Egyéni, ország, nép karma

Az ezotéria, mint általános gyűjtőfogalom használatban van a spiritualitás mellett. Az ezoterikus tanok valami misztikus világot takarnak, ami a láthatatlanból táplálkozik. A hozzá csatolt tudatos képzettársítás pedig szándékosan az elérhetetlent a megfoghatatlant jelenti. Erre a szó eredeti jelentése is utal ezoter, azaz külsődleges. Ennek a szónak a módosulása jelenti a külsődleges megnyilvánulási formák összességét, mint fogalom. Ezzel szemben a spiritualitás a lélek, spirit angol szóból ered, amit mi magyarok is átvettünk és használunk. A lelkiségből kiáradó felemelkedést, szellemi gyarapodást takarja. Teljesen más univerzális vonatkozása van, mint a világ alap működési elvének a meghatározója. A két szó nem keverendő össze, míg az ezotéria beszűkíti, a spiritualitás pedig kitágítja a világról alkotott elképzeléseket.

Számos ember csalódottságában "spiri blablának, ezoterikus baromságnak" titulál téziseket, tanokat, alap értelmezéseket anélkül, hogy mélyebben tanulmányozná a világhoz való kapcsolódást. A felszínt megkaparva, felületesen lehet ítélkezni és gúnyosan, pikírt módon véleményt mondani, de attól még az igazság csak részigazság marad esetleg a saját világnézetünk valóságának egy vetülete. Az ezotériával, bűvészkedéssel, mágiával való összemosás pedig további torzításokat eredményezett. Sokan úgy próbálnak véleményt alkotni a magyar mágus nép elnevezésről, hogy fogalmuk sincs a mögöttes tartalomról. Arról a mérhetetlen magas szellemi tudásról, amit a magyar nép az általa befogadott és elfogadott körülötte élő népekkel keveredve együtesen ért el. Tehát nincs értelme egyetlen egy népcsoportot sem felmagasztalni vagy lekicsinyíteni mert a vér, az ősök vére közös. Az előzetesen megélt életekről pedig nem is beszélve. Akik a leghabzóbb szájjal náciznak, kommunistáznak vagy zsidóznak azoknak szívesen készítenék egy részletes elemzést a felmenőikről. Az életfa ágait visszavezetve a gyökerekhez érdekes összefonódásokra lehet bukkanni szinte mindenki életében. Ezért nem helyénvaló és értelmetlen az uszítás, csak kirekesztést szül és további rontja az amúgy is mérhetetlenül mély szintre süllyedt közhagnulatot. Akinek esetleg a felmenői között volt vérbíró vagy 3/3-as ügynök és annak leszármazottja valamilyen formában végképp nem tehet elődei bűneiről. Azt amit a jelen életében csinál már univerzálisan meghatározó számára és számonkérhető rajta. 

A karmikus megélések nem csak egyéni vagy országos szinten hanem nép vagy népcsoport szintjén is előfordulnak. Ennek ismerete jelentős mértékben segítheti a világban jelenleg is zajló események hátterének megértését. A karma asztrológiával mélyebb összefüggéseket feltáró kutatások, kimutatások pedig már az idén is beigazoltak számos esemény bekövetkeztét. Jelezték (nem jósolták) annak reális, valószínűsíthető eljövetelét. A jóslás, mint fogalom sajnos nem a tiszta forráshoz lett csatolva (szándékosan). Ezekről nem a tehetséggel megáldott jósok tehetnek, hanem azok a felettes érdeket szolgáló sötét erők, akik ilyetén formán a spiri gurukon keresztül is a lenyúlást, megvezetést akarták elterjeszteni. Ezáltal a megrendült bizalom odáig vezetett, hogy a valóban fontos, tiszta tudást képviselők is egy kalap alá lettek véve a kóklerekkel. Mindamellett pedig az általános ébredési folyamatot, tudatszint emelkedést is hátráltatták vele. 

