Ikerláng út - a beteljesült szerelem fokozatai

A sötét oldal bevetett minden Ármányt, hogy megvezesse azt az 500 ikerlángot (250 párt), akik a földi harmadik dimenziós tanuló bolygón kiemelt szerepet játszanak. Az ő szerepvállalásuk nem más, mint a legtisztább, legfelemelőbb érzéssel utat mutatassank az embertársaik felé és átvezessék az emberiséget a negyedik dimenzióba. A megvezetés egyik fő irányvonala az a 7 lépcsőfok, vagy szint, amin keresztül mennek az ikerlángok mire beteljesül a szerelmük. Ilyen nem létezik, ez kitaláció. Az ikerláng szerelmesek felismerik egymást és azonnal kialakul a vonzalom, elkezdik a közös jövő építését. A közös jövő előtt természetesen állhatnak akadályok, de nem szeparációs, ego harc, vagy az egyén fejlődésbeli mondvacsinált megvezetések. Az ikerlángok megvezetése óriási. A többségük, 150 pár eltérítésben, hamis ikerlángjával vagy olyan szinten ellehetetlenítve éli az életét, hogy esélye sem volt annak felismerésére.

A sötét erők, médiumok, álspirituális megtévesztők, álságos jósok ideje lejárt. Az univerzum semmilyen erővel nem támogatja tovább az ő tevékenységüket. A tudásuk rohamosan csökken majd megsemmisül. 

A legtöbb, amit tehet egy ikerláng szerelmes, hogy hallgat a belső hangjára, az ösztönei vezéreljék útján. Ne kívülről, mástól próbáljon meg tudást, tanácsot kérni. A belső hang, ha kellően védett, akkor a legtisztább meglátást képes adni minden lélek számára és nem találja magát útvesztőben. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.13.

Forrás: Thot - ikerlángok szellemisége című műve nyomán és Sz. M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Ajánlás: minden ikerláng szerelmesnek, aki évek óta küzd a kapcsolódással. Vizsgálja felül kapcsolatatit és kapcsolódásait. Milyen lehetséges buktatók és hamis tanítások állhatnak mögötte. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/climbing-stairs'>Climbing stairs photo created by kues - www.freepik.com

 A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.