Zsigeri gyűlölet

Mi a gyűlölet definíciója? Utálom az embert, olyan ellenséges magatartást tanúsítok iránta, ami fizikai, lelki és szellemi szinten is érvényesül. Manapság ez a viselkedésminta sokaknál rejtett formában él, sokszor még maga a gyűllködő sem tudja beazonosítani a gyűlölködésének kiváltó okát. Erre számtalan példát láthatunk a közmédiában, egyes magukat újságírónak, politikai közszereplőnek nevező hatalmasságok pedig észre sem veszik, hogy a hatalom milyen alattomos, fondorlatos módon csalja őket lépre. Persze a legnyilvánvalóbb eszköz a pénz és megfélemlítés melletti behódolás.

A gyűlölet, mint alap magatartás az univerzumban a szeretet ellentétpárja. A gyűlölködő ember külsőleg lehet jámbor, egyszerű kinézetű a mimikája, gesztusai azonban árulkodnak. A verbális kinyilatkoztatásokon túlmenően az arc gesztusaiban a szélesre húzott száj, a túlhangsúlyozott szavak, illetve mélyről sugárzó lefelé néző szemkontaktust kerülő tekintet mindennél többet mond. Aki egyenes, őszinte ember nem kerüli a pillantásokat, bátran belenéz a másik ember szemébe. Ellenben az álságos ember vagy felülről, lekezelően néz rád vagy, oldalra, lefele fordítja a fejét. A karjait kissé széttárva a törzs mellett (reakcióra kész állapotban) tartja. A másodlagos szintű kifejező eszköztárban a biológiai erőszakosságot az hüvelykujj formája is megmutatja: tömzsi, hátrahajló. Ennyi éppen elég az erőszakos ember jellemrajzából, gondolhatjuk így is. De sajnos nem, mert a szociopata (szociális beilleszkedésre képtelen ember) a pszichózis magas fokával társulva pszichopata  (az elme minimális befogadókészséget sem ér el) a legsúlyosabb ötvözetet képes megjeleníteni a társadalomban. Vannak jónéhányan akár a családon belül is "Predátorként" rejtőzve, akik hosszú évek álságos tevékenységét fejtik ki. Ugyanígy a fiatalabb generáció sem mentesül a teher alól, középiskolai osztályokban is szép számmal lapulhatnak diagnosztizálatlan esetek. A néma gyilkos, a kórismeret nélkül szedi lelki, fizikai és szellemi áldozatait. A társadalom már csak akkor fejezi ki felháborodását, amikor valami elképesztően borzasztó dolog lát napvilágot. De a domino halad tovább, a borulásnak pedig senki és semmi sem szab gátat.

Az ősgenezis, mint meghatározó origo az emberi formátumban ad ere a nagyon összetett kérdésre magyarázatot. Az a 12+1 idegen faj, akinek génjeit ilyen vagy olyan mértékben az emberiség hordozza magában van akinél kiugróan fajsúlyos mértéket ölt. Ebben a bizonyos genetikában a leuralás, elnyomás és gyűlölet (szeretetre való képtelenség) magasfokú. Így amikor a magas tudatszinttel megáldott ember rátekint az embertársára beazonosítja a nyilvánvaló vagy rejtőzködő viselkedésminta eredetét. Akár százalékos pontossággal is képes azt behatárolni a tudati energia használatával. Lesújtó az azt követő gondolat, ami átfut rajtam. Ja ezért, ő (is) X%-os. Ezzel máris megalkottam egy új fogalmat, amit csak családon belül használtunk eddig: genetikai hulladék, selejt. 

A lélek pedig a szellemiségen keresztül rögtön behívja az elfogadáson, megértésen keresztüli eszmeiséget és felmutatja a tilos táblát, mivel a rasszizmus felé terelné a további gondolatait. Lehet zsigeri szinten gyűlölni a másik embert és tudatosan rasszista kijelentéssel reagálni arra a bizonyos fajtára. Ez is egy felfogás. A másik út pedig egy sokkal barátságosabb, humánusabb megoldás az elfogadás. Tudom a miérteket, a kiváltó okokat és elfogadom az általánosan jelenlévő összefüggések alapján az állapotot (hasznos idióták tanítanak csak igazán). Az univerzum végzi a dolgát és a természetes szelektáció révén kerül mindenki arra a helyre ahova való, a szeretet világába vagy a gyűlölködésbe. A világ mintha ketté válna, ahogy a búza is kiveti magából az ocsút: a szeretetre képtelenek és gyűlölködők is kettéválnak. Te melyik csoportba akarsz tartozni, mi a választásod? A környezeted pedig milyen magatartásjegyeket tükröz? Hogyan reagálsz rá? Elfogadással vagy megbélyegzéssel, rasszizmussal? 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.04.14.

 

Forrás: Thot - Gyűlölet, Aekchnaten fáraó - Miért gyűlölsz engem? Meritaton - Honnan ered a zsigeri gyűlölet? Belaver - Állandó utálkozók, Voltaire - Hogyan szeress vagy gyűlölj valakit? Rousseau - Állandó gyűlölködők, zsigeri gyűlölet című tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/dislike-hand-symbol-thumbs-down-sign-symbol-blue-glitter-background_24150657.htm#page=2&query=hate&position=4&from_view=search&track=sph">Image by Allexxandar</a> on Freepik

 

Kapcsolódó bejegyzés:

 https://panitavers.blog.hu/2022/05/14/genodicium_gender_elmelet

 

Ajánlás: Amikor egy helyi hírportál irományainak 90%-a a gyűlöletkeltés a mögöttes szerepe, nézz körül kik lapulnak a háttérben? Kik irányítanak? A tudat a sötétben rejtőzködő "Alieneket" is képes felfedezni. Ezáltal közlebb kerülni a valós szándékukhoz. Így már érthető miért nem akarnak valakik szeretetben, békében élni. 

Kisebb spirituális közösségben elhangzott körülbelül másfél éve egy mondatom, amit most ezennel revidiálnék. Azt találtam mondani, hogy az igazi jól jövedelmező állás a bitófa és kötélgyártó kisiparos mestereké lesz a közeljövőben. Valóban ez is lehet egy megoldás, de mégis inkább a békés út a legüdvözítőbb. Még akkor is ha egyesek túlontúl sokat engedtek meg maguknak, sok embert eltakarítottak az útjukból, tönkretettek, elárultak, kisemmiztek egy egész nemzetet, hazát. A megbocsátást bizonyos szint felett már igen nehéz gyakorolni pláne akkor ha a tömegben eluralkodik a lincshangulat. Pedig sajnos erre az opcióra is számítani kell azoknak, akik vétettek a magyarság ellen. Ezért nem mindegy milyen a leendő szövetségi kormányzás vezetője. Milyen erkölccsel, temperamentummal, vezetői attitűdökkel rendelkezik. 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. A bejegyzés közzétételét követően beírt módosításokért, lejárató szándékú  hibákért nem vállalok felelősséget. Minden cikknek megvan a hivatalos másolata, ami bizonyíték erejű. A másolás és hivatalos közzététel nem engedélyezett.