Gondolkozz okosan!

A gondolat saját tulajdon. Nem váltható pénzre ugyan, de értéke hatalmas. Ahogy a kimondott szavaidat sem vonhatod vissza a gondolataidat sem tüntetheted el, rejtheted el. Az arcmimika és a gesztusok mellett a gondolatok is árulkodnak a tulajdonosáról. Ha valamiért azt gondolnád, hogy bajba kerülhetsz a gondolataid miatt, ne azon aggódj, hogy a problémák a nyakadba zúdulnak. Sokkal inkább gondolkodj el azon, hogy az őszinte, tiszta, nem bántó gondolatok sohasem okozhatnak kárt sem benned sem másokban. 

A telepátia képessége a mai világban paranormális, különleges dolognak számít. Ha azt tekintenénk alapnak, hogy valaha ezzel a képességgel a világ nagy része rendelkezett, akkor most inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért veszítette el ezen tudást az emberiség? Hol van a hiba? Tudok azért saját magam tenni, hogy ezen képesség birtokába kerüljek? Mi a módja az önfejlesztésnek, hogy olyan tudatszintet érjek el, amin keresztül lehetővé válik ez a tudás számomra. 

Az irígység, ítélkezés rossz irányadó. Az irígy ember nem képes elfogadni önmagát, ezért pletykál és rosszindulata határtalan. Ahelyett, hogy önmagával foglalkozna, végtelenül haragszik mindenkire, aki nem olyan, kicsit másabb, mint ő. Másként öltözik, máshogy beszél, más nézeteket vall. Örökös harcban áll a világgal. Nem képes az elméje az egoját lecsillapítani, ezért saját maga által ásott verembe esik bele. Az élete szép lassan kinullázódik és megsemmisíti önmagát. A földi törvények nem képesek az ilyen tipusú rosszindulat hadjáratot megállítani. Ezért nincs értelme a káromlásnak. A karma kézben tartva irányítja a dolgokat. A mai modern világban annyira felgyorsult az idő (kapcsolódó cikk: Idő tolulás), hogy meg sem kell várni a következő reinkarnációt, a sorsírók szinte a pillanatok leforgása alatt benyújtják a számlát. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.15.

Thot: Ki kinek az ellensége? című műve nyomán

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/writing-board'>Writing board photo created by jcomp - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, vagy hivatalos terjesztése nem engedélyezett!