Hol rejtőzik a gonosz?

Egyik facebook ismerősöm feltette a költői kérdést meddig tűrjük annak a bizonyos 25 embernek a gyarlóságát és miért nem vesszük kézbe a sorsunkat? A válasz pedig nagyon egyszerű, hogy miért.

A társadalom jelentős része, még mindig politikai pártokban hisz, tőlük várja a megváltót vagy éppen a hamis vallásoktól. A többség már gyűlöli a rendőröket és katonákat, akik elenyésző számban végzik a dolgukat ahhoz a sunyi, besúgó, áruló, lefizethető embertársainkhoz képest, akik folyamatosan, lépten-nyomon elárulnak bennünket, a hatalmat kiszolgálva bebetonozzák saját jólétüket és a korrupció, bűnözés fennmaradását. Ezen rétegek megtisztítását ha tesztik ha nem a társadalomnak kell elvégeznie, különben benne ragadunk a pöcegödörben:

- megalkuvó, lefizethető alkalmazottak, hivatalnokok (NAV, Állam Kincstár, Kormányhivatal, Posta, Földhivatal, Önkormányzat, Közüzemi szolgáltatók)

- lefizetett, pénzéhes covidista orvosok, nővérek, betegszállítók, betegápolók, celebek

- sunyító, lapító tanárok akik képtelenek az összefogást pártfogolni

- lefizethető, megvesztegethető jogászok, újságírók

- álspirituális tanítók, guruk, médiumok, hamis vallást, hitet közvetítők

- hackerek, ámítástechnikusok

Addig amíg a társadalom arra vár, hogy ezen tízerer számú álságos embereknél mikor köp vissza a tükör, akkor a végtelenségig várhat. Ha nem képes az alma kitaszítani magából a férget, elpusztul. Ugyanígy ha patkányok lepik el az iskolákat, egészségügyi intézményeket és közhivatalokat akkor a "kétlábon járó génmódosult férgek" kiirtása igencsak időszerű. Ezt megspórolni nem lehet. Utána jöhet az igen kicsiny számú uralkodói elit eltakarítása a közéletből. Ez azért több, mint 25 a megítélésem szerint. 

Az 1996-os pápalátogatás következtében jelentős mértékben belassult az ébredés folyamata. Az uralmon maradást ezt teszi lehetővé még most is. Az ébredést az álspirituális megmondó emberek mindenfelé földönkívüli megmentősereggel akarják nevetségessé tenni (Astar kapitány, Fény Galaktikus Föderáció stb.) A politikai hatalom pedig az ébredést részben elősegítő saját maguk által kiszivárogtatott Cabal bukása néven szándékosan elterjesztett filmsorozatban lévő részigazságokat feltárva, további dezinformációkat elterjesztve (Q csoport, fehér kalaposok, Trump és Putyinista megmentő sereg) próbálják az ébredésbe vetett hitet torzítani, kiforgatni, hitelteleníteni. A politikai manipulációt a lefizetett mozgalmi vezetők, rendszeresen facebookon tündöklő megmondó emberek egészítik ki. Így teljes a megvezetés, hogy a gödörből minél később másszunk ki. Közben a sajtó a politikai pártok csatározásával van tele, és folyamatosan ellenségképet gyártanak nekünk. Vegyük már észre az igazi ellenséget és taszítsa ki önmagából a társadalom. Ellenség az ellenségben, azaz belső ellenség ez a létező legnagyobb katonai fegyver a világon. Mindezt spirituális leuralással megspékelve tuti nyereség. 

Meddig engedjük még, hogy iskoláinkat, intézményeinket ellepje a mocsok? Ez csakis rajtunk embereken múlik. Addig amig hagyjuk! A magyarság fennmaradásának sorsa is ezen dől el, nem kizárólag egyszemélyi vezető feladata. A régiót illetve a világot illetően nem véletlenül van rajtunk a világ szeme, hiszen a Pilis a föld szívcsakrája, a lélek kiáramlásának helye. A magyar földön élő, magyar magtudatos lélek rezgési szintje hónapról-hónapra jelentős mértékben emelkedik a többi országhoz képest kiemelkedően magas. Hiába birkázod, mocskolod a saját nemzeted, még mindig messze a a legmagasabb a tudatszinten vagyunk, mint a többiek. Az életfeltétel pedig ennek megfelelően a legrosszabb ez sem véletlen. A polip csápjai oda csapnak le a legjobban, a legsúlyosabban ahonnan a változás szele elindul. Minél magasabb a rezgésszint annál nagyobb a gazdasági elnyomás, elszigetelés mértéke. A matematika itt van velünk meg az univerzum Áldása is. Csak fel kellene ismerni már azokat a körülöttünk, közvetlen környezetünkben élő élősködő, lehúzó személyeket akik méltatlanok az emberi létre. 

A birka igen  okos állat, igaz terelhető de a legkilátástalanabb helyeztben is talál élelmet. Az ember az "okos társadalom" fertőjében vajon képes ugyanerre vagy éhen pusztul? A terelés mellett még lehet élelmet találni, de a megvezetésben nem!

Feljegezte: P. Anita (TAÉ)

2023.05.08.

 

Forrás: Thot - A bűnözés alapjai, Aekchnaten fáraó - Megvesztegethetők, Meritaton - Ki az igazi áruló? Belaver - Én vagyok a fény küldöttje vagy csak azt hírdetem? Voltaire - Besúgók, Rousseau - Klientúra 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/3d-halloween-background-with-red-evil-eyes_1437364.htm#query=evil&position=48&from_view=search&track=sph">Image by kjpargeter</a> on Freepik

 

Ajánlás: Ha nem taszítod ki a szennyet magadból, ha nem végzed el a tisztítást akkor a tested megbetegszik. Így van ezzel a társadalom is: belepusztul és elférgesedik. A patkányok és piócák lepik el az élet minden területét. Álságosak, megtévesztőek, kegyetlenek, leuralóak. Az élet - élhetetlenség igazi ellentétpárjai. (Belaver) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.