A karma országszinten olyan univerzális mintát, lenyomatot tükröz, amit az országban élő nép vagy népcsoport  képez le a viselkedésmintája, kultúrája, gondolatisága által. Itt nem csak a háborúskodás vagy leigázás, elnyomás, gyarmatosítás játszik szerepet, hanem a negatív töltésű ionok (gondolatiság, agresszió, felszültség) összessége. Azok a népek, akik ebben élen járnak ennek az univerzális erőnek lesznek sajnos az áldozatai, amit tulajdonképpen önnön maguk okoztak sajátságos viselkedésük által. Az elfogadás, az alázat, a tisztelet egy pozitív példa minden nemzet számára, abban pedig a honvisszafoglaló magyarság példaértékű volt a világnak. Akik mostanság pedig pórul járnak azoknak érdemes levonni a következtetést a jövőre nézve, hol mikor milyen módon hibáztak. Ennek a folyamatnak számos nép fog elébe nézni, ami a világ számára lesújtó, elkeserítő kilátásokat jelent. De az aki büszkeségében töretlenül az erőn felüli elnyomás alatt is túlélve képes azt megélni, fennmaradni ha kissé megfogyatkozva is, de arra a következtetésre juthat a jövőre nézve: Megérte? Volt értelme? Mit értek el vele hosszútávon? A tapasztalat amit a világ népei számára mutat az univerzális erő pedig minden létező bíróság vagy állami fennhatóság által kinyilatkoztatott ítélet nélkül lesújtóbb: végítélet és bukás az elnyomást, leigázást, lerombolást eszközlő népek és országok számára. Ez alól egy sem lesz kivétel. Természetesen az emberi lélek sajnálkozik és szomorú a veszteség láttán, de egyben óriási pofonnal tarkított hatalmas tanítást is ad az univerzum mindenki számára. Amíg a fenyegettség árnyékában vagyunk kénytelen élni: migráns üldözés, vírus hisztéria, háborúk, klíma katasztrófa, ufó invázió és esetleges atomtámadás, gondoljunk arra is hogy a sötétség egyre inkább tért vesztett. A kollektív térben érzékelhető általános tudatszint emelkedés rezgés amplitúdója átlépte a kritikus mértéket, azaz az alsó határértéket: 25e Hz, jelen cikk írásának pillanatában. Ez a tavaly előtti állapothoz képest óriási növekmény (hatszoros), ami egyben a háttérhatalom utolsó rugkapálódzásait is jelenti egyben. A hatalmon maradáshoz sajnos minden lehetséges (és akár jelenlegi tudattal fel nem fogható) eszközt bevetnek. Eredménytelenül, mert a gonosz nem menekülhet a fény elől! A fény többségben való létezése (tudatra ébredés általános fényjelenség a telekinetikus térben) pedig elviselhetetlen a számukra. 

Feljegyezte: P.Anita (TAÉ) 

2023.02.16.

 

Forrás: Thot - Karma törvénye, Aekchnaten fáraó - A karma megnyilvánulási formái, Buddha - Karma kötelék, Osho - Szabadulás a karma alól, Belaver - A karma jó vagy rossz az embernek? Albert Einstein - Fénytörés, fényjelenség az égen című tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://stock.adobe.com/hu/images/id/142529912?get_facets=1&order=relevance&safe_search=1&k=karma&clickref=1011lwAieuXG&mv=affiliate&mv2=Freepik&as_camptype=&as_channel=affiliate&as_source=partnerize&as_campaign=Freepik&as_content=api&as_audience=srp&sdid=6WTV6YJ5&asset_id=142529912

 

Ajánlás:  A lélek mindig vágyik valamire, jóra vagy rosszra az már részletkérdés. A következmény pedig egyértelmű  ezek alapján. Ha elfogadod, ha nem, ha tetszik ha nem ez van! (Albert Einstein) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.