Genodícium, gender elmélet

A geno szó a latin genesis szóból ered. Jelentése: eredő, eredet. A genodícium az őseredetet jelenti. A gender, mint eredet mítosz jelenik meg a modern kori társadalom tudományokban. 

Alapvetően az ember származásilag androgén, azaz egynemű. Ezt az őseredet kezdetén kialakult létforma hozta magával. A szaporodás nem tette lehetővé számára a nemi különbségeket. Nem is lett volna értelme hiszen a szex, mint olyan az ősi előembernél nem létezett. 

A szex szó latin jelentése nem, nemiség. A mai értelemben vett nemek:  nő és férfi megjelenése után alakult ki. A szexualitás pedig, mint szexuális aktus jellemezte a két nem közösülését ill. az ebból születendő utódot, mint ok-okozati összefüggést.

A Biblia jelenkori fordításai vagy ferdítései Ádám és Éva, első emberpárhoz kötik a nemiséget. Ez teljes mértékben hamis. Az Adamok, mint törzs szerepelnek a földön kr. előtti 2. században. Az Evak pedig kr. előtti 3. századtól kerültek a földre. A két törzs találkozása után külső, idegen fajok behatása után alakult ki a ma élő emberre jellemző nemiség. A külső idegen behatás a bolygókról származó 13 fajtól kapott génállományból tevődött össze. Ez a folyamat sok éven át alakult ki a jelenlegi Ádámhoz, azaz férfihoz és az Évához, azaz a nőhöz társítható nemiségre. Több ezer éven át a genodícium, azaz őseredet hamisítások és vallási kultúrák által jelentősen megmásultak az eredeti szerepüket felismerhetetlenné tették.

Ennek az oka a földbolygón élő törzsek elnyomására illetve leigázásra irányultak. Több faj, idegen bolygóról származó lény próbálta a földet megkaparintani sikertelenül. A fajok csatározása zajlik jelenleg is a 21. századi létünkben a színfalak mögött. Igen kevés azon emberek száma, akik tisztában vannak az őseredet fogalmával. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.04.29.

Kapcsolódó irodalom: Osho: Genodícium. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/leather-background'>Leather background photo created by denamorado - www.freepik.com

Az írás saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem megengedett!