Háború a numerológia tükrében

2022.02.24. egy szomorú dátum, ugyanis pontosan egy éve robbant ki a háború ukrajna és oroszország között. Azt, hogy ki kit támadott meg és milyen vélt vagy valós okból nem szeretném részletezni. A politikai narratíva már agyoncsámcsogta az ügyet. Viszont van egy nagyon fontos tényező, a mai és egy évvel korábbi dátum mellett: amerika képviseletében Biden elnök ukrajnában tett látogatásának időpontja. Numerológiai szempontból megvizsgálva az ügyet további érdekes összefüggésekre bukkanhatunk.

2022.02.24.=14=1+4=5

Mint már fentebb említettem a két ország közötti fegyveres harc kirobbanásának időpontja numerológiai szemmel nézve jelentése: háború, harc, ütközet. Ez mindent elmond az időzítésről. A hatalmi mámorban úszó, magukat legyőzhetetlen Istenségnek gondoló emberek előszeretettel haználják a számmisztikát illetve numerológiát. A kellőképpen megvezetett illetve spirituálisan lebutított társadalom többsége nem vevő erre, még csak esélye sincs a receptorai által fogni az adást. Pedig az éterbe kiküldött jel igenis nyilvánvaló: agresszió, támadás. 

2023.02.20.=11=1+1=2

Biden amerikai elnök ukrajnában Zelenszkijnél tett látogatásának időpontja. Többen próbálták viccesen elemezni a fotók alapján a két ember gondolaiat. Szerintem jobb ha nem tudjuk, mit gondoltak a valóságban. Egy biztos, ahova amerika betette a lábát korábban ott kő kövön nem maradt. Lehet engem amerika- vagy orosz- illetve ukrán ellenesnek titulálni. Az viszont sokkal inkább igaz rám, hogy hatalami játszma-, agresszió- és háború ellenes illetve béke párti a hozzáállásom. A Biden mögött álló hatalmi erő, amerikai rezsim a fenti numerológiai dátum képletének értelmezésében üzenet értékű: eszkalálódás, kiszélesítés, terjeszkedés, kiterjedés. A numerológia által nyújtott fontos információt a karma asztrológusok minden bizonnyal képesek megtámogatni. A politikai célzatú látogatások időzítésének is pontosan előre megtervezett dátumra történnek, sohasem véletlenszerű. 

2023.02.24.=15=1+5=6

A  háború pontosan ezen a napon egy évvel ezelőtt robbant ki. (ismétlődés) A 6-os száma, ami a mai napra vetített numerológiai dátum képletéből kiolvasható már jóval ismertebb a spirituális világban. Az ördöghöz, a gonoszhoz, a sátánhoz társított rendkívül negatív energiaminőség. A 6-os fémjelezte időszak mindig valami elvetelmültséget jelez. A háttérben meghúzódó szándék legalábbis ezt takarja. A háború kiszélesítése sok formában megtörténhet, leginkább merénylet vagy kiiktatás formájában. Ennek a fenyegetésnek árnyékában él ma európa. Erre sajnos volt példa a világtörténelemben az I. világháború kirobbantásásának dátuma köré fonódott numerológiai képlet és a bolygó konstellációk is hasonlóak voltak. Persze nem kell vészmadárkodni. Csupán nyitott szemmel járni az életben és megpróbálni észrevenni a láthatatlan erőket. Azokat a háttérhatalmi eszközöket, amit az emberiség leuralásának és folyamatos félelemben tartásának okán felhasználtak kimerülni látszik: migráns, vírus, klíma, rovar és ufó hisztéria. A világgazdasági válság előidézésére legalkalmasabb a világméretű háború elindítása. A pénzpiaci befektetésekket már jóval korábban előkészítették az ilyen jellegű eseményre. Ebben bőven van tapasztalat. A végkimenetelt és vécélt pedig már tudjuk: siralmas szánalmas és lehangoló.

A világ hatalmi szimpadán a játékmezőben lévő játékosok fogyatkozóban vannak, mindkét oldal szenved veszteségeket. A bírók a túlélésért küzdő emberek. A térfél egyik oldalán van a sötét erő a másikon pedig a fény harcosai. A fényben kimerülő játékosokat folyamatosan lecseréli az univerzum. Szerencsére cserejátékos utánpótlás formájában akad bőven. A sötét oldal sokkal rosszabbul áll, ezért a küzdelemben gátlástalan, aljas eszközöket is bevet. De csereszavatos játékosuk egyre kevesebb marad. A küzdelem ádáz nagyon, de nem reménytelen. 

A mai napon a kollektív térben is érzékelhető feszültség kézzel fogható a családi, párkapcsolati és munkahelyi illetve szélesebb társadalmi légkörben. A viták elmélyültek, hevesek lehetnek. Felszakadhatnak korábbi háborúkból fakadó fájdalmas megélések, elvesztések emlékei a tudatalattiból. Nem vagyok asztrológus, de a térből érkező energiát érzékelem. Ez alól én sem vagyok kivétel, mindenkire hatnak a Mars és Plutó bolygók. Érdekes, hogy a Mars a harc, a harcosság a Plútó pedig a küzdelem képviselője az asztrológiában. Ilyenkor amikor konkrét személyes fizikai tapasztalat ösztönszerű megérzés tör fel bennem azt kívánom bárcsak sokan  lehetnénk asztrológusok, hogy ráláthassunk mélyebb összefüggésekre általa. Sokat segíthetne megérteni, elfogadni és túllépni dolgokon, amit az unverzális összetevők törvényei diktálnak. Ki-ki a maga szellemiségében tehet azért, hogy egy élhetőbb, boldogabb, békésebb jobb világ legyen. Ha teljes mértékben nem is tud lépést tartani a világ dolgaival, de legalább szelektíven, fenntartással kezeli a médiából ránkzúduló szennyet. Nem enged teret az alattomos befolyásnak és kiszélesíti a látókörét. A gondokodás által pedig máris tett egy lépést előre a pozitívabb jövő felé.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.02.24.

 

Forrás: Thot - Háborús dilemmák, Aekchnaten fáraó - Ne háborúzz! Meritaton óegyiptomi hercegnő - A béke és a nő, Voltaire - Kegyelem, Belaver - Irgalom, Szókratész - Ki kezdte a csatát, Platón - Perszigoné és a küzdelem dilemmája, Arisztotelész - Hol van a háborúban hozomány, Aküpülosz - Háború és nyereség, Belojannisz Totelmajer - Háború és béke közti ellentét

 

Ajánlás: Ha teheted ne ragadj fegyvert sem szóban, sem tettekben, sem gondolatban. Kezd a békét a belső világodban. Tegyél rendet magadban! (Belojannisz Totelmajer) 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/cruel-war-scenes-digital-painting_15174538.htm#query=war&position=0&from_view=search&track=sph">Image by liuzishan</a> on Freepik

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.