A bűvös 12

A numerológia hányatott sorsa, a matematikától távoleső területre száműzetése vezetett oda, hogy az emberiséget a világ hatalmasságai az orruknál fogva voltak képesek vezetni. A matematikai gondolkodás elsősorban olyan logikai okfejtésseket, téziseket és pontos következtetéseket tartalmaz, amire a jelenleg mennyiségelvű tudathalmaz gyermeki agyakba való préselése okán a tanuló el sem vagy csak ritkán jut el arra a szintre hogy összekapcsolja az összefüggéseket. Miután a matematika, fizika és kémia az alapja az univerzumnak, így tulajdonképpen elmegyünk a lényeglátás mellett. Az az ember akinek tisztán érző, látó a gondolkodása az agyának racionális, elméleti felfogó képessége is megváltozik. Ezáltal automatikusan javulnak a matematikai feladat- (az életben pedig a probléma-) megoldó képességei. És ez fordítva is igaz. Kár, hogy eddig fordítva ültünk a lovon és hagytuk, hogy a fej nélküli lovasok vezessék a mag népét az Árpád fejedelemtől kezdődő időkben. Az elme a tudat vezérelte ego beépítésével képes azokhoz a racionális látásmódokhoz hozzáférni, ami egyértelműen az előremenelet jelenti számára.

Nézzük akkor szép sorban a numerológiai 12-es szám mit takar. Isteni egység (1+2=3) individum, önnálóan létező száma. Milyen 12-es univerzális összetevőkkel találkozhatunk a földi és bolygószintű létezésünk során?

- 12 alap bolygó (9 jelenleg is használatos az asztrológiában +3 amivel nem foglalkoznak pedig fontos lenne)

- 12 alkotóelemű kabbala (eredeti)

- 12 állatövi jegy (horoszkóp)

- 12 univerzálisan előforduló faj a földön

- 12 idegen faj keveredése a földi ősgenommal (Adamok és Evak törzs, ősgenezis)

- 12 szálú DNS (9 aktív + 3 beaktiválódó a kristályosodási folyamat révén)

- 12 dimenzionális sík

- 12 csillag Nagyboldogasszony, Mária fátylán

- 12 csillag az európai uniós zászlón

- 12 csakra (7 alap+ 5 kiegészítő, égi amit a jelenlegi spirituális világ nem vizsgál)

- 12 energia burok (Ebből a fizikai testen és az aurán túlmenően 4 van jelen a 3. dimenzióban: éter, asztrál, Buddha és Athma. A többi 6 burok jelenléte azért nem érdekes, mert a földi körülmények nem teszik lehetővé annak használatát. A 4. dimenziótól felfelé már lesz értelme a további burkok ismeretének és a hozzájuk tartozó tudás elsajátításának) 

- 12 fő szerv az emberi testben

- 12 testrész az emberi testben

- 12 fokú skála, hangjegy (8 +4 elfeledett: ma, me, re, fe)

- 12 hónap egy évben (naptárrendszer)

- 12 alapszín (5 fő + 7 kevert)

 

Az ember sajnos olyan mértékű sötétségben él, ami nem teszi lehetővé az egyszerű fényrejutást. Szakavatott kezek gondoskodtak arról, hogy a lényeglátásról elterelődjön a figyelem. Az a tipusú megvezetés amit jelenleg is  élünk, nagyon régóta tart, konkrétan azóta amióta az ősgenezis alapösszetétele megváltozott. Ez pedig nem most volt. Izmail és Izolda testvérpár harcához kell visszamennünk a tisztánlátás végett. A fiú és lánytestvér a trónért harcoltak, Izmail jött ki vesztesen a csatából. Gyakorlatilag innen származtatható a nő tudatos háttérbe szorítása, elnyomása ami nem a mai értelemben vett feminista idelológiának felel meg. A nőiség elnyomása, már a csatájuk végén elkezdődött az Arámi-fensíkon i.e. 15 ezer évvel ezelőtt. Ennek a végkifejlete az Arab-fennsíkon mai napig, most is érezhető. Ennek fényében kerül a Biblia tanainak megmásítása, behelyettesítése a nőiség, a női teremtői principium elnyomásával a középkor kezdetén, majd a szabadkőműves titkos társaságok pedig a történelem meghamisításával járultak hozzá a hosszantartó folyamathoz. Ez a testvérpár többszörös leszületése révén állandóan, újra meg újra harcba került egymással, amit ismétlődő, kirobbanó háborúk fémjeleznek napjainkban is a Közel-Keleten. A mostani puskaporos hangulat is bármelyik pillanatban kirobbanó háborút okozhat eszkaládóva az arab, izrael, palesztin villágban. 

A történéseket a régmúlt idők reinkarnációjában vizsgálva a legcélravezetőbb megtekinteni. Ennek fényében már érthetőek az ok-okozati összefüggések.  A világ többi országa csak sodródik az áramlattal, hiszen bábjátékosok az elöljáróik a világ színjátszó szakkörének színpadán. Addig amíg az események zajlanak, vértezzük fel magunkat hamisítatlan igaz tudással. A tudás pedig megadja a nyugod, higgadt, békés, megfontolt döntések és szerepvállalások idejét. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.02.04.

 

Forrás: Thot - Numerológia, Aekchnaten fáraó - 12-es mit rejt, Belaver - Ősi mítoszok tudati lehívások

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/number-collection-with-golden-style_2304153.htm#query=Numbers&position=37&from_view=search&track=sph">Freepik</a>

 

Kapcsolódó bejegyzések:

 https://panitavers.blog.hu/2022/05/14/genodicium_gender_elmelet

 https://hu.pinterest.com/panitavers/numerol%C3%B3gia/

 

Ajánlás: Ha valami adott akkor vizsgáld meg, ha pedig sohasem létezett keresd meg a létezés kiváltó körülményeit. (Belaver) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.