Metatron és annak vetületei

A matematika, fizika és kémia elegye hatja át az univerzumot. A világ olyan szinten nem hajlandó ezt tudomásul venni, hogy elmegyünk egy tavaszi százszorszép mellett és nem vesszük észre benne a szakrális geometriát. Pedig ott van a virágában, a szárában, a gyökereiben, mindenütt még benünk emberekben is. Aki ettől elvonatkoztatva él az elmegy a lényeglátás mellett is.

A tudomány olyan téziseket fogad el és tart követhetőnek, ami a gazdaság motorját előreviszi. Így a természetgyógyászat és spiritualitás kapcsolata az emberi szervezettel, élettel, túléléssel és a puszta létezéssel elferdített, részben hamis illetve hiányos. Ez az emberiség legnagyobb hibája, ami gyakorlatilag egy pusztulás, kihalás elodázása illetve átmódosítása a totális leuralás irányába. (Kapcsolódó bejegyzés a cikk végén: ősgenezis) A modern kori embernek a leuralás kapcsán kizárólag az elnyomást gyakorló diktatúrák jutnak eszébe, pedig jóval régebbről indult a sztori, mint azt gondolnánk. Ennek a leuralásnak a mostani következményét éli kicsúcsosodott formában a mai rendszerünk: migráns áradat, háborúk, vírusok, klíma katasztrófa és ufó fenyegetettség, valamint  rovar evési kultusz ránkerőltetése. Mindennek oka van, minden okkal történik és nem véletlenül. Az összekapcsolódások alapja az ősgenezis, az elhazudott emberiség kialakulásának története a ráültetett hamis vallások és meghamisított Biblia illetve történelem övezte valótlanság, illúzórikus mátrix elegye. Sajnos alig van benne olyan elem, ami ne lenne torz. Mivel a szándékosan, mesterségesen alacsony szinten tartott tudatszint aszisztált a felettes érdek által diklált elnyomó rendszernek az emberiségnek esélye sem volt a felülemelkedésre. A 25 ezer évenként kódoltan megismétlődő energetikai dimenzióváltás (föld autómatikus újrarendeződése, amit nem tanítanak) lehetőséget ad az általános tudatszint emelkedése révén az alap igazságokra fényt deríteni. Az emberiség esélyt kap kijönni a fényre, aminek a valóságtartalmát korábban nem bírta volna el, összeroppant volna a súlya alatt.

A metatron geometrikus alakzat az izometrikus 9 alap és 3 lebutított DNS szál genetikai alapját képezi. Ezt egy csepp vérből ki lehet mutatni, amit már az óegyiptomi kultúra is ismert i.e. 35 ezer évvel ezelőttből. A legmagasabb tudást képviselték, aminek kapcsán megfejtették azt az univerzális alap összetevőt: metatront (hatszöget) ami magában foglalja a szakrális geometria teljes egységét: merkaba, tetraéder és trigonometrális meghatározott szögben kapcsolódó génpárok egymáshoz kötődése a DNS láncon belül. Sajnos az ember elvesztette az idők folyamán azt a képességét, hogy a plusz 3 DNS szál (eredetileg 12 szálú volt) adta univerzális, éteri összetevőkkel élhessen. Ez a lehetőség eredendően benne volt az emberben, és ennek elvétele (leárnyékolása) nem teszi számára elérhetővé olyan regenerációs, újraépítő folyamatok beindulását a saját szervezetében, amit a tudat által képes szabályozni az ember. Ha ez így maradt volna nem lett volna szükség a modern kori orvoslás bizonyos ágaira, a mérhetetlen mennyiségű gyógyszerekre és nyilván a befektetői csoport (Blackrock, Bilderberg) profitja is elmaradt volna. Ennek árnyékában éli ma az ember az életét egyre nagyobb kiábrándultsággal, ami mára elég sok ember ingerküszöbét lépte át. Szerencsére, mert a kollektív térben elindult tudatszint emelkedés beindította az a bennünk levő kódolt kristályosodási folyamatot, ami automatikusan használatba helyezi a plusz 3 DNS szálat az egyéni tudatszint emelkedésével párhuzamosan. (A kiristályosodási folyamat a DNS lánc automatikus krisztály szerkezetűvé alakulása.) Tehát aki türelmetlen a várt és bekövetkező pozitív változásokkal szemben, azért nincs értelme a türelmetlenségének, mert ez egyéni folyamat. Mindenki a saját üteme szerint halad. Nem erőltethető, mert legyen bármekkora a blődség mindenki saját maga által megélt valóságot fogadja el igaznak. 

