A tehetetlenség markában (tanulmány)

Ismerjük a tehetetlen ember jellemzőit: dühös és agresszív. A düh átfordul fájdalomba, majd a félelem vezérelte egó apátiába csap át. Ezek a lelki megélések akár egy napszakon belül is váltakozhatnak. Milyen fizikai törvényekkel leírható erők hatnak az emberre? Hogyan oldjuk meg azokat? Hogyan vagyunk képesek felülkerekedni rajtuk? Mindezek a külső, belső tudati minták is leképezik hogyan vesznek részt az univerzális teremtés illetve ellenteremtés azaz pusztítás folyamatában. A látószög egymástól messze eső távoli fogalmak úgy mint pszichológia, orvoslás, fizika, matematika, kémia, filozófia, történelem, politika stb. hogyan működnek együtt egy univerzális rendszerben? Erről ad átfogó képet illetve betekintést a Thot - élet virága univerzális erőhatások pszichoanalitikus modell.

Induljunk ki a legbelső körből és vizsgáljuk meg elemenként az emberre ható univerzális erőket. A leghatalmasabb fizikai erő, amivel sajnos nem foglalkozunk eleget a tehetetlenségi erő. Mi szükséges ahhoz, hogy egy tárgy nyugvó helyzetből felemelkedjen vagy a virág gyökeret, szárat, levelet majd szirmokat bontson? Avagy az ember kapjon akkora mértékű motivációt, hogy az olimpián csúcsokat döngetve a legtávolabbra ugorjon álló helyzetből. A földből kiáramló gravitációs mező a telekinetikus nehéz energia alkotja meg a nehézségi erőt. A felemelkedéshez fizikai és átvitt értelemben ennek a leküzdésére van szükség unvierzális szinten. A magaslatokban való szárnyalást pedig az égi éteri energia által szabályozott felajtó erő teszi lehetővé. (fizikai, lelki szellemi szinten egyaránt) A két tér egymásnak feszülése egy meghatározott mértékű elegye teszi lehetővé a kiegyenlítődést illetve a repülést a vákum keltette mezőben. Ilyen formán képesek repülni a madarak, a repülőgépek és képes az ember levitálni. Ahhoz persze óriási felhajtó erőre van szükség, hogy az ember a levegőben tudjon maradni. A földi gravitációs mező jelenléte ezt percekig teszi lehetővé 10-20 cm-es távolságra elrugaszkodva a földtől. A tehetelenségi erőt kihagyni a számításból elég nagy probléma, hiszen a búvároknak is tisztában kell lenniük a saját testük súlyával alámerüléskor. Miért is? Nem csak az elhasználandó oxigén mennyiségének meghatározása miatt, hanem azért is, hogy a felhajtó és nehézségi erő keltette vákum kiegyenlítésében besegítsen. Ez egy univerzális alaptörvény, aminek figyelmen kívül hagyása jónéhány dologról eltereli a figyelmet és sajnos nem csak a fizikában. 

A tehetetlenségtől (kilátástalanságtól) szenvedő ember leginkább a dühét, agresszióját nyilvánítja ki. Ez politikai szinten megnyilvánul a regnáló hatalmak ténykedéseinek következményeként tütetésekben, rongálásokban, agresszív támadásokban. A társadalmi megnyilvánsuláson túl a teljes elkeseredettségben lévő ember a egyéni életét akár öngyilkosságba, gyilkosságba is kergetheti. A legelvetemültebb emberek pedig a teremtés ellentételezéseként a glolábis szinten uralkodó totális kontroll kiépítése mellett megvalósítják a behódolás (kényszerítés, lefizetés) világát. Innen már csak pár lépés a többi ember elnyomása mentén megvalósuló leuralás kivitelezése. Ezt hívjuk az emberi eszme, eszménykép meggyalázásának a totális pusztításnak. A duális világban hatalmas figyelmet fordítunk a teremtés spirituálisan értelmezendő folyamatainak megvalósítására. Közben elfelejtkezünk a másik végletről az emberiség feletti zsarnokoskodásról, a mérhetetlen pusztításról.

Mi is tulajdonképpen az igazi teremtés folyamata? A gondolat képekben történő kifejeződése, ami a fantázia, vágy révén valósul meg. Ez a filmszerű anyag, amit a szívtérből (lélek) a tudatba vetítve (képzelve) az agyunk olyan tettekre sarkallja az embert, ami a megvalósulás irányába vezet. A sok megtévesztés mellett ne felejtkezzünk el a hála kinyilvánítása és mantrázása nem segít önmagában. A harmadik dimenziós világunkban anyagból lehet anyagot teremteni kizárólagosan. Tehát aki a sült galambot várja éhes marad. Ugyanez vonatkozik a megmondó emberektől, politikusoktól, egyházaktól érkező megváltói ötletekre. A te világod megváltója csakis te lehetsz önmagad senki más.

Az élet nehézségeit legjobban a földön a kiáramló nehézségi erő adja. Ez megnyilvánulhat lelki (nehéz, fájdalmas vállalt sors), fizikai szenvedések, betegségek és szellemi (a tudatosodás, szellemi felemelkedettség nehézségei) szintjén is. A fájdalom mint tünetegyüttes megjelenik az emberi pszichében. A legfontosabb és kevésbé vizsgált jelenség az orvoslás, tudomány részéről a fájdalom eredetének nyomon követése. Ha a forrást képtelenek vagyunk beazonosítani, maga a fájdalom enyhülhet átmenetileg, de megszűnni sohasem fog. Lényeges tehát tudnunk, hogy a fájdalmunk lelki vagy a fizikai szinten sajátunk-e. Hiszen a lélek képes más ember fájdalmát átérezni azaz fizikailag is átvenni. (lsd. magas fokú empirizmussal megáldott emberek, azaz empaták) Az idegen eredetű fájdalom beazonosítása után a lélek tudati eneriga segítségével képes visszaküldeni azt akár az eredeti feladónak is. Sajnos a leuralást képviselő háttérhatalmi álspirituális médiumok előszeretettel végezték ezt az áldatlan tevékenységet. A lélek beleérzőképessége révén képesek C-ből B-n keresztük A-ba sugározni, azaz vetíteni fájdalmat a megrontás, leuralás szimbólumaként. Ez a fájádalom időről-időre visszatér és megfoghatatlan az eredete. A kifejlesztett belső hang (kellően levédve) képes ezt feltérképezni külső segítség nélkül is. Vagy akár kérdezzünk rá az ingánkkal egyéni vagy idegen eredetű-e a fájdalmunk. Ezen túlmenően létezik a fájdalom fantom csoportja is. Ezt a fogalmat az orvoslás is ismeri. Például egy tetstrész csonkulása, leválása után még a térben felfedezhető a fájdalom energetikai lenyomata, ami az agyat (elmét) becsapja. Hasonlóképpen a lélek bizonyos kötőelemek, energetikai kötőfékek által a leuralás legmagasabb állapotában átélhet olyan fantom fájdalmat, amit egykor megélt fél évvel ezelőtt (például külső, fizikai-energetikai hatás következtében kialakult sarokcsont repedés) Ezt a fantom fájdalmat éli át a tudat újra meg újra amikor a leuraló médium tudati kötéssel (energetikai manifesztáció) odakötözi a delikvenst a múltbeli megéléséhez. Ez alapján már nem kell hozzá különösebb fantázia mekkora mértékű pusztítást képes véghezvinni az ember az univerzumban. A pusztítás mértéke egyenes arányos a leuralási szándékkal. Azaz minél elvetemültebb a társadalmat átszövő globális világuralmi elit, annál nagyobb fokú az átélt fájdalom, szenvedés mértéke. (fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt) Ez természetesen a végkifejletekben a gyógyszer- és fegyver eladásból származó bevétel nagyságában nyilvánul meg. Ne ringassuk magunkat édes-mézes cukormázban. A covid fasizmus és az azt megelőző pár évtized pontosan erre világít rá.

A felhajtó erő az emelkedettségi fokot mutatja meg. Azaz lelki, szellemi és fizikai síkon mennyie képes az ember elrugaszkodni a talajtól (szellemi emelkedettség, szárnyalás) fizikai síkon (sport eredmények) lelki síkon pedig a félelem megélése. A társadalom legnagyobb mértékű megvezetéseinek sorozatát élte át a migráns, háború, covid, kukac evés, éghajlati katasztrófa illetve az ufó invázió bevetítése általi felülről gerjesztett fenyegetettséggel. Ez a bizonyos külső, egyáltalán vagy csak részben valós fenyegetettség érzés a média leuralása miatti túlsúlykolás következtében egy idő után már öngerjesztővé válik. Tehát ha a politikai tematizációs propaganda gépezet jól végzi a dolgát és az agymosás jól sikerül az ember önként vonalkódozza magát és felszáll a vágóhídra szállítandó marha vagonokba. Ezt a folyamatot éljük napjainkban. 

A vákum keltette térben az ember képes túljutni az apátián (fájdalom, félelem és tehetetlenség pszichológiailag meghatározott elegye) Először csak bekapcsolja a fék gombot a virtuális térben és kiszáll a száguldó járműből, ami a semmibe vezet. A lassítás révén felismeri, tudatosítja önmagában a sorozatosan visszatérő problémákat az életében. (hamis, hazug média, politika, vallások, történelem, tudomány, spirituális világ.) Kirekeszti, eldobja magából, magától azt ami többé már nem szolgálja őt. Az elnyomás helyett (tudat mélyebb rétegeibe való beágyazás) inkább a felülemelkedést választja. Az a súlyos mértékű apátia és tehetetlenség amiben a társadalom fetreng orvosi szem nélkül is diagnosztizálható, ami csakis a pusztulásba vezet. Ha ennek a folyamatnak a körbe-körbe futó öngerjesztett változatát éljük meg az apátia automatikusan kiterjed, szétburjánzik mint a rákos daganat a testben. Aminek a valódi oka a félelemből fakad, onnan legbelülről, amit úgy hívunk tudat. A tudatos, gondolkozó, logikusan, észérvekkel felépített ideákra hagyatkozó ember képes ebből az univerzális körforgásból kilépni. Minden adottsága megvan benne, amit  eredendően megkapott a Teremtőtől az igazi teremtés folyamatához. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.04.05.

 

Forrás: Thot - Élet virága, erők, Aekchnaten fáraó - A fájdalom eredete, Meritaton - Miért vagyok ennyire tehetetlen? Belaver - Élet és pusztulás, Voltaire - A rontó állam, Rousseau - Oligarhák és élősködők, Albert Einstein - A Newtoni fizika továbbgondolása című tudati lehívások.

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/thunderbolt-strikes-isolated_12900258.htm#page=2&query=destruction&position=44&from_view=search&track=sph">Image by upklyak</a> on Freepik

 

Kapcsolódó bejegyzés:

https://hu.pinterest.com/pin/870883646673024091/

 

 

Ajánlás: "Merjünk nagyot álmodni!" - hangzott a szlogen. Megtettük, de valahogy sokan bukdácsolva teremtünk. Hiba csúszott a gépezetbe, abba az eredendően jót akaró lelkületbe, ami már más szelek vitorláját fogja be. Más vizeken evez a hajó, idegen országokba téved az irányítás. A tudat kaphat az élettől néha akkora pofont, ami olyan megrázkódtatást ad számára, hogy a hátralévő életét már nem önmagaként éli meg. Az emberek pedig sorstársként csapongnak a fej nélküli önsorsrontásban. 

 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.