Különleges eljárásmód

Létezik az a magas szintű tudati eneriga, ami időt és energiát nem kímélve képes visszamenőleg listázni a meg nem kapott virtuális üzenetek feladóit, dátumot és az elküldött üzenet tartalmát. Ehhez nem szükségeltetlik ámítástechnikai diploma.

Kiss. A-ra, így a szándékosan elkövetett károkozás már rábizonyítható, még ha a jelen jogrendszerünk nem ismeri is el ezt a különleges eljárásmódot. A füstölgő egóját jobban tenné, ha kezelné, talán így megmenekülhetne ő és elődei illetve utódai a sorban.  Ráadásul az ámítástechnikai ténykedését tudati energiával (látói minőség) pozitív célokra is használhatná, illetve már csak használhatta volna mert azóta kinullázta önmagát. (képessége elveszett) 

Létezik továbbá az a piactér, ami csak úgy önállósítja magát az ember akaratán és tudtán kívül forgalmazói státuszba tesz. A tett eleve abszurd, hiszen még csak hozzáférésem sincs a saját oldalamhoz hónapok óta. Felmerül a kérdés: mikor jön el az az idő, amikor a mértékadó közösségi oldalnak már kínos ennyi alávalóság? 

Saját gondolatok.

2022.12.02.

 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/black-lives-matter-movement-message_13378151.htm#&position=0&from_view=collections

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.