Feszültség generálás a kollektív térben

A feszültség (negatív energia) mindenütt jelen van. Ott van bennünk, a szeretteinkben, a munkahelyi környezetben, a tágabb világunkban: a társadalomban. Elvitathatatlanul velünk él, mozog és áramlik. Ha a körforgásnak a belénk áramló negatív energiának nem szabunk határt (lsd. kapcsolódó bejegyzés: feszültség kezelése a hétköznapokban:https://panitavers.blog.hu/2023/01/20/feszultseg_kezelese_a_hetkoznapokban), akkor az életünk olyan irányt vehet, ami már nem biztos, hogy kizárólag csak a sajátunk. Főleg akkor, ha belekerülünk egy negatív lefelé örvénylő energia spirálba, olyan közegbe (csoport) vagy olyan láthatatlan telekinetikus térbe (kollektív morfogenetikus mező), ami addicionálisan rak ránk olyan negatív mintát, amiből kikerülni a valóság felismerése nélkül szinte lehetetlen. 

Egy csoport (kisebb társadalmi egység) által kiáramoltatott gondolat, érzés, tett (akárcsak a közösségi média felületén közzétett posztokban, videókban) megjelenik a kollektív térben (morfogenetikus mező) negatív vagy pozitív energialenyomatként. Ez az energia hat rád mivel a mikrokozmosz tagja vagy. Akaratodon vagy tudtodon kívül hatással van rád. Ha csak nem vagy kellőképpen tudatos és autómatikusan kivonod magadat a gyűlöletbeszéd alól vagy nem nézel rémhíradót, esetleg tudatossági szintednek megfelelő technikát alkalmazva (vizualizációs technika, telekinézis) áttranszformálod a feléd irányuló energiát, különben ez az energia belédáramlik. Sajnos igen magas tudású médiumok a szellemi tevékenységüket képesek voltak felhasználni arra, hogy egyes társadalmi csoportokon, tömegeken vagy célzottan, konkrétan kijelölt matematikai halmazban leírható személyeken telekinetikus energiát negatív töltéssel megspékelve elérjék szándékukat. Ezek a személyek nem kiméltek se időt, se energiát hogy megélhetésük fejében az univerzumtól kapott tudást a felettes érdek szolgálaltába állítsák. Ezzel a kimagasló szellemi képességgel nagyon nagy és sötét erőket lehet megmozgatni, olyan irányba vinni egyes emberek nyilvános megnyilvánulásait és a rájuk hallgató tömeget pedig alantas, aljas módon tömeges hőbörgés, lázongás, lázadásra (legszélsőségesebb esetben pedig forradalom kirobbantására) is felhasználni. A szószóló egyén még csak fel sem ismeri önmagában az energia eredetét és útját. Kapjuk kívülről és rögtön tovább is adjuk. A kollektív energiamezőben pedig a pulzáló, lüktető, negatív ionok skandáló, romboló, pusztító akár tömegverekedést is elindító feszültség generátorként működnek. Ez az érzelmi tömegpszichózis, érzelmi manipuláció alapja, amihez a felettes érdek beépített embereket, úgynevezett fizetett provokátorokat is alkalmaz. Ha már része vagy ilyennek a felelősséged az, hogy felismerd önmagadban a problémát: agresszióra, ingerültségre, dühöngésre hajalmos ember vagy. És sajnos bizony ezt a  belülről fakadó belső lelkületedet az energia felerősítés révén fokozhatják benned. Ennek határása pedig a közeged (téged virtuálisan vagy fizikálisan is elérhető térben követők) energiaminősége is megváltozik. A társadalom felelőssége pedig abban rejlik, hogy felismerje milyen emberekkel van körülvéve, hogyan kommunikálnak embertársai. Érdemes-e azt a közeget követnie, illetve odatartozni. Hiszen nem elég jót akarni, a cél elérésére számos útvonal létezik. A történelemnek már réges-régen meg kellett volna tanítania bennünket embereket arra, hogy a háború egy eszköz, a hatalom eszköze ami legfőképpen az alattvalók ellen irányul. És ebből csakis mi emberfek kerülhetünk ki vesztesen. Nem volt elég két világégés és számtalan felülről, a felettes érdek által gerjesztett vallási, fanatista polgárháború vagy gazdasági érdekből elkövetett külső, idegen beavatkozás.

