Leuralás

Az uralás szavunk az uralkodás szóból ered. Az emberek ösztönösen az uralkodáshoz kapcsolnak olyan minőségeket, mint a lenézés, lekicsinylés, megvetés és eltántorítás. Holott az uralkodásnak nem ez lenne az elsőszámú feladata. Az emberek irányítása nem tévesztendő össze a megvezetéssel. Nem lenne feltétlenül szükséges leuralni őket, uralkodni rajtuk. Hanem élni az igaz Teremtői minőséggel és a felruházott szerepük átali kinyilatkoztatásokkal egy jobb sors, helyesebb út felé vezetéssel.

A világ elkorcsosult, azt hinnénk a demokrácia a szabadság eszköztárát kínálja számunkra, holott ez a szabadság álságos. Szabad akarat, mint olyan a mai világban alig létezik illetve korlátozott. A hatalom minden eszközt:- jog, termőföld, közművek tulajdonlása, természetes éllettér korlátozása, iskoláztatás, bankrendszer - megragadott, hogy a tényleges és totális leuralást megvalósítsa és fenntartsa. A leuralás eszközei végtelenek. Ebbe a körbe tartozik a tudati manipuláció és tudati kontroll, amely a legveszélyesebb mindenek felett. Alattomos és észrevétlen. Azt hiszem a gondolataim felett én rendelkezek, pedig lehet,hogy csak néhányat tekinthetek abból a sajátomnak. A többi egy aurába beültetett gondolatmenet, gondolati üzenetben küldött elmélkedés vagy szokás, ami észrevétlenül bekúszik, beáramlik az életterembe és annak szerves részévé válik. A tudati manipulálás a legaljasabb és leggonoszabb eszköz a világon, aminek csak akkor mondhatunk ellent, ha bekapcsoljuk a legtisztább érzékelőt, a lelkünk hangját: a belső hangot. Ám legyünk figyelmesesek, mert a belső hang is irányítható kivülről, ha nincs kellőképpen levédve. 

A totális diktatúra és elnyomás elleni hatásos egyéni védelmi eszköz a tudafejlesztés. A tudatos, öntudatára ébredt embert nem lehet kívülről befolyásolni. Tisztában van saját értékrendjével és nem hódol be. Nem dől be az Ármánynak, a pénz hatalmának, az agressziónak. Nem esik áldozatul lázító hangoknak: akik állandóan kiabálásra, ordibálásra és tüntikélésre buzdítanak, amivel egyetlen egyet tudnak elérni a tiltakozáson kívül: meghazudtolják önmagukat és beleragadnak az áldozati csapdába, amiből a kívülről várt segítség, megmentő híjján sohasem fognak tudni kijutni. A belső forrás a megtisztulás, a spirituális paradigmaváltás hozhatja meg azt az új irányvonalat, ami az élet normál, elviselhető mederben való fenntartását jelenti az emberiség számára. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.16.

 

Forrás: Thot - Igazak és álságosak című műve és Sz.M. szellemi örökségen nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/hungary-flag'>Hungary flag photo created by natanaelginting - www.freepik.com

Ajánlás: Elkeseredett, megvezetett, réményt és hitet vesztett embereknek, akik minding valaki szemében látják a megváltót. 

A bejegyzés saját szellemi termék. Annak másolása, vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.