Arcod könyve - ami a filmből kimaradt (elemzés)

Minden újdonság adhat egy reményt a jóra és a jószándék közvetítésén keresztül a világ jobbítására. Az arc elemzésének öt fő kardinális pontja van, amit ha digitalizált formában akarsz megjeleníteni az okostelefonok az ipari forradalomhoz hasonló korszakot indíthatnak el. Homlok arányai - téglalap, fej forma - kör vagy ovális, szemek távolsága az orrcsontot figyelembevéve a végtelen jelet rajzolja ki, az áll és az állkapocs szöge és a fülek, száj által behatárolt háromszög, ami a körben vetítve megadja az emberi arc digitálisan leképezhető matematikai, geometriai formákkal ábrázolt elegyét.

Ez egy tulajdonképpen arc- és képfelismerő software, amit az univerzum tudástárából másoltak. Adj hozzá egy csipetnyit az agy informatikában levetített könyv rendszerű mappákban, scroll - legördülő menűjében eltárolt rendszeréből. A tudati energia nem használ mást, mivel a belső szemével látja, könnyedén képes leképezni azt. Az emberi hangok, mint rezgés formátumú fizikai jelenség, matematikai alapon dekódolható, azaz szám formátumban meghatározható. Építsd be a sofware által használt rendszerbe (laptop, telefon) a hang és kép rögzítésénének lehetőségét. Tedd kötelezővé az alkalmazás használatához. Terjeszd el a világon mindenütt ingyenesen használhatóvátételén keresztül. Tedd függővé az embereket a használata által. A médiából kiáradó elme manipulációs technikákkal együtt készen is van a totális kontrollra kifejlesztett arcképmásod, mint az életed könyve. Nevezd el formabontóan újnak: facebook. A titkos ügynököket pedig nyugdíjazhatod, mert a nap 24 órájában képes lehallgatni, megfigyelni és infókat gyűjteni rólad. Ha nem hiszed járj utána! Ezek után van még valaki aki az utcára telepített térfigyelő kamerák kezelése miatt aggódik? Az aggódást kezdje azzal,hogy kidobja az okostelefonját a kukába! 

Az arcképcsarnok olyan képeket (vetített elemeket) is tartalmaz, ami belülről leszabályozható. Azaz az integrált interfacen belül a kódok hozzáférése mellett szabályozni lehet a láthatóságot. Egy elem, amiről azt gondolnád bárki számára nyilvános, azaz elérhető az az egyén valós idejű saját mátrixában más képet mutat. Ez a fajta betekintés (betekintő ablak informatikai alap modul) a kulcsa az emberek világáról alkotott képének. Olyan tudati manipulációs eszköz, amit a ma embere simán benyel. Hiszen csak annak hisz, amit hallott vagy látott. És vajon mi van a belső (belülről kifelé irányuló) látásmódnak a vizionálásával (tudati vetítés)? 

A patás ördög bármilyen víziókat képes felfesteni a falra, ha úgy tartja kedve. A mátrix falai ropognak, repedeznek. Ki-ki a maga szintjén egyénileg bontja le. A valóság feltérképezése maga az arcképcsarnokgyár arcoskodásának a hasraesését jelenti, hiszen onnantól kezdve az ember már nem csak az orráig láthat el. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.03.19.

 

Forrás: Albert Einstein - Tudati matematika, fizika, Thot - A tudat feltérképezése, Aekchnaten fáraó - Hogyan manipulálj a tudatodon keresztül másokat, Meritaton óegyiptomi hercegnő - Mit tud a tudat? Belaver - A tudás hatalma, tudati lehívások valamint gondolati inspiráció a Facebook film - Social network, a közösségi háló alapján.

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/woman-face-parts-set_13187541.htm#query=Face&position=14&from_view=search&track=sph">Image by macrovector</a> on Freepik

és

https://www.freepik.com/free-vector/set-infinity-symbols_11053261.htm#query=Endless%20sign&position=3&from_view=search&track=ais">Image by macrovector</a> on Freepik

 

Ajánlás: Ne rettegj, gondokozz és keress megoldást! Az ember pont attól tekintheti magát az élővilág csúcsán lévőnek, hogy képes alapvető információk birtokában pontos, alapos és megfontolt döntések kivitelezésére. (Aekchnaten fáraó) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.