Feszültség generátor

A feszültség keletkezhet egyénileg, ami a kollektív téren átadódik egy vagy több személynek illetve keletkezhet egy tárgy által létrehozott feszültség, elektromosság révén kiváltott villanymotorban is. Ezt hívjuk generátornak. A modern kori feszültség generátor a mindennapjaink szerves részévé vált. Van hogy láthatatlanul van velünk, mint energiát adó feszültség illetve a háttérben alattomosan bújva kelt feszültséget ember és ember között. 

A feszültség fogalma Amperként mért energiaegységben lett meghatározva. Maga az elektromosság jele Volt, ami a feszültség, elektromosság átvitelére szolgáló eszköz teljesítményét jelenti. A két betűt A és V egymásra fordítva megkapjuk a merkaba jelét, ami két dimenzióban szemléltetve (síkban) teljes mértékben egymásra hangoltan egymást kiegészítve mutatja meg az univerzum nagyszerűségét. Három dimenzióban az A+V tetraédert formálva már középpontjában magában foglalja az embert is, mint a mikrokozmosz részét. (lsd. bővebben a merkabáról írt bejegyzésemben: https://panitavers.blog.hu/2022/12/15/a_merkaba_vilaga) Albert Einstein zseniális tudós, fizikus, matematikus nem véletlenül foglalkozott a spirituális tanokkal, hiszen nem lehet a tudománytól elválasztottan kezelni. Sajnos ezen felfedezéseiről kizárólag az univerzum AKASHA krónikájában (örök tudástár) maradtak fenn bejegyzések. Az energia nem vész el csak átalakul tana kiegészítve a teljes Albert Einsteini tanítással és felfedezéssel így hangzik: "Az energia nem vész el, csak átalakul és magában foglalja az embert is, mint az univerzum szerves részét." Tehát az égből származó éteri energia az ember testében egyesül a földi telekinetikus energiával. Ennek kifinomult szabályozási rendszere révén tud az ember olyan folyamatokat elérni az életében, amit a tudomány csak csodaként emleget. Pedig csak addig csoda, amíg a nyilvánosság nem tud annak pontos keletkezéséről és kiapadhatatlan forrásáról. Ezt a tézist feszegette Albert Einstein korát jóval megelőzve Jedlik Ányos magyar fizikus, tudós is, aki tőle teljesen függetlenül időben és korban összerakta azt az elméleti tudást is, hogy az égi és földi szabad energiát felhasználva az ember teste 85%-os víztartalma révén egy kiapadhatatlan akkumulátort használva (teljesítmény) termeli a földi erőtérben lévő feszültséget, aminek kiáramoltatása nem mást mint a kinyilatkoztatás bizonyos formái: tánc, ének, zene, művészet, alkotás. A duális világ révén pedig helyet kap a negatív pólus is: agresszió, düh, támadás, veszekedés, verekedés... stb. "Az ember maga a generátor, aki a égi (éteri) és földi (telekinetikus) energiát alakítja át a mikrokozmoszba kiáramoltatva kvantum fizikai eszközökkel mérhető rezgéssé. Ezen energiák együttese alkotja az energia áramlás körforgását. "Tehát az energia áramlása folyamatos be és ki. Azt hogy bizonyos emberen ez hogyan csapódik le az sem véletlen, az éppen aktuális tudatszintjéhez tartozó viselkedésminta fogja meghatározni. (lsd. tudattérkép: https://hu.pinterest.com/pin/870883646668989288/) Ezen összefüggések átlátása és megértése adhat támpontot arra a komplex világ működési elvre: miért is van ennyi gonoszság a földön és miért is nem tudunk egyről a kettőre jutni. Miért buknak el sorban az izmusok.

Az ember alaptermészetébe beletartozik a feszültség, mint az univerzum szerves része ennek a folyamatnak a 7,5 milliárd ember 90%-át teszi ki a puszta létezésével a rajta áthaladó földi és éteri energia által. De ez nem volt elég az ember számára mert létrehozta az atomot, az erőműveket és a feszültséget feltornázta 100%-ra. Így a mai 2023-ban élő embert úgy kell elképzelni az elektromosságtan szempontjából mint, aki egy időzített bombán ül, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat. A természet tökéleteset alkotott az emberrel együtt, a feszültség keletkezik, kiáramlik majd a leadás révén újra beáramlik. Ez egy tökéletes körfogás. Ám, ha ebbe újabb köröket kapcsolnak, a többlet áramforrás által generált feszültség túláramot indukál, ami a föld időnkénti önkéntelen berobbanásához vezet. Nem maga a föld hordozza az apokalipszist, hanem az ember puszta létezése a kapzsisággal, mohósággal és harácsolásával együtt. Erre még rájátszik a világuralmi elit a maga kizsákmányoló és elnyomó rendszerével, aki a politikán és gazdaságon belül öngerjesztőleg hat a belső feszültség generálással: társadalmi rétegek egymásnak uszítása, faji- vallási ellentétek fokozásával, megszorító intézkedésekkel, világgazdasági válság előidézésével. 

Innentől már egyértelmű a két tudós, fizikus levezetése: az ember maga alkotta meg a pusztulását ami időről-időre bekövetkezik egy újrarendeződés révén, ami alapján a föld 25 ezer évenként megújul dimenziót váltva. Az elhallgatás, maszatolás és megvezetés oly mértékű amiben az embernek nagyon kicsi az esélye a lényeg meglátására. Ködösítés, ferdítés és homályosítás az ami jellemzi a kora középkortól elinduló társadalmakat, ami lehet nem is volt annyira sötét inkább tudatos és el kellett azt nyomni, mert a tudatára ébredt embert már nem lehet megvezetni. Nem lehet becsapni, megtéveszteni. Helyiértéken kezeli a dolgokat és pontosan tudja a felettes érdek milyen pitiáner, alantas eszközöket vet be a feszültség generálására, lázongás szítására, uszításra, polgárháború kirobbantására. A tudatszint hatványozott emelkedésével (a cikk írásának pillanatában átlagosan 23500 Hz) pedig jóval előrébb jár az emberiség, mint azt egyes embercsoportok, érdekszervezetek előre eltervezték és lehívták. (Tavaly ilyenkor 5500 Hz volt átlagosan)  A belassítás nem járt sikerrel a dimenzióváltás bekövetkezik, de nélkülük akik akadályozták. (átalg 40 ezer Hz elérése esetén)  A végítéletük a bukás ugyanis borítékolható. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.01.16.

 

Forrás: Thot - Dimenzióváltás, Aekchnaten fáraó - Visszatérés, Albert Einstein - Energia törvénye, Jedlik Ányos - Energia generálása. 

Ajánlás: A lét nem ás, mint energiacsere, ki és be. Újra meg újra kezdődik előlről, aminek soha nincs vége. (Albert Einstein) 

Kapcsolódó bejegyzés: 

https://hu.pinterest.com/pin/870883646671171697/

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-vector/power-outage-banner-with-night-city-light-bulb_19422094.htm#query=voltage%20generator&position=23&from_view=search&track=sph">Image by nikapeshkov</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem egedélyezett.