Hannibál hadvezér

Hannibál Armand kiemelkedő hadvezér volt, aki a francia-angol háború idején a francia sereget sikeresen átvezette olyan helyeken is, ahol a legjobb csatába induló is elvérzett, mert olyan időjárási körülményeket kellett túlélnie, amit a legtöbben feladtak és meghátráltak. 

Az ő katonái harcedzettek voltak, elszántak és vakmerők. A bátorság, pozitív értelemben vett katonái. Rendkívüli testi, fizikai kiképzéseik lelki, tudati energetikai kiképzéssel párosult. A belső fűtést alkalmazták tudati energiával, amit nagyon kevesen ismertek. Ez a fajta elegy adta meg számára a sikert, amit a történelem őriz. A probléma csak az, hogy katonai, vezetői hangsúlyát úgy dicsőitik, hogy a valós érdemet a spirituális tudást nem említik. A teljes eszmeiség oktatásán lenne a hangsúly, hogy teljes képet kaphassunk egy személy életéről. A levitáció mellett képes volt a magas szintű tudati eneergiát is alkalmazni nem csak a saját maga számára,hanem átadta, oktatta is a tudást. A történelem teljesen más kontextusba kerülhet általa, hiszen az a tudás amit egykor átél az egyén nem vész el, csak meg kell tanulni előhívni az előző életek reinkarnációiból.

Ennek ismeretében elgondoltató, miért is van annyira elnyomva a spiritualitás. Hiszen, ha az egyén rájön, ki is ő valójában, milyen tudást hozott magával előző életeiből, akkor a függőségnek nyoma sem lenne az életében. Nem kérne a leuraló, elnyomó felettes érdek hatalmi rendszeréből. A boldogságot, mint önálló belső forrást képes lenne önmagában felfedezni. Milyen jól jönne most az energiaválság idején a tudati energiával egyszerűen csak bekapcsolni a belső fűtést? Most sokan gondolhatják ne már! Még ilyen is van. Valóban, csak mérjük fel logikusan: azokban az ókori világokban, ahol nem volt kályha, gázvezeték, elektromos áram. De volt szabad éteri energia, amit nem titkoltak el az emberek elől, hanem hagyták hogy élvezzék az univerzum által nyújtott ingyenes erőforrást. Nem tiltott gyümölcs volt az éden kertjében. Szabadon szedhetet belőle mindenki szabad akarata szerint. Ma hol van az embernek ilyen mértékű szadadsága. Éppen időszerű megtalálni azt a belső tudati kapcsolót, hogy világosságot gyújtsunk az emberi elmékben. Létezik, valós a tudati energia általi belső fütőrendszer. Persze ehhez tenni is kell valamit, nem lehet érte bemenni a boltba, nem árucikk ami megvehető akár egy álspirituális tanítótól, akitől kapott tudás által várjuk, reméljük az üdvözülést. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.11.18.

 

Forrás: Hannibál Armand gondolati csatornázott üzenet. 

Kép forrásahttps://www.freepik.com/free-photo/landscape-shot-taken-serpentine-road-tf-436-masca-spain_14807208.htm#query=Rock&position=10&from_view=search&track=sph

Ajánlás: Ne várd a felemelkedésed, ha te saját magad nem teszel érte semmit. Az univerzum nem vár el, csak lehetőséget nyújt. A te döntésed, hogy élsz-e vele vagy sem. (Aekchnaten fáraó i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

Kapcsolódó bejegyzések:

Thot - élet virága egyéni érdek pszichoanalitikus modell kérdéskör:

https://hu.pinterest.com/pin/870883646670541381/

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.