A piramis ereje

A piramisok építése egyértelműen magas tudati energiát kívánt, hiszen a több tonnás köveket lehetetlenség lett volna emberi erővel mozgani is. Ez a fajta hazugság több más alapvetőségre is ráirányítja a figyelmet az ókori egyiptomi kultúrában.

A piramis formája térben tetraéder, ami négy darab egyenlőszárú háromszöget tartalmaz. A négy csúcs a földön a biztos talapzatot, a földi energia (telekinetikus mágneses tér) megtartó, lehúzó erőterét biztosítja. A tetőn  lévő egybentartó csúcspont az égi világból származó éteri, felemelő energiát vezeti be a priamis belsejébe. A piramis szó eredeti sumér nyelven írott jelentése ugyanis nem más, mint összeköttetés. Az óegyiptomiak pontosan tudták miért szükséges a magas tudatszintet elérni, miért annyira fontos az önfejlesztés. Jónéhány fáraó uralkodása után Aekchnaten fáraó vitte Thot bölcs tanítómester iránymutatása mellett az aranykorba a szellemiséget. A kultúra, a művészet, a tudomány virágzott. A misztérium iskolákban oktatott tudásanyag pedig a legmagasabb szintű tudást képviselte az oktatásban. Nem kellett attól tartani, mint a ma emberének, hogy a kötelezően előírt oktatásban megvezetéssel szembesül.

A megtartó és felemelő energiák (földi mágneses tér és égi éteri energia) kellő mértékű kiegyensúlyozott elegye adja ugyanis az ember életében azt a középpontosságot, ami az élet mederben tartását, megfelelő szintű fejlődést biztosította anno. Erről felejtkezett el a ma embere, amikor letért a spirituális útról. Csak az anyagba (földi energiába) ragadt csak a materialista világszemléletű gondolkodást tartja elfogadhatónak és követendőnek többségben. Ennek lett alárendelve minden, így lett a pénzcentrikus, pénzelvű világ egyben a bomlás, a romlás világa is. Az emberiség elvesztette az erőegyensúlyt az égi és a földi világ között. 

Néhány fontos elem tisztázásra szorul a későbbiekben. 2020-tól született gyermekek már nem indigó, csillag vagy kristály gyermekekként hanem a nap gyermekeként jönnek le a földre. Ők ugyanis olyan lelkek, akik a legmagasabb szintű tudást hordozzák magukban. Az óegyiptomi nap kultuszt, a Nap Isten imádatát elevenítik meg magukban, ami nem más mint a napból származó éteri energia használatának és birtoklásának tudása. Ők nem másért, a legfontosabb feladatért jönnek le a földre, hogy kiutat mutassanak az embereknek a káoszból, az elnyomásból. Kiút ugyanis mindig van. Akkor is ha nem úgy tűnik és a felettes érdek másként rendelkezik az emberek életéről, sorsáról.

A Nap Isten kultusz, a több vallás egyesítése után a napból eredő éteri szabad energia forrását jelentette eredetileg, amit az utókor elferdített illetve kiforgatott. Számos szimbólumot kisajátított illetve fontos szerepköröket cserélt ki, ferdített el. Ennek tisztázása alapvető fontosságú a jövő nemzedék szempontjából. A legfontosabb óegyiptomi reinkarnációk jelenleg is élnek egy új testben ráadásul magyarországon, ami ugye nem véletlen. Gondoljuk csak a mag népe (magor, magyar) univerzális szerepkörére, amit gondosan igyekeztek a tömeg elől elrejteni. Hiszen a magor népnek jutott az az univerzális feladat, hogy a rendet helyreállítsa. Így a legfonosabb reinkarnációk mint:  Satanell (a bibliai Sátán), Baál Isten (Bahl), Tutakhamon fáraó, Armand (Ármány), Ramszesz fáraó, Hórusz főpap némelyikük dupla, egyszerre létező, azaz nem a párhuzamos dimenzióban vannak jelen a földön. Nem véletlen mert a tét az emberiség jövője, a dualitás pedig teret ad a megvalósulásnak, a múltban elkövetett hibáik kijavításának a duplikált reinkarnáció adja a legnagyobb lehetőséget. Az új felnövekvő nap gyermekei között pedig ott van szintén magyarországon Aekchnaten fáraó (kb. 1 éves jelenleg) és Buddha reinkarnációja (12 éves most). Az ő leszületésük a garancia arra, hogy a világ mielőbb elérkezik a rend útjára. 

