Közösségi irányelvek felhasználói szemszögből

Már régóta tapasztalom, hogy a pinterest megosztások csak hébe-hóba működnek a közösségi oldalakon. A személyes blogomon közétett pinterest linkek időnként más elérési útvonalat mutatnak, akárhányszor kimásolom. Az üzleti fiókomban létrehozott egyedi pineknél nem lehetséges a korábban működő program szintű hivatkozást (weboldal) fetüntentni, holott az újonnan létrehozottaknál igen. Mintha belemókoltak volna a rendszerbe egy pillanatra feltűnik utána tovaszáll a semmibe. Ez azért elfogadhatatlan a pinterest részéről, mert olyan tipusú üzleti fiókkal rendelkezem, amely elvileg fizetett reklámtevékenység végzését is lehetővé teszi. Hogyan tegyem mindezt, ha a pineknél feltöltendő weboldal elérése bizonytalan vagy nem beállítható? Hogyan akar az ilyen jellegű tevékenységek megengedése mellett profitot termelni a pinterest tulajdonosa?  Mindannyian tudjuk, hogy ezek a közösségi portálok a reklámcélú tevékenységből származó bevételből gazdálkodnak. Ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel bennem, amikor a fenti működésbeli problémákat tapasztalom nap mint nap.

Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalak működése "elvileg" zárt rendszer keretén belül történik. A kialakított program rendszerén belül a felugró ablak menűben módosításokat az SSL biztonsági  tanúsítványoknak megfelelően rendszer üzemeltetői kulccsal, azaz jelszóval rendelkező informatikus végezhet. Felmerül, hogy ez a kulcs milyen módon szivároghat ki és mi érdekből, hogy a felhasználói élményt gyakorlatilag teljes mértékben tönkretegye. Hovatovább adatbiztonsági és Európai Uniós alap irányelveket is sért az oldalon felmerülő problémák tömkelege. A jelenleg hatályos törvényi előírásoknak megfelelően a rendszernek ezeket a hibákat önként, külön értesítés nélkül kellene kezelnie és eljárnia. A hibaelhárítás során felmerült anyagi és nem anyagi jellegű, szellemi javakban történt károkozást pedig köteles a cég üzemeltetője megtérítenie a felhasználónak. A felhasználó jogi értelmezése nem csupán egy kihasználandó eszköz, tárgy hanem egy személy, akivel az eszköz használása révén létrejött elfogadói minőségű szerződés virtuálisan értelmezendő üzleti partner tartalmat hordozza. Ennek szellemében  lenne szükséges és elvárható az összes közösségi platformnak működnie és eljárnia a sorozatos kibernetikai támadásokat ért emberek tekintetében. Mivel az "elvileg" zárt rendszerben futó program módosítását csak belülről vagy belső adatátirányítási rendszer keretében végezhetők el, így felmerül az okozott szellemi tevékenységet ért kár messzemenőkig tartó megtérítése. A világ összes országában egységesen alkalmazott Emberjogi Karta Alap Dekrétumában rögzített irányelvek úgy, mint szabad szólás és véleménynyilvánítás illetve vallásgyakorlás korlátozása szigorúan tilos. Ezen jogi irányelvek betartása minden körülmények között, minden létező közösségi portálra nézve kötelező (lenne).

A fenti kinyilatkoztatást angol nyelven is eljuttatom az ausztrál fennhatóságú pinterest üzemeltetőjéhez. Álláspontom közzétételével szeretnék a hasonló cipőben járó embereknek segítségül szolgálni, a problémájukkal nincsenek egyedül. A közösségi oldalakon felmerülő anomáliák pedig összefogással orvosolhatóak. A szabályok betartása ugyanis nem csak a felhasználóra nézve kötelező érvényű. Minden igazságot kereső és szorgalmazó embertársamnak kitartást kívánok ebben az igencsak embert próbáló időszakban. Az igazság mindenképpen igazság marad akkor is, ha azt el akarják titkolni és bitorolni az emberiségtől egyesek. 

A személyes blogomon létrehozott bejegyzések közérdekűek, nyilvános adatbázisként funkcionálnak, aminek szerves részét képezi a pinteresten feltöltött pin formátumú grafikon, ábra és szimbólumrendszer a könnyebb érthetőséget szolgálja. Az előzőekben ősi sumér nap kereszthez kapcsolódó jelkép feltöltése és blogon való közzététele után a hatalomnál kiverte a biztosítékot és a rámutató linket inaktiválta. Az általam majdnem az összes eddig feltöltött pin kereszthivatkozását blokkolták. Nyilvánvalóan nem véletlenül, egy bizonyos kis számú emberek csoportját felettébb zavarja a magyarság eredetével napvilágra került információ. A finnugor eredet fenntartása a jovőben elég nehezen lesz tartható, a meghamisított történelem és tudomány pedig minden bizonnyal megbukik. Pusztán idő kérdése mikor. Ez a tömegtájékoztatás lényeges elemét képezi az ébredési folyamatnak, ami továbbra is mindenki számára elérhető és ingyenes marad. Az esetleges személyes blog inaktiválása esetén tucatnyi másolat gondoskodik az utánpótlásról. 

Az elmúlt másfél év minden egyes napját a személyem és szűk családom, szeretteim ellen sorozatos, tudatosan, előre kitervelt, alattomos, aljas okból elkövetett fizikai, lelki, szellemi támadássorozatok felgöngyölítésének szenteltem. Mára minden egyes aktívan vagy passzívan bevont résztvevő neve tudomásomra jutott. A lista igen hosszú és meglehetősen fájdalmas. Tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi következmények nélküli országunkban alkalmazott jogrendszer a fizikai és anyagi károkozáson kívüli lelki és szellemi jóvátételi lehetőséget nem biztosítja, a római jog ennek bizonyítására alkalmatlan. Mindazonáltal a feltárt esetek, bűncselekmények sorozatos elkövetői ne legyenek nyugodtak egy percig sem, mert életük hátralévő részét a létező legnagyobb földi pokolban tölthetik, a lelkük börtönébe bezárva arra várva mikor semmisülnek meg nyilvánosan. Az allattomos, sunnyogó propaganda gépezet végezte sok - sok éven át és végzi ma is a dolgát a megfélemlítéssel, anyagi tönkretétellel, ami a saját vállalkozásomat is érintette, háttérszereplők és ámítástechnikusok bevonásával kivéreztették. Ez az anyagi ellehetetlenítés mind a mai napig fennáll a létbizonytalanság fenntartása érdekében (NAV, Magyar Államkincstár, munkáltatói szektor) Ennek tudatában és ismeretében a tudás közvetítése folyamatos, nem áll meg a munka folytatódik. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Emberjogi Karta Alap Dektrétuma, Európai Uniós alapjogok és irányelvek, Közösségi Média működtetésére vonatkozó szabályozás és irányelvek. 

Kép forrása: saját szerkesztett fotó 

 

Ajánlás: Ne félj a jövőtől drága lányom, a világ a tenyeredből eszik még akkor is ha azt akarják elhitetni veled, hogy tudásod hamis, érvénytelen és semmis. A szorgalmad, kitartásod és helytállásod meghozza a várt reményt. (Aekchnaten fáraó tanácsa elsőszülött lánygyermekének i.e. 35 ezelőttből) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.