1956

Számmisztikai jelentése: üldözés, elüldözés, elvonás, megfélemlítés, ítélkezés, ítélet és halál. Csupa negatív, kellemetlen, fájó emlékkel teli események. A történések sokszor egy magasabb rendű irányítás alá esnek, aminek a miértjei, okai nem láthatóak, nem érzékelhetőek. A test eltűr, képes átvészelni a legnagyobb testi fenyítést is olykor, a lélek pedig megbetegszik általa. Fájón, vérzőn belül hordozza magában a sebet, mindaddig, amíg a tudat fel nem dolgozza azt. Minél tovább cipeli magán a terhet, annál nehezebb megszabadulni tőle. A szellem pedig a kollektív tudat révén tovaűzi mindazt a megbékélésből, feloldozásból eredő megbocsátást, amit a közérdek megkíván ahhoz, hogy tiszta, szabad szellemiségű, tudatos társadalmat építhessen fel önmaga és utódai számára.

A kesergés és a múlton való rágódás nem azonos a megemlékezéssel. A politikai sárdobálás és haszonszerzés pedig hasonlatos a focipályán lezajló eseményekhez: mikor melyik félnél pattog éppen a labda. Mikor ki tud többet passzolva gólt rugni a látszólagos ellenségnek. Egyszer a játékmező bal felén van, egyszer pedig a jobb oldalán a labda. Középen, a bírókhoz hasonlatosan a nép helyezkedik el, aki értékítéletet mond a játékosok felett. Normál esetben elfogulatlanul (tisztességes tájékoztatás) ítélkezésmentesen (erkölcsi nívó), mint ahogy a bírótól is elvárjuk a focimeccsen. Ám a játék nem biztos, hogy véget ér a labda kergetésével. A legöbb játékos még az öltözőben is kattog tovább. Nem így kellett volna, nem jól csináltam, hiszen eladtam a lelkem Ármánynak. Nem becsületből, játszottam. A becsület mellszobra tovatűnik a játékosok (bal és jobb oldali) mezejéről. A kupa végén nincs ok az örömre, mert a nyertes mindenképpen vesztes lesz. Csak esetleg, még nem realizálódott benne a veszteség fogalma. Még küzd a látszat fenntartásával, a dolgok elhallgatásával, elferdítésével és reméli, hogy végül nyerhet. A nyeremény jutalma számára a pénz, a hírnév és a hatalomittas mámor. A túloldalon pedig ott van az összefogás ereje, a bírók általi játékban. Az igaz szeretet, hit és béke. Ez az érték soha sincs jelen a negatív oldalon. Az önös érdek, a lehúzás, az elnyomás ellent mond minden univerzális természeti erőnek.

Az univerzum rendje a pozitivitás általi többlet energia árasztásán alapul. (szeretet, fény) A felgyülemlett negatív energia, ha túlcsordul egy bizonyos amplitúdót átlép úgy jár a rossz oldalon játszó játékos, mint aki újraélesztésre várakozik. A többszörösen negatív túláradó energia összeadódik, így a láthatatlan spirituális tudás elvész. (kisül)  Ahogy a köznyelv mondja: elvették a tudását. Igen, az univerzum egyszemélyes bírája rendelkezett. Független tényellenőrzők, jogászok, cenzorok nélkül is képes ítéletet mondani életek felett. Ez a vég vár a spirituális megtévesztőkre, spirituális nyelven megfogalmazott orvosi metodikával: a kisülés veszélye annál valószínűbb, minél nagyobb energiát fektetsz a gonoszságodba. Albert Einstein zseniális tudós, matematikus, fizikus ráébresztett az összefüggésre, arra az univerzális törvényszerűségre, ami áthatja az egész kozmoszt. Ezen törvények felett senkinek sincs hatalma. Az idő legyen veletek, mert sajnos az igazság még egyelőre odaát van, egy másik világon. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.10.23.

 

Forrás: Albert Einstein - Szívkohézió és természettudományos összefüggések, Voltaire - Jog- ás államelméleti tézisek című müvek nyomán és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/innovative-medicine-composition-with-polygonal-wireframe-heart-symbols-realistic-illustration_6869976.htm#query=human%20heart&position=37&from_view=search&track=sph">Image by macrovector</a> on Freepik

Ajánlás: Az idő mindent megold, még azt is, ami lehetetlennek tűnik. Csak ki kell várni a végét türelmesen, békésen, harcok és viszálykodás nélkül. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.