Androgén, androgün

Androgének népesítették be a földet. A bolygó lakosai egynemű lények voltak ugyanúgy, mint a Teremtő Istenünk. A Teremtő egyből, az ő képmásából alkotta a világot, amely később kettéosztódott. Az egyik rész lett a női, a másik pedig a férfi ág. Az androgén vagy más néven görög-héber-sémi nyelvhasználatban adrogün volt az egy, egység megtestesítője. Minden síkon így történt a mozgás, ennek megfelelően alakult az élet kezdete.

A Bibliában az androgén szót  a küklopsz nevű Istenekkel helyettesítették, elterelve a figyelmet az eredeti teremtés történetről. Nem volt soha és nem is lesz olyan nemzet, amely a Bibliát követve az igazságra rátalálna. A Bibliai ferdítések pont az egység, az egy megtöréseire irányulnak. Az egység hasításával már nem érhető el az a tudatállapot, amit a Teremtő eleve elrendelt a földön.

A  föld tanuló bolygó és ennek megfelelően végzi el a tanulófolyamatok általi felemelkedési munkát kinek több, kinek kevesebb munkát szükséges ebbe befektetni. Talmi fényezés azt hinni, hogy a tanulás véges. A folyamat örökké tart és állandó. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.04.29.

Osho azonos című műve nyomán. 

A kép forrása: https://www.freepik.com/vectors/centaur'>Centaur vector created by pch.vector - www.freepik.com

A jegyzet saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos terjesztése nem megengedett!