Generálom a feszkót

A háttérben maradok, úgy nem tűnik fel a tevékenységem. A fizikára alapozott elméleti tudást átültetve a tudati manipulálással keresem kenyerem. A soros és párhuzamos kapcsolásba kötött elemek és biztosítékok sokáig képesek fenntartani a külső forrásból generált és felerősített jeleket, amik az egyén tudatán keresztül kihatással vannak a szellemi, fizikai és lelki állapotára.

Tevékenységemet titokban végzem és titkon remélem, hogy sohasem bukom le a bűntársaimmal együtt. Ám az idő fogaskerekébe porszem került és összekuszálódott a gépezet, ami mától más irányban forog tovább. A matematikában használatos negatív és pozitív előjelek is csak bizonyos esetben ütik ki egymást. Így az én időm is lassan lejár, a végzet oltárán fejezem be a pályafutásomat. 

A villanyszerelés a generátor termelte váltó árammal nem működőképes örökre. Más indukciós forrás pedig nem áll rendelkezésre a tudat állandó és folyamatos leuralására. Jobban tenném, ha a villanyszereléssel folytatnám a munkámat a telekinézis alkalmazása helyett, hiszen ebben a szakmában ugyanis megbuktam. 

Saját gondolatok.

2022.09.21.

 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-vector/powerful-electrical-round-discharge-hitting-from-side-side_3685444.htm#query=electricity&position=46&from_view=search">Image by vectorpouch</a> on Freepik

Ajánlás: telekinézis, a telekultikus erő alkalmazásán keresztül véghezvitt magas szintű tudati energia. Kár, hogy egyesek nem a jó célokat szolgálják vele. Pedig akár gyógyításra is használhatná ezt az energiát. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.