Év kezdet, tervezés

Az év eleje mindig egy új kezdetet hordoz magában. Magát a megújulás lehetőségét, amiből sajnos mára csak a hiedelmek és a babonák maradtak meg. Az ősiségből elfelejtették velünk illetve kimaradt a tanokból, hogy az univerzális és természeti év kezdet az sohasem volt január 1. Hanem a tavaszi napforduló kezdete március 20. Őseink tánccal, énekkel ünnepelték ezt a jeles napot, termés bőség behívó dalokkal várták az új évszak, új korszak kezdetét. Ma már ebből a torzításon túlmenően a hangoskodás, pezsgőzés és mulatozás maradt meg. 

Érdekes módon a távol-keleti népek, akik a hold ciklusához igazítják az időszámítást a hold újévet februárban köszöntik mind a mai napig is. Nem véletlenül, mert a valós időszámítás, ami a tényleges időmérést teszi lehetővé a hold fázisához igazodik. Antikváriumokban még fellelhetőek hold naptárak, ahol konkrétan jelzik az emberek számára a hold fázisaihoz kötött, javasolt cselekedetek elvégzését, úgy mint kerti munka, fodrászkodás, lakberendezés, lakás tiszítása vagy átalakítása. Ha csak a természet és az ember, mint makró kozmoszban betöltött szerepére gondolunk a női ciklus sem véletlenül 29 napból áll. A tudományt nem lenne szabad mereven  elválasztani a spiritualitástól és a vallástól sem. Jól megférnek egymás mellett, kiegészítve a tanokat. Persze csak akkor, ha a felettes érdek is úgy akarja. A nap járásához igazított Gergely naptár bevezetése után évenként öt napot csúszik a földi időszámítás valós tengelye a holdhoz képest. Így lehetett a történelem hamisítást véghezvinni. Pontosan 250 olyan évet betenni oda, ahol sohasem volt, kvázi nem úgy és nem akkor történt meg, illetve kivenni onnan 250 évet, amikről jobb ha mi magyarok nem tudunk. Nyilván, ha a mag népe másként élné az életét (tudomása lett volna erről), akkor már régen nem itt tartanánk az ébredési folyamatban. Ez a szándékos belassítás teszi lehetővé a jelenlegi káosz fenntartását és a továbbiakban (elkövetkező 1-1,5 évben) ennek fokozását. 

De addig is amíg képbe kerülünk és tisztán átlátjuk a dolgokat megtervezhetjük jó előre az idei évet, március 20-ig még van idő. Érdemes nem csak az üzleti életben tevékenykedőknek tervet készíteni, hanem mindenkinek, aki koncepcionálisan, tudatosan gondolkozik és lépésről-lépésre szeretne előre haladni az életében. A tényleges szorongatott helyzet ellenére is van előre, ha nem a hiányra fókuszálunk csak és kizárólag. Képesek vagyunk a csökkentett üzemmódban is felállítani olyan elérhető vágyakat, amik a realitás talaján nyugszanak. Ehhez szeretnék ingyenes segédletet nyújtani egy letölthető éves tervező kérdéskör segítségével. (link a blog végén) Ennek alapján mindenki saját maga, akár egy kockás lapra megtervezheti a saját jövőjét, elgondolkozhat tervein, céljain. Felépíthet olyan reális világot magának, ami engedi kilépni a mátrix fogságából. 

A tervek leírása előtt mindeképpen érdemes az egyéni érdekkel kapcsolatos kérdésköröket is megvalászolni önmagunknak. Az egyéni érdekből kiindulva pedig szisztematikusan a családi-, nemzeti- és univerzális kérdésköröket is. A eredő mindig az én, az egyén és e nem tévesztendő össze az egóval, hiszen nem önzésről van szó. Nem az egoizmus kérdésköre az, ha tisztában vagyunk önmagunkkal, értékeinkkel és hiányosságainkat feltérképezve állítjuk fel a jövőre szánt terveinket. Akkor lehetünk elfogadó, büszke, felelősségteljes családapa, családanya, gyógyító vagy bármilyen tisztséget betöltő ember, akár a nemzet vagy az univerzum kiemelt szerepében. A kör mindig visszatér az eredőhöz, az énnel bezárul ugyan, de ha hibára fut, kezdhetjük újra a köröket, futjuk a feleslegesnek mondott utat, ami tulajdonképpen a tanulófolyamatok sorozata, mindaddig amíg az érzékelés el nem jut a tisztánlátásba. Az idei 2023-as év csakúgy, mint az előző megköveteli a valóság látását és annak megfelelően átalakítani a fizikai testben megélt valóságunkat, az élelmiszer biztonság, a lakókörnyezet biztonsága, az energia biztonság és anyagi biztonság terén. Ezek a lépések idén már elengedhetetlenül fontosak az egyértelműen asztrológiai oldalról is megvilágított küszöbön álló földtani változások előtt. Nem a félelemnek kell teret adni, hanem megmutatni a belső erő, küzdeni és fennmaradni akarás lelki támogató erejét az összefogással és segítségnyújtással együtt. Tehát a felhalmozás, és féktelen vásárlás nem a kiúthoz vezet. A félelem energiájából már kapott éppen eleget az emberislég: migráns áradat, vírus hisztéria (mind meghalunk), háborús veszélyhelyzet, energia válság, hiperinfláció. A 2023-as év sláger riogatása érkezik el hozzánk: a klíma katasztrófa, hiszen ehhez már nem kell csatolni a nemzeti dollár baloldalt, a Brüsszeli szankciókat vagy a Sorosozás álatali fenyegetettséget. A napnál is világosabb az előre, tudatosan megtervezett, szándékosan felállított emberiség ellen irányuló cselekmények sorozata. De, aki még mindig a mátrix fogságában éli a mindennapjait, ő lesz a szükségszerűen bekövetkező változások legnagyobb kárvalottja. Nem engedhetjük el az irányítást a saját sorsunk felett. Tervezzük meg mi is a saját, független, szabad akaratból táplálkozó egyéni, családi, nemzeti és univerzális jövőképünket! A továbbiakban pedig kitartást, elfogadást, tisztánlátással párosult békességel, szeretettel és együttműködéssel összefonódott egyéni-, családi- és nemzeti sorsfordító évet kívánok a mag népének, a magyar nemzet minden tagjának! 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.01.03.

 

Forrás: Thot - dimenzióváltás, Aekchnaten fáraó - Csillagászat és matematika, Belaver - Hogyan számítjuk az időt? Albert Einstein - Valami nem stimmel az idővel! című gondolati csatornázott üzenet.

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-photo/side-view-champagne-new-year-night_5908229.htm#&position=11&from_view=undefined">Freepik</a>

Ajánlás: Az idő viszonylagos: hol rohan, hol késik. A lényeg lássuk meg a mérés alapját és fogadjuk el benne, mint állandó tényezőt önmagunkat. (Albert Einstein) 

Kapcsolódó bejegyzések:

https://hu.pinterest.com/panitavers/%C3%A9ves-tervez%C5%91/

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.