Öngyilkosság

Az ego legtöbb esetben játszmázik. Mi van ha? Mi lett volna ha? Miért nem úgy lett, ahogy? Fényezi magát, csinosítja az elme képzeletbeli vetítővásznát, összerakott kockákat is kreál magának egy idealisztikus világot, amibe beleillik ömaga. Az önmaga valóságát éli miközben a külvilág elmegy mellette. Nem látja át a bel- és külügyeket. Nem képes azokkal kohézióban, együttműködésben élni. 

Mivel a megélés stádiumai egy negatív, balra forgó spirálisan lefelé húzó energiába vezetnek, az onnan való kilábalás nehézkes. A személynek fel kell ismerni az elvárásai és a világ közötti halmaz metszetét, amit a Thot - Élet virága pszichoanalitikus modell teljes mértékben feltár. A feltárás során tudja önmagát rávezetni vagy kellő tudatszint hiányában kivülről rávezetetni az egyént a miértekre. A túlélés illetve a felépülés akkor biztosított, ha az illető meg akarja látni a forrástól, a letisztult éntől való eltávolodást. Ezt sokan kritizálhatják, hogy csak egy percepció és elmélet, aminek nincs kézzel fogható gyakorlatias haszna, hiszen a mesterségesen gerjesztett anyagi és gazdasági világválságból való kiútra nem ad választ. 

Pontos kérdésre pontos válasz érkezik, akkor ha készen állunk rá színt vallani önmagunk előtt. A tükör sokszor torz képet mutat, hiába nézegetjük benne magunkat naponta. Attól még a kapzsi, érdektelen, becstelen, önelégült ember nem lesz más ember, csak akkor ha a tükörbe nézve képes elfogadni saját magának, jellemével, jellembeli hiányosságával való szembesítését. Pont ugyanez vonatkozik a szorult helyzetben lévő emberre is. Képes vagyok-e újratervezni, átgondolni, felülírni a lehetőségekhez mérten szabni az igényeimet még akkor is ha az egy teljesen más életvitelt fog eredményezni. A kiútra legtöbbször akkor találunk rá, amikor a gondolkodásunk letisztult, sallangtól, külső irányítástól, befolyásoltságtól mentes.

Első lépés ebben az irányvonalban: kapcsold ki a tévédet! A tele-vízió az a forrás, aminek az energiája telepatikusan képes vizionálni jeleket az agyban. A vizió (látomás) pedig mint kép raktározódik el az agyban. A látott és hallott információk hada fogja képezni a te világról alkotott valóságodat. Addig, amíg ezt nem léped meg, a rád áramló negatív energia exponenciálisan 356 -on hat rád, mint a testre irányuló nehézségi erő a fizikai térben. Albert Einstein zseniális tudós, matematikus, fizikus képes volt átlátni a láthatatlan fizikai és matematikai összefüggéseket az univerzumban. Jóllelet Nobel díjat nem ezért kapta, bár tudása hatványozottan több volt, annál, amit az utókorra írott formában hagyott. A testre ható nehézségi erő ugyanis megsokszorozódhat, ha a tested, lelked, szellemed alap energetikai beállítottsága negatív. Az energia felerősödik és az elméd, mint adó-vevő készülék ezen a telepatikusan kommunikáló erővel (televíziókészülék) negatív erőtöbbletbe kerül. Háború, fegyverkezés, erőszak, földrengés, árvíz, baleset és halál - a fő szalagcímek is jelzik a felülről irányított forrást: Miért is ne érezd magad jól a saját bőrödben? 

2022.10.16.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

 

Forrás: Thot - Önös érdekek, Voltaire - Önképmás, Rousseau - Ki vagyok én, Belaver - Tudati manipulációs eszközök, Albert Einstein - Nehézségi erő és gravitáció műveik és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása: <https://www.freepik.com/free-photo/portrait-bothered-uneasy-cute-european-female-with-long-natural-fair-hair-trendy-corduroy_19378287.htm#query=suicide&position=0&from_view=search&track=sph">Image by benzoix</a> on Freepik

 Ajánlás: Amikor a közéletbe bekerül egy negatív hír, annak a közösség médiában való továbbgerjesztése, azt a gumicsont effektust idézi elő, az elmédben, hogy minél tovább rágod, annál rágósabb lesz és annál távolabb kerülsz a valóságtól is egyben. (Voltaire - Államirányítási elméletek) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos terjesztése nem engedélyezett.