Az elferdített és kisajátított ősi szimbólumok közül csak néhányat említek jelenleg. Ez a téma egy önálló bejegyzést érdemel. Az egyenlőszárú háromszög közepén lévő szem az illuminátus, szabadkőműves körök sajátították ki, azzal a változtatással, ami eredendően Aekchnaten fáraó napkultuszát jelképezi, csupán két szemmel a közepén a csúcspontján pedig az éteri energiát lezáró nappal. Aki birtokában van a telekinetikus energia használatának és alkalmazza a kiegyensúlyozó gyakorlatokat az pontosan tudja és érti mindenféle magyarázat nélkül is az elbitorlást.

A másik ugyanilyen súlyosan elferdített szimbólum a Hórusz papság, Hórusz főpaphoz tartozó szem, amihez pozitív kicsengést párosítottak, mint védelmező jelkép. Ez a lehető legnagyobb hazugság, hiszen Hórusz mérhetetlen mértékű gonoszságot követett el a múltban és a jelenlegi tizenéves duplikált reinkarnációjában is rettentően aljas tevékenységet végez az embertársai manipulálásával és kijátszásával. Ha tudnák a származásukat, jelenlegi földi küldetésüket már feladták volna tevékenységüket. Persze ezt a tudatlanságot használja ki az álspirituális háttérhatalom és végzi az emberek leuralását általuk, rajtuk keresztül. A szem és annak megjelenítése cikornyák nélkül eredendően óegyiptomban használt szemfestéssel eredetileg Aekchnaten fáraó munkásságát, szellemi nagyságát dicsőítette. Ennek ellopását az univerzum a legnagyobb mértékű büntetéssel sújtja. Ugyanígy járnak a más híres személyiséget felvevők, megjátszók is. A bukásuk idő kérdése, a végnapjukat élik.

A szintén óegyiptomból származó keresztet, nem a vallások által használt Krisztusi keresztet a faji megkülönböztetésre, háborúra használták fel Hitler idején. Az ideológia amit hozzá csatoltak a pozitív szimbólum 45 fokos szögben való elforgatásával egy álságos, rettentően negatív jelképpé lett. 

Addig amíg a világ nincs tisztában az eredővel, az eredeti forrással, a személyekkel és a szimbólumok eredeti jelentésével, hogyan is várhatnánk el annak helyreállítását. Hiszen mérhetetlenül nagy a ferdítés a hazugság és megvezetés. A dolgok rendbetétele egy lassú ébredési folyamat eredménye lesz a jövőben. 

Feljegyezte: P. Ania (TAÉ)

2022.12.26.

 

Forrás: Thot - Ki kicsoda, Mi micsoda? Aekchnaten fáraó - Nap kultusz, Ősi szimbólumok, jelképek gondolati csatornázott üzenet. 

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-photo/pyramid-giza_13123084.htm#page=3&query=pyramid&from_query=piramyd&position=6&from_view=search&track=sph

Kapcsolódó bejegyzések: 

https://hu.pinterest.com/pin/870883646670754281/

 

Ajánlás: A hitelesség elsőrendű fontosság, másodrendű a méltatás, helyiértéken való kezelés és csak azután következik az elfogadással párosult megértés. (Aekchnaten fáraó i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolás, hivatalos közlése nem engedélyezett.