Erőszakhullám

Az univerzum egyszerű, egyértelmű alapelvek alapján működik. Az egyik hatás beindít egy másikat, ami kivált egy harmadikat. A történések láncolatának felismerése sok történelmi szereplőnek segített a hadviseléstől megmenekíteni a népet. Lássuk, hogyan is épül fel ez a pszichológia szeirnt.

A gondolat tettet szül, a tett hatására létrejön egy reakció, ami ellenreakcióba torkollhat. Ha a mostani indulatokkal fűszerezett tanár-diák tüntetéseket elemezzük ki, akkor a felhergelt tömeg szavakkal, tettekkel erőt demonstrál. Az erő demonstrációját használták hajdani nagyívű hadvezéreink is. Nem véletlenül, a tömegnek ugyanis pszichológikus nem pedig hadászati szempontból van jelentősége. Az erődemonstráció ilyen formában történő megnyilvánulása akár még hatásos is lehetne a hatalommal szemben, ha a tömegben nem bújnának meg fizetett hergelők, provokátorok. Az ő munkájuk révén az állami apparátust védő rendőrség ellenerőt fejt ki. Ez tulajdonképpen egy ösztönös védelmi funkció, amit még törvényekkel alá is támasztanak. NIncs ebben semmi különleges. A fontos kérdés pedig az ebből a kettő elegyből lecsapódó adok-kapok, amiből elindul az erőszakhulllám. Egyik-másik oldalon is lehet azt mondani ez túlkapás volt. Ki kinek a szemszögéből nézi a dolgokat. A lényeg azonban a kivülről generált energia, a feszültség forrása, aminek indukátorát, azaz a fizikai indukciós folyamatot szükséges kielemezni. A katalizátor porlasztja szét azaz a duális világ törvényei szerint kettéválasztja a tömeget, amit aztán a külső elemek, provokátorok felerősítenek és a generátor szerepét betöltve létrejön a feszültség, azaz verekedés, erőszak, akár polgárháborús cselekmények sorozata. Ennek az alapvető pszichológiára épülő fizikai folyamatnak a megértése teljesen más megvilágításba teszi a történelmi régmúlt és közelmút politikai eseményeit. Az ok-okozattal való összefüggések feltárása pedig előremozdíthatja a valóban békés úton való megoldás lehetőségét. A megvezetés mögötti Ármány pedig a Thot - élet virága erő megnyilvánulási pszichoanalitikus modell keretében teljes mértékben megérthető.

Ne dőljük be az Ármánykodóknak, mozgalmi megvezetőknek, fizetett hergelőknek. Ők az univerzum sötét oldalának zsoldosai, ha nem adunk pszichológiai fegyvert a kezükbe fegyvertelenek és polgárháború nélkül pedig esélytelenek a még nagyobb ívű káoszon keresztüli pusztításra. A hatalom bástyái düledezőfélben vannak a hármas pillérre épült Rasmus (zsidó) uralkodói ház, amerikai bankár család és az európai unió német-francia bankárdinasztria uralmára létrehozott három oszlopfő mindenképpen összeomlik. Az, hogy melyik dől be hamarabb az egyelőre nem látható, de a hármas nagyhatalmi harc, ami a világ újrafelosztása körüli csatába torkollott: amerika, oroszország és kína közül egyik sem lehet nyertes bármennyire is szeretnék. Szerencsére már korábban is volt ember, aki tisztán látta a magyarságra irányuló sárga veszedelmet, bár lehet vannak és voltak tévedései, rögeszmésen szajkózott mantrája, de a pici bitek világa már (sárga veszedelem allegórikus leképezése) már jelen van országunkban lsd. tömegével építendő akkumulátorgyárak, aminek beazonosítható előrejelzése tőle származik. Lehet sötétben látni a tanárok - diákok jövőjét, de ami még sötétebb ez a tatárjárásnál is súlyosabb kérdés, ami elveszi előlünk a termőföldet, tönkreteszi, szennyezi a vizet, a levegőt és megmérgezi, lehetetlenné teszi az életvitelt is. Ez pedig nem egy szűk csoport összefogását igényli, hanem országosméretűt. Ennek megértése alapvető fontosságú a magyarság, mag népének fennmaradása  szempontjából.

Fejegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.05.22.

 

Forrás: Thot - Erő és ellenerő, Aekchnaten fáraó - Erőszak, Meritaton - Ki az erőszakos ember, Belaver - Honnan jön az erőszak, Voltaire - Belső ellenség, Rousseau - Ki és miért erőszakos? Hannibál Armand - Az erődemonstráció lényege című tudati lehívások.

 

Kép forrása: saját szerkesztett ábra

Kapcsolódó bejegyzés:

https://hu.pinterest.com/pin/870883646674021192/

 

Ajánlás: Mutass erőt! Mutasd meg mire képes a sereged. Vonultasd fel csapataid az ellenséggel szemben. De az igazi csata fejben dől el. A fej irányít, a tudat vezérel, a vezérkari főnök utasításai alapján pedig a hadsereg (nép) kivitelez. Így lehet egy csatát megnyerni, tudatosan, okosan, előre megfontoltan. (Hannibál Armand) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.