Angyali fény

Az angyalok városát misztikumként kezeli az emberiség, mivel külső fizikai szemmel láthatatlanok, így aki nem teszi képessé magát a belső érzékelésre, számára örök rejtély marad a létezésük. A fény, mint eneriga megnyilvánulási jelenség mindig is jelen volt és lesz is az életünkben. A sötét oldal ugyan képes mások fényét elbitorolni (aura átvetítés), de megtartani egy életen át az enveriga bitorlást elég nehézkes dolog. 

Amint lehull a lepel, az idegen energiából táplálkozó egyén arca beesik, termete összébb esik kortól és nemtől függetlenül. Az a fenntartó erő, amit elbitorolt, ha nem képes tovább használni az ellentétes hatású erők birtokában többszörösen előregörgetik az idő kerekét. A fény maga nem pusztán a világosságot jelenti az ember számára, ami a napfelkeltével érkezik, hanem olyan éteri erőforrást ami összetart, megtart, egybentart. Tehát aki jellemétől fogva  eredendően nem rendelkezik ennek a  tiszta spirituális eredőnek a jelenlétével annak küllemében is megnyilvánul, hiába próbálta hosszú évtizedeken át takargatni. Persze a római jog az aura fénybitorlást nem tekinti bűncselekménynek, attól még az univerzum képes helyiértéken kezelni ezt a cselekedetet. A látók a kiterjesztett auralátás képességével fogják tudni az aurabitorló egyedek kilétét. Nincs több álcázás, nincs több bújkálás. Az igazság napvilágra kerül jogtól, erkölcstől függetlenül.

A telekinetikus energiamezőben az éter test az ember körül olyan éteri (napból származó) energiát képes felhalmozni, aminek használatát magas szellemi tudás esetén képes megvalósítani. Ez a képesség sajnos jóra és rossza is használható, a duális világ teret ad mindkét megnyilvánulási formának. Maga a levitálás a földtől való felmelkedés folyamata nem más, mint az éteri telekinetikus erő maximalizált formában történő felhasználása. Erre a csodára az ókori egyiptomban sokan voltak képesek, amire ma már csak mutatványként tekintünk. Jelenkori társadalmunk is lehetne ilyen erő birtokában, ha a tudást valóban úgy fejlesztenék ahogyan szükséges és a felettes érdek nem ellentétes irányban haladna. 

A levitálás képességéből egyenesen következik a multidimenzionális lények, angyalok repülési képessége a 10. dimenzióban az öröklét birodalmában. A merkaba, mint égi és földi energiák összekötője képessé teszi az egyéneket ennek az erőnek a birtokában a rendkívüli energia átvételére. Az erő átvitelének megalkotója a fizikában Jedlik Ányos magyar fizikus, tudós. Az ő nevéhez fűződik az erőátviteli fokozatok (lsd. autókban általánosságban elterjed 5 sebességi fokozat) felismerése. A fizikai törvényszerűségek a spiritualitással összekapcsolva lényegesen más perspektívát nyitnak meg a világban. Ilyen levezetésben az angyali röpték, repülési nagvigáció sem lehetetlen. Bár a szárnyak nem feltétlenül tartoznak hozzájuk a képességhez ugyanis nincs szükség szárnyakhoz. A földi gravitáció legyőzésével, a földtől való felemelkedéssel lehet elérni azt a munkát, erőátviteli szög, amit ha százalékos formában fejezünk ki, akkor levezethető, leírható hány fokos szöget zár be az a röppálya, amit az ember képes a levegőben földtől felemelkedve legyőzve a nehézségi erőt megtenni. Persze ez nem egy egyszerű, hétköznapi általános kivitelezés. Az erő átvitelét és kiegyensúlyozását az ókori egyiptomban a misztérium iskolákban tanították. Nem csoda ha a létezés legmagasabb fokán, az aranykorban képesek voltak a valóságban is megtapasztalni. Visszatérve a földre, a jelenkorban milyen lehetőségei vannak a ma emberének a merkaba felállása után? A fejlesztést testgyakorlást (jóga) érdemes olyan irányba vinni, amikor a testben áramló energiavezetékeken (nádik) keresztül folyó energiát nem csak érzékeljük, hanem megkíséreljük a tudat erejével elmozdítani illetve kibillenteni azt a nyugalmi állapotból. Aki erre a magas szellemi képességre szert tesz testgyakorlás közben érezheti, ahogy a karjai, lábai elnehezülnek miközben a test tudatba vetített képe lebegő érzetet kelt. Ez a merkaba általi multidimenzionális érzet, amit itt a földön elég nehéz megvalósítani a telekinetikus gravitációs földi nehéz energia miatt, hiszen ezt a nehézségi erőt le kell küzdeni. A felemelkedés a földtől való 10-15 cm-re lehetséges a 3. dimenzióban, a 4-5. dimenzió (várt aranykor) viszont sokkal tágabb lehetőséget biztosít ennek az erőnek a megtapasztalására, hiszen az ott jelenlévő légköri viszonyok másak, nem kell a nehézségi erővel (mágneses tér) számolni.

