Transzformáció

A transz szó valamin túli, azaz nagyobb léptékű. A transzba esett ember is egy különleges tudati állapoton keresztül képes magasabb régiókba, dimenziókba emelkedni. Ezt régen a táltosaink behívó, rezonáló dalokkal, táncokkal és dobszóval kísérték. A kísértet azaz kíséret szó is innen származik. Elkísérem, kisértem az odavezető utat eszközökkel. Mára ez a mögöttes jelentés javarészt a feledésbe merült. A transz szó különböző tudományhoz (transzmutáció), transzformáció (átalakulás, mint átlényegülés) a spirituális világban illetve a vallásokban mutatkozik meg. Ennek egy különleges elegye a transz (másik világból származó) formációt képes felvenni anyagelven működő biorobotika. (lsd. Transformers film) A rejtőzködés az állatvilágban sem újkeletű dolog (lsd, kaméleonok) aminek egy másik megjelenítési formája a filmes világban is helyett kapott (Predator) Közben az ember csapkodja a fejét ide-oda és elveszik az információdömpingben. 

Maga a transz kifejezés a régi világot idézően olyan mértékű torzításon esett át, hogy a ma embere hajlamos azt gondolni a tudati legmagasabb régiók (6. és 9. dimenzió) csak ilyen állapotban érhetőek el. Ezért a nyugati világ gyorsan alkotott hozzá egy technikát is, ami alapvető szükséglete lenne az embernek a regenerációra: meditáció. Arra számított így majd közelebb kerül a lényegi tudáshoz. A meditáció alapvetően a meditál, azaz gondolkodik szóból fakad. Tehát az ember a gondolkodása révén irányítja az elméjében futó ingereket. (külső, belső) ezt a folyamatot megállítani nem lehetséges. A külső zavaró tényezőktől lehet eltávolodni, a befele figyelés (koncentráció) által. De miközben a koncentrációra törekszek akkor is van agyi tevékenységem, tehát gondolkodok. A gondolatok lelassítására lehet törekedni és azáltal kerülni közelebb a magasabb én világához, a felettes énhez, ami rávilágít a belső hangon keresztüli felsőbb világgal való kommunikációra. A meditációs technikák valóban fontosak és jók, de nem feltétlenül szükségesek a tudat magasabb régióba való emeléséhez. Az elme folytonos áramlásban (kiáramoltatásban) van. Az áramlás köré fonódott vezérvonalat szükséges belassítani. A légzés irányítása az ami a befelé koncentrálást elősegíti, így bizonyos fokon a lelassult test működése egy éber tudati állapotba, transz állapotba teszi az embert. Ki minek hívja, nevezhetjük akár alfa állapotnak is. Hiszen a tanulás alfájának és omegájának az alapját képezi. Ebben a lelessult működésben a test úgynevezett álhipnózist él meg. Azt hiszi alszik. A test egyéb funkcióit regenerációs állapotba kapcsolja be. Így fordulhat elő az hogy húsz perc meditáció felérhet egy hosszabb pihetető alvással. Mivel a fókusz a légzésen van, annak lassításán az elme megkapta a feladatát, a test pihen, a tudat képes a felszabaduló energiát befelé fordítva a saját fejlesztésére, tudatosításra használni. Ez lenne a meditáció, azaz transz állapot megélése. A tudat magasabb régiókban, magasabb szinten már képes ebből kilépve akár beszéd közben is kapcsolatot létesíteni a felettes világgal (médiumok). A médium szó mint köztes értelmezendő. A két világ harmadik és kilencedik dimenzió közötti közvetítőt jelent. Fizikailag a test a harmadik dimenziós létformában van a tudata pedig a folyamatosan képes infót lehívni (azaz csatornázni) a kilencedik dimenzióból akár meditáció, transz állapot nélkül is ennek a legmagasabb szintű világnak a képviseletében. A mediálás azaz két világ közti közvetítést jelenti az eltávozott lelkek kilencedik dimenzióba való átsgítése. Ahogyan tette ezt anno a nagy tudású Thot bölcs tanító mester. 

A vallások által használt transzformáció is az ima ereje általi átlényegülést, azaz a magasabb dimenzióba való emelést jelenti a valóságban. Az ima a kimondott szó alapján rezgést kelt a térben, ami a rezonancia elve alapján összcseng, összerezeg a felsőbb akarattal. Fizikai elven levezethető, hanghoz kötött matamatikai kódképlet alapján működő kommunikáció az alapja az átlényegülésnek azaz az Isteni lénnyé való tanszformációnak (átalakulásnak). Az azonos az azonossal összecseng és egységet alkotva nyilvánítja ki a szeretet hatalmát. Ez a kissé elferdített vallási, egyházi transzformáció lényege.

A biológiai sejtekből kialakult transzmutáció az átalakult, mutálódott gén szerkezetének megváltozását jelenti. A transz szó hozzákapcsolása a felettes világból érkező, úgynevezett. idegen sejt alapot jelöl. Ez rémisztő és ijesztő a ma embere számára, de valós fogalom, amit bőszen alkalmaznak a génterápiában legyen az természeti elem, emberi vagy állati faj.

