Modern kori háború

A háború szó hallatán összerándul az ember szíve, hallja belső fülével a fegyver ropogást. Az áldozatok és menekülők hada pedig minden jóérzésű embert elborzaszt.

A mondern kori társadailmak már réges-régen nem fegyverrel vívják a háborút, illetve a fegyer átalakult teljesen mássá. A biológiai fegyvernél lényegesen hatékonyabb és olcsóbb megoldás a tömegpszichózis illetve tömeg manipuláció. Nincs szükség drága eszközökre. Pusztán magas tudatszinttel rendelkező egyénekre, akik az unverzum energiáját nem jó célra, hanem saját vagy a megbízóik negatív leuralási szándékára fordítják. A tudati energia láthatatlan módon, kontroll alatt tartható. Segítségével milliókat lehet leigázni, ellehetetleníteni, tönkretenni illetve megfélemlíteni és folyamatos félelemben tartani.

Kiegészülve a tudati energiáról másolt informatikai háttérrel az elme program spirituális mesterei az informatika nagy szaktudású programozóival, hackerekkel közösen együttműködve a világ teljes egésze káoszba, válságba és háborúba vihető. Nincs szükség több ezres hadsereg felvonultatására csupán országonként 10-15 hackerre és 20-30 magas tudatszinttel rendelkező médiumra, akik az elme és multimédiás eszközök programozását a virtuális és fizikai térben is elvégzik. A társadalom karanténbe való terelésével, a kütyük elterjesztésével és a kiszolgáltatottság elérésével minimális erőforrás szükséges a folyamat elindításához és éveken át tartó fenntartásához. Az embereknek esélye sem lesz ebből az illúzórikus mátrixnak nevezett rendszerből kilépni. Olyan mértékű leuralást valósíthatnak meg általa háttérhatalmi tényezők, hogy az emberiség mire felocsúdik már réges-réges elveszett.  

Ezt a modern kori háborút kizárólag a tiszta, forráshoz kapcsolódó spirituális energiával, a szellemi világ támogatásával nyerheti meg az ember az árnyoldal ellen. Sajnálatos módon a duális világban igencsak  elszaporodott az a típusú genetikájú ember, aki ezt a leuralást kezdeményezte, fenntartja és kivitelezteti. Nélkülük a kiváltó ok is megszűnik. Az aranykor, a dimenzióváltás küszöbén pont a társadalmi megtisztulásról, felfedésről szól. Ki mit tett eddigi életében, annak megfelelően várhatja a folytatást. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.20.

 

Forrás: Thot - Aranykor és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet.

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/soldier-walking-silhouette_879706.htm#query=war&position=40&from_view=search">Image by kjpargeter</a> on Freepik

Ajánlás: Ne kárhoztassuk a sötétség képviselőit, hiszen nélkülük a duális, kétpólusú viág nem adott volna teret a fénynek sem. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.