Mi kell még az embernek, hogy belássa végtelenül lebutított, lealacsonyított szellemi nívóját? Nem elég a vírus hisztéria, a háborús fenyegetés, a migráns üldözési mánia és a klíma katasztrófával való ijesztgetés? Mi kell még ahhoz, hogy észheztérjen végre és belássa ez a folyamat nem vezet sehová? A gyeplőt régen kiadtuk a kezünkből. Az irányítást elvesztette az emberiség és átadta egy szűk, kisszámú csoportot alkotó: kapzsi, uralkodásmániás, torzsalkodó, beteges őrültnek, akiknek semmi sem szent.: sem ember, se föld, se állat, se növény. Nem veszik emberszámba az embert, hiszen még a nemzeti humánerőforrás minisztérium is csak kiaknázható erőforrásként tekint a magyar lakosságra. Már a szó önmagában is üzenetkértékű: elnyomás, leuralás. 

Mint ahogy minden tudást lehet jóra és rosszra is használni, a duális világ teret ad mindkét megnyilvánulási formának, az álspirituális háttérhatalom (médiumok, lelki tanítók, mesterek) az ámítástechnikusokkal karöltve (hackerek) politikai megrendelésre olyan tevékenységet valósítottak meg a magyarság ellen, ami kimeríti a hazaárulás fogalmát. Emberéleteket tettek tönkre, embereket választottak szét (ikerlángok), aminek számos  végeredménye halálos kimenetelű volt. Mérhetetlen gonoszságuk a felettes érdek kiszolgálójaként a magyar hont, a magyar hazát árulták el, adták el aprópénzért a saját gazdagodásukért. Aki azt hiszi továbbra is, hogy a vallást, a politikát, a spiritualitás és a tudományt külön lehet választani nem sok ideje maradt hátra, hogy felébredjen csipkerózsika álmából. Nyissa ki a szemét és nézzel körül a világban, közvetelen környezetében. Amikor hazaárulózunk, akkor nem csak kizárólag a hazát eláruló politikai rablóbandára gondolunk, hanem az őket kiszolgáló háttérhatalmi strukturára: megvesztegetett hivatalnokokra, megalkuvó, meghunyászkodó álspirituális médiumokra, lelki tanítókra, mesterekre, vallási megtévesztőkre, ámítástechnikusokra (hackerek) és közvéleményt formáló fizetett megtévesztőkre is gondolunk egyben. Ez a rendszer velejéig romlott, eleve bukásra ítéltetett a pénzcentrikus világ által kialakított gondolkodásmódnak köszönhetően. A kollektív térben pedig az együttes munkájuk negatív energetikai lenyomatát hagyták hátra az utókornak. Ebból való kilábalás egy általános megtisztulási folyamat eredménye, a jelenlegi évkezdet pedig pont ezt a felütést adja meg a tavasz beköszöntével. Sorsfordító év lévén, jócskán lesznek azok akiknek sorsa az igazság felé fordul és ebben leesik a mézes-mázas maszk. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.01.21.

 

Forrás:Thot - Árulás, Voltaire - Bűnszövetkezés, Belaver - Bűn és bűncselekmény-e a spirituális megvezetés, Buddha - Spiritualitás és csalás, Szókratész - Háború kirobbantása, Aküpülosz - Halgatagok és kiabálók, Arisztotelész - Hogyan győzd meg a másikat és vond a saját akaratod alá? Descartes - Senki földje mindenkié című tudati lehívás. 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/diverse-people-holding-emoji-icons_19069357.htm#&position=1&from_view=collections">Image by rawpixel.com</a> on Freepik

Ajánlás: Alkosd meg a saját valóságodat és ne fogadj el semmi véleményt belső kritika nélkül. (Belaver) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.