Az eugenikával (génsebészet) foglalkozó tudományág a nyilvánosság elől mélyen elzárt terület. Azt gondolják az egyszerű, hétköznapi embereknek semmi keresnivalója ezen a területen, mert úgysem értheti meg. Pedig a bizonyítás elvégezhető egyszerű vérlemezkén elkülönített váralanízises szétválasztó (dekadens) polarizált fény alatt megjelenítendő eljárással. Illetve a DNS szálak elemzéséhez pedig pedig elegendő egyetlen szál hajminta, amiből kimutatható az emberi teljes génösszetétel illetve a DNS-ünk állapota, jelenlegi helyzete. A szkeptikusok tovább kutathatnak abban a témában is miért nevezi a spirituális világ csillag gyermekeknek a 2002 előtt született illetve kristály gyermekeknek a 2002 után született gyermekeket a jelenlegi tizenéves illetve huszonéves generációt. Az már innentől kezdve csak hab a tortán, hogy miért volt olyan fontos a covid fasizmus a tizenéves korosztály körében. Az összeesküvés elmélet hívők hátradőlhetnek és elmondhatják, jó volt a megérzésük. Van aki csak a saját hite szerint gondolta úgy, van aki pedig pontosan tudta mit miért tesznek. A jelenleg elhallgatott oltáskárosultak nagy tömege is ezt látszik alátámasztani, hogy a modern kori népírtás sajnos a legalatomosabb, legelvetemültebb megtévesztő, álságos mivoltával állunk szemben. Persze felelősök nélkül, mert mindenki önként saját beleegyezésével ment a vágóhídra. A megtévesztettek száma kortól, nemtől és végzettségtől teljesen független. Az összefüggések átlátása nélkül semmilyen valós, érdemi következtetést nem lehet levonni. 

Visszatérve a metatron geometriai alap elemre, benne többszörös összetevőben megtalálható az egyendlő oldalú háromszög, kocka és körök elrendeződése pedig kiadja az Isteni mester individum számát vagy annak többszöröseit. (3) A numerológia tanításának háttérbe szorítása tovább rontotta a esélyegyenlőséget a matematikai, fizikai, kémiai összefüggések felismerése terén. Ez a tudománytalannak titulált ősi módszer rávezetheti az embert az alap univerzális tézisre, a 12-es szám bűvös elemi univerzális kihatásaira, ami mindeütt kivetül a mikro és tágabb értelemben vett makro kozmoszon belül. Erről a 12-es számhoz kötődő (numerológiai három 1+2=3) minőségről a következő bejegyzésemben fogok bővebb információval szolgálni. A jelek ott vannak az életünkben csak könnyebb elmenni mellette és legyinteni, hogy ez csak egy gondolat, nem számít viszont eljött annak az ideje, hogy igenis minden gondolat, megérzés ami ösztönös fontos lehet a jövőre nézve mindenki számára. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.02.18.

 

Forrás: Thot - Génjeink, Aekchnaten fáraó - Génterápia, génmanipuláció, Meritaton (óegyiptomi hercegnő i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) - Metatron az Isteni hármas egység kibővítése, Albert Einstein - Lehet át vagyunk verve, de nagyon! Belaver - Számok, számháború és numerológia összefüggései című tudati lehívások.

Kép forrása: saját szerkesztett fotó

Kapcsolódó bejegyzések:

https://panitavers.blog.hu/2022/05/14/genodicium_gender_elmelet

https://hu.pinterest.com/panitavers/metatron/

https://panitavers.blog.hu/2023/02/21/a_buvos_156

 

Ajánlás: Végy egy háromszöget és tükrözd két irányba, megkapod a rombusz vagy paralelogramma alapjait. Ha ezt tovább vetíted eléd tárul a metatron (hatszög), amiben az összes matematikai geometriai síkidom megtalálható a kör kivételével. A kört felosztva hat egyenlő részben azonban a metatront beleágyazva tovább építheted a térrács szerkezetet, ami az univerzális alap kivetülése az élet virágára. Ezek az emberi sejtek alap összetevői, a méhek kaptár szerkezete, napraforgó virága, a rovarok szárnyának fesztáv kivetülése. Nincs olyan élő vagy élettelen elem a földön, ami ne ezt az Isteni individumot, alapösszetevőt tartalmazná. (Meritaton óegyiptomi hercegnő - i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyszés saját szellemi tulajdon, annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.