A transzcendens fogalma igényel még némi magyarázatot a infodzsugelben mert ennek megértése segíthet kézzelfoghatóvá tenni a művészetek működését. A művész lelkületű ember sokszor ott felejtkezik a hatodik vagy kilencedik dimenzióban ahonnan a lelke illetve a szelleme származik. Innen csatornáz, hív le adatokat, képeket, bármit amit az ő kifejezési formáján belül (rajz, ének, tánc, zene, film stb.) képes megjeleníteni. Tehát a bizonyítási azaz antropológiai szakasz igen gyorsan képes a történelmi és tudományos hamisításokat, elhallgatásokat elemezni. Nem véletlen hogy a tudat leuralását hoszzú évezredek óta elkövetik. Ne legyél képben, ne legyen olyan képességed ami révén információhoz jutsz. A legegyszerűbb módja, az elme kontrollja, hogy a transzcendentális (multidimenzionális) világba ne kaphassál betekintést. Aki ebbe a tisztaságot feltételező és elváró körbe bekerül és betekintést nyer az AKASHA krónika örökérvényű tudástárába gyorsan rájön ki is volt valójában az a "szakállas bácsi" (Isten) Bármikor képes a tudati energián keresztül lehívni a valós alakját és lerajzolni. Innentől kezdve, amikor a tömeges ébredés elér egy bizonyos szintet nincs szükség tovább az egyházak, vallások általi butításra. Megjegyzem a centralizált állam-egyház miért is akarja a tanítást, nevelést az egyháhzak felé tolni és a szerepvállalását folyamatosan csökkenteni. Az állami hazugság gépezet recseg-ropog, egyre inább összeomlóban van és a hazugság másik oltára még mindig széles tömegeket vonz. Ott még van pici remény a fennmaradásra, 

A transz, felső világán túlmenően jónéhány "láthatatlan" elem van jelen itt a fizikai világunkban is, akik egy önkormányzathoz kapcsolt kamerarenszer álságos mivoltán csámcsognak és fizetett hírdetésben képesek uszítani. Gondolkodjunk el azon vajon milyen egyéb megfigyelőrendszer működik az életünkben a tudtunk nélkül , lsd. Meta válallat (Meta=valami felett álló) által alkalmazott szoftverek, hogy csak néhányat említsek a sorból. A megfigyelés eszköze már réges-régen kinyúlt a fizikai térfigyelő kamera látószögéből. Nem szükséges hozzá csak a minimális felhasználói jogkör átruházása. Ingyen, besétálsz a saját csapdádba. A közéletben a kamera közhelyen való elhelyezése és egy város biztonságának való megfelelés érdekében  a középületbe való irányítása közérdeket szolgál. Érdemes levonni a bizalomvesztésre vonatkozó tanúságot is: vajon miért nem csak a rendvédelmi szerv kezeli? Mennyire megbízható a rendszer kívül-belül, ha a rendet irányító szerv kijátszható illetve irányítható a felettes érdek alapján. A jelenlegi lehallgatási botrányokkal tarkított világunkban az egyetlen biztos pont a tudati energia (kellő védelem mellett)

A transz szót tovább ízlelgetve a filmes világhoz érkezünk. A transzformerek a gép és emberi magas fokú intelligencia által irányíott robotizált minőség. Itt már a formáció az űrkutatásból, a robotikából, a tudomány által használt rendszerek és módszerek elegyéből tevődik össze. Ne higgyük azt, hogy a Mars, mint bolygó kutatásaiból felmerült elemek vagy más korábban is létezett (elhallgatott információ) nem számít és csak a jövő információs világát építik. A jövő régen elkezdődött és időnként visszanyúltak a múltba is. Megéljük a jelenben mint látszat panelként rejtőzködő Predátorként az Alien jelenséget. Mettől - meddig terjed az idegen kategóra? Az univerzumban mi számít idegennek? Egyáltalán mi az emberi és mi az ami már a transzformekrek világába vezet? Hol van a robotika határa a térben? Csak az ipar és kereskedelem, mezőgazdaság használhatja? A transzformáció ipari mértéket öltött forradalma már zajlik a modern kor multidimenzionális forradalmaként aposztrofálhatjuk. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.04.02. 

 

 

Forrás: Thot - Transzgeneráció, Aekchnaten fáraó - Transzhumán, Meritaton óegyiptomi hercegnő - A humánum, Belaver - A gép és ember elegye, Voltaire - Gépek lázadása, Rousseau - A gépek kora tudati lehívások valamint  Alien, Predator, Transfomers című filmek mint gondolati inspiráció. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/technology-circle-blue-background-digital-transformation-concept_17122752.htm#query=transformation&position=2&from_view=search&track=sph">Image by rawpixel.com</a> on Freepik

 

Ajánlás: Az elmélet addig elmélet, amíg a gyakorlatba nem kerül. A felhasználás során az elme rögzíti a tényt és a tudat közvetít a felettes, transzcendens világba (Belaver - Transzvilág) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.