Ikerláng szerelem beteljesüése

Az ikerlángok előszőr felismerik egymást. Járják sorsuk útját. Leképezik önmagukat és a találkozás alkalmával tükröt mutatnak egymásnak. Megmutatják mi a jó, mi a rossz, mi a kevés, mi a túl sok a másikban. Ez sokszor fájdalmas és erőteljes érzésket válthat ki a másikból. Ám a lélek nem felejt, emlékszik és tudja, hogy a sebeit gyógyítani szükséges. 

A gyógyulás egy hosszabb folyamat. Az ikerlángok egymás emelésével gyógyítják sebeiket. A seb, ha begyógyul, akkor a két lélek összeér és a találkozás megvalósul. A találkozást lehet sürgetni, erőltetni, de meglépni csak akkor fogják, ha mindkettejük készen áll rá. A beteljesülés akkor következik be, amikor annak ideje van. Az idő nagy úr. Segít a felejtésben, a megbocsájtásban, az ítélkezésmentességben. Segít a tanulófolyamatokban: meglátni a másikban azt ami pontosan én vagyok. Amit magamban nem tudok elfogadni a másikban is szükséges a továbblépéshez. Ez a szellemi kitartó munka akár évekbe is telhet. De a cél közös, az akarat egy. Az út végén a beteljesülés hozza meg a két fél számára az univerzum ígéretét. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.14. 

Thot: Ikerláng szerelem beteljesülése című műve nyomán

Kapcsolódó cikk:

https://panitavers.blog.hu/2022/05/15/transzcendentalis_szerelem462397

https://panitavers.blog.hu/2022/05/15/ikerlang763098 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/massage-background'>Massage background photo created by valeria_aksakova - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem megengedett!