A jelen kor emberének más egyéb lehetősége is van addig, amíg megérkezik a 4. dimenzióba. A merkaba felállásának a tudati energia érzékelésével hasznosítani tudja a hétköznapokban a nehéz tárgyak felemelését, forgási irány megváltoztatását vagy akár hosszabb távon az erőátvitel maximális kihasználását. Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Saját tapasztalat alapján elmondható, hogy ha helyesen mérem fel a gyalogosan megtételre szánt út hosszát és jól beosztva az erőátviteli lehetőségeket (5 fokozat) akkor képes vagyok olyan számomra korábban nehéznek vélt csomagot cipelni A-ból B-re, amire eddig képtelen votlam, hiába az edzettség és esetleg 10-20 évvel fiatalabb kor. Ma ez már nem gond, a kortól és edzettségi állapottól függetlenül sem. A merkaba által felkínált telekinetikus térben a tudat programozása által lehetséges az utat felosztva 1-től 5-ig terjedő erőátvitelt alkalmazva célba juttatni a nehéz csomagot. Így már autó nélküli nagybevásárlás sem okozhat gondot. 

Ezek után még mindig elhisszük, hogy a piramisokat rabszolgák építették, akik a több tonnás köveket görgették fel a magaslatba? Olyan képtelen állítás ez, amivel a mai napig mérgezik gyermekeink tudatát. Sokkal inkább voltak képesek kihaszálni a piramis saját helyzeti energiájából (négyszögletű alap + tető csúcs = tetraéder) eredő telekinetikus éteri energia által felkínált erőátviteli lehetőséget. Azaz a nehéz köveket tudati energiával, gépek és emberi erőforrás igénybevétele nékül mozgatták. Hol van ilyen jellegű építkezés ma a világon? El lehet gondolkozni mennyire élünk kiszolgáltatottságban és függőségben a felettes érdektől. 

Összeségében, aki képtelen elrugaszkodni a földtől gondolkodásban (földhöz ragadt ember) annak sokkal nehezebb bármit is elérni az életben. Így van ez a spirituális energia felismerésével és használatával is. Attól mert nem látjuk létezik, attól mert nem tanítják valós elem. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.12.19.

 

Forrás: Jedlik Ányos - Erőátvitel a gyakorlatban, Albert Einstein - A nehézségi erő leküzdése, Aekchnaten fáraó - Mire jó a telekinetikus erő? 

Kép forrása: 

https://www.freepik.com/free-vector/white-feather-with-gold-glitter-defocused-background-with-light-beam-sparks-confetti-vector-design-with-realistic-golden-colored-bird-angel-quill-soft-fluffy-plume-flying-sun-ray_22970695.htm#query=angel%20s%20light&position=18&from_view=search&track=ais">Image by upklyak</a> on Freepik

Ajánlás: Ne higgy csupán a szemednek vagy a fülednek. Bízd magad a belső látásra és hallásra, ami olyan mértékben képes kitágítani a teret amennyire a tudat képes befogadni azt. (Aekchnaten fáraó i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.