Transzcendentális szerelem

A szerelem túlmutat a földi dimenziókon. A dimenzió síkok több részben léteznek, 90 fokos szögben eltolódva. Ezeket a dimenziókat a földi, 3 dimenziós szemünkkel nem vagyunk képesek látni. A belső látás az, ami ezeket a síkokat megeleveníti és egységbe kapcsolja. Megmutat egy ösvényt, egy utat a tudat számára, hogy a létezés nem csupán egy síkon fordulhat elő. A multidimenizonális szerelem az a transzcendentális érzet, amikor az egyetlen létező, a te veled egységben lévő párod veled mozog, él, létezik még akkor is amikor esetleg nem egyszerre reinkarnálódtok. A reinkarnációkon átívelő kapcsolatok és azok mögötti elköteleződés vezet a sors által azon a közös úton, hogy beteljesülhessenek a feladatok.

Az ikerlángok feladata kitüntetett szerep a földi 3 dimenziós létezésben, megmutatni a feltétel nélküli szeretet, egység és elfogadás lényegét. Ezen kell dolgozzanak az ikerlángok, hogy minél több földi létező számára eljuttathassák ezt a kozmoszben is fellelhető érzékelést. A tér adott, a síkok mozognak, hogy te rátalálhass arra az egyetlen egy létező szerelmedre, akivel sorsközösségben, egységben vagy.

Ám légy figyelmes és ne hagyd magad megvezetni a sötét oldal követői által: áljósok, nem tisztán látók, téves álom fejtők,  akik fennen hirdetik bizonyos téziseiket és akarva - akaratlanul a rossz irányba terelik az ikerlángokat. Az ikerlángok egysége Isteni törvény felett áll. Univerzális erők mozgatják és szétválaszthatatlanok. Bármi erőlködés hasztalan és felesleges. Hosszú távon okozhatnak kellemetlenséget ugyan, de a céljukat sohasem érhetik el. 

Feljegyezte: P. Anita

2022.05.14.

Thot: Ikerlángok újraegyesülése című műve nyomán

Kapcsolódó cikkek:  https://panitavers.blog.hu/2022/05/15/ikerlang763098

https://panitavers.blog.hu/2022/05/15/ikerlang_szerelem_beteljesulese92254

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/beach-girl'>Beach girl photo created by kjpargeter - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos felhasználása nem engedélyezett.