Függetlenítési terv

Egyre inkább elkeserítő, aggodalomra okot adó híreket hallhatni nap mint nap. Egyesek még rá is tromfolnak a világvége hangulat vizionálásával: mind meghalunk. A sorozatos, manipulatív bankcsőd okozta pénzügyi- és gazdasági világválság, a 3. világháborús fenyegetés mint lehetséges katasztrófa mindig is ott lógott az ember feje felett. Hangyák vagyunk milliárd számra  a nagy gépezetben, amit ha akar bármikor eltapos a felettes érdek. A változások időről-időre bekövetkeznek a föld történelmében, ha akarjuk ha nem (dimenzióváltás).Az viszont nem mindegy egyéni szinten hogyan éled meg. Megoldás ugyanis mindig van. A gondolkodás segíthet a kiút megtalálásában. Ne várd a jósok, megmondó emberek, állam, egyház vagy pártok segítségét. A segíts magadon Isten is megsegít - eredeti Krisztusi tanítás sohasem volt relevánsabb most, mint valaha.

A függőséget egyéni szinten a pénzügyek terén a legnehezebb kezelni, hiszen a bankok oly mértékben elkötelezettjeikké tettek bennünket, ahonnan nehéz szabadulni. A könyítés, gyorsítás árát már réges-régen megfizettük. A befektetett összeg felett rendelkezve szánalmasan kevés banki kamatot írnak jóvá. (lsd. babakötvény havi 1 ft-os hozam) Ez a fajta szemtelenség már olyan mértéket öltött, ami átlépte a tűréshatár felső küszöbét. A globalista világuralmi elit nem véletlen törekszik a digitális pénzeszközök irányába. A kripto valutával az érzékenyítés már elkezdődött. A függőség csökkentése csakis tudatosan, önmagunknak határt szabva történhet meg. A hosszútávon a készpénz használata a józan ész keretei között indokolt, de azok akik a bankszámlák azonalli megszüntetésére buzdítanak gondolkozzanak el a tömeghisztéria okozta bankösszeomlás előrevetítésén is. Tetézhetjük vele a bajt illetve még előrébb hozzuk a káosz megnyilvánulását.

A függőség második legfontosabb része az egyén számára az élelmiszerekhez való hozzájutás lehetősége. Itt nem csak pusztán a minőség, hanem az ár is kérdés. A megemelkedett inflációnak köszönhetően az élelmiszerárak elszabadultak. A háztartásokban a saját készítésű ételekkel tud az ember legtöbbet megtakarítani. Ez nyilván magával hozza a kényelem feladását is. Viszont az ízek, illatok és készítés öröme kárpótol mindenért. A termékek feldolgozottságának aránya mértékében pedig hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz is. A magyar kistermelőktől való vásárlást előnyben részesítve támogatjuk az életbenmaradásukat is. Persze a legcélravezetőbb a saját termelés lenne, erre azonban nem mindenkinek van eszköze és lehetősége. A túlzott mértékű élelmiszer felhalmozásának nincs értelme, hiszen a konzerveken való éldegélés nem túlságosan felüdítő sem a léleknek, sem a testnek. A tömeges felvásárlással pedig újabb árhullámot idézünk elő, amit már átéltünk a vírushisztéria időszaka alatt.

A tiszta termőföldhöz és vízhez szennyezetlen forrásból való hozzájutás viszont elengedhetetlen a jövőre nézve. Nem csoda ha a felelősségteljesen gondolkodó ember mindenféle környezetszennyezésel járó beruházásnak ellent mond. A túlszabályozottságnak illetve jogi, bürökratikus keretnek köszönhetően a falvakban, várostól messze lévő telkeken sem egyszerű a szabad gazdálkodáshoz illetve életvitelhez való hozzáférés. Mindenesetre a jövő záloga a koloniákban, csoportokban, kisebb telepekben való letelepülés. Ezek az önszerveződő közösségek képesek a teljes önellátást megvalósítani maguknak. A paraszti kultúra szétverésére, a nagyvárosokba való bevándoroltatásra nem véletlenül került sor. Hiszen a paraszt són, cukron és petróleumon kívül mindent képes volt önmaga előállítani. Ez a fajta modern keretbe ágyazott gondolkodás térhet vissza újra, új formákat öltve a jövőben. 

A ötödik eleme a függőségünkben az energiahordozók. (földgáz, villamosáram és benzin) Ez az amit a legkevésbé tud kiváltani az ember. A takarékoskodás és a gazdaságos üzemeltetés amire egyetlen lehetőség van, ha nem tudjuk a nem megfelelő rendszert lecserélni illetve kiváltani. A kedvező feltételeket és árat az állami szolgáltatók decentralizálásával majd újra monopolizálásával sem tudja garantálni az állam. Hiú ábránd abban bízni, hogy az állam támogatás keretében vagy valmilyen segélyezési formában hosszú távon segítséget nyújt. Ezt a lehetőséget az elmúlt 33 év alatt bőségesen sikerült eljátszani minden résztvevő elöljárónak. 

A hatodik függetlenítési mód, amire a legritkább esetben gondolnak amikor a nadrágszíjat összébb kell húzni, az a médiától való függetlenítés. A negatív hírek úgyis utolérnek, a ránk zúduló lelki teher pedig hatványozottan káros. Az az ember, aki képes ezen túllépni máris tett egy hatalmas lépést előre a megoldás felé. A tudat ugyanis elképesztően gyorsan képes alkalmazkodni a kialakult helyzethez, ha egyéb negatív forrás nem erősíti fel és képes azt kizárni. A gondolkodás révén olyan megoldásokra bukkanhatunk a háztartásban, a konyhában, ami normál esetben eszünkbe se jutott volna. A közösségi médiából áradó károgás és kárhoztatás éppen elég a napi.  fröccsünkhöz. Nem szükséges ezen túlmenően tovább hígitani azt főleg negatív, álhíreket terjesztő médiával. Számos mód létezik a lélek nyugalmának fenntartására, éljünk ezen a módszerek egyikével. 

A hetedik függetlenítési mód a tervünkben a vegyszer jelentős mértékű lecsökkentése a háztartásban. Ezzel máris tettünk egy hatalmas lépést az igazi fenntarthatóság felé. Persze jár ez is némi lemondással, átalakítással. Jellemzően a háztartás rendbentartása, tisztítása öt alap házilag is előállítható szerrel is kivitelezhető. Ennél nagyobbra is lehet igény, de nem feltétlenül szükséges. A kozmetikumok, tisztálkodási szerek 100%-ban előállíthatóak házilag minden körülmények között. A saját készítésnek ennél is óriási az öröm és jelentős megtakarítást eredményezhet a családi költségvetésben. 

A nyolcadik függetlenítési terv a kiemelt függőségek csökkentésében, a rendszeresen, napi szinten alkalmazott szerek mértékének csökkentése (cigaretta, tea, kávé, alkohol, drog, energiaital, csokoládé, chips) Ezek az élvezetiszerek az első 6 esetében a töbozmirígyre való hatása révén a tudatszintváltozást korlátozzák illetve túlzott mértékű fogyasztásuk esetén lehetetlenné teszik. Nem véletlen, hogy a állami monopólium ezen szerek kiáramoltatásából profitál a legtöbbet. Hiszen az extra bevétel mellett a tudat mesterségesen alacsony szinten való tartásával a leuralás hosszú távon, akár évtizedekeig, évszázadokig is fenntartható. A fokozatos csökkentés elvonási tünetek nélküli megszabadulás lenne a legideálisabb. Nyilván ez nem minden összetevőnél alkalmazható. A tudati energia azonban itt is a segítségünkre siet, létezik olyan vizualizációs, elme program technika amely révén a hiányérzet teljes mértékben kiváltható illetve megszüntethető. Ez megintcsak nem érdeke sem a gyógyszeriparnak, sem az államnak. Az alapvető érdekellentétet a hozzászoktatás és leszoktatás körülményeiben is jelen van. A drog, mint gyógyszer kategória a legnehezebb kérdés. Hiszen aki függésben van napi szinten szedendő 5-15 féle orvosságtól annak a lecsökkentése illetve kiváltása egy hosszabb távú folyamat eredménye. Van olyan ember akinél ez egyáltalán nem kivitelezhető. Sajnos a modern orvoslás olyan zsákutcába terelte az embereket, hogy ma már alig akad olyan ember a földön, aki ne gyógyszerekkel hanem egyéb módon próbálna problémájára gyógyírt találni. Az emberi szervezet megfelelő lelki, fizikai és szellemi karbantartás mellett 100%-ban rendelkezik az öngyógyítás képességével. Ezt megintcsak nem érdeke sem tanítani sem terjeszteni a felettes érdeknek, hiszen akkor a vegyipar és a gyógyszeripar, orvostudomány csődöt mondana. A legcélravezetőbb az, ha először megbetegítenek bennünket a táplálékon, a vízen, a levegőn, a termőföldön keresztül. Utána pedig a gyógykezelési eszközök számos tárházát kínálják pénzért. 

Az anyag- és pénzelvű társadalmi berendezkedésnek pontosan ez a halála. Függősíég kialakítása, majd folyamatos függőségben tartás. A cél megvalósult. A karámba beterelték a bégető birkákat, akik önként mennek a vágóhídra. Sajnos még csak tudatában sincs sok ember mekkora megvezetés áldozatai vagyunk. A változás pedig  elkerülhetetlen. Jól érzékelhetőek az egyre sűrűsödő gazdasági folyamatok révén lecsapodó néhézségek, egyéb felülről generált feszültségforrásokkal egyetemben. Ennek folyománya pedig az ember és lakókörnyezetének megtisztulása révén esély az új élhetőbb életre. A föld megújulásával együtt kapunk egy újabb lapot. Rajtunk áll, mit kezdünk fele. Ha csak és kizárólag a negatívumokra koncentárlunk, akkor azt éljük meg. Ha képesek vagyunk belátni, hogy a 1-2 tavaszi lletve őszi nagytakarítás alkalmával nem csak a lakókörnyezetünk változhat át, hanem a világ átformálódásával együtt mi magunk is eredendően leszületett, valódi istenemberré válhatunk a szó legnemesebb értelmében. Minden képesség ott van benned, ott szundikál és csak arra vár, hogy felébreszd. Ezt persze sem az állami oktatási rendszer, sem a vallások nem közlik, mert nem áll érdekükben. Az Isteni belső mag, amely közvetlen kapcsolatot képes ápolni a felsőbb univerzális erőkkel minden támogatást  megkap, ami az életben maradáshoz szükséges. Ezért nem érdemes felülni a megmondó, uszító, rémhíreket keltő embereknek. A világ változásának pontos időpontját nem hogy egy kiszélesedő fegyveres csata dátumát, de még a kataklizmák dátumát sem volt képes soha senki előre pontosan megjósolni. A változások bekövetkezéséhez ugyanis számos együtthatónak azonos, egyidőben történő közreműködése szükséges. Mivel az univerzumban minden kölcsönhatásban van mindennel, így az matematikailag az idő függvényének ábrázolása mentén lehetetlen feladat. Ha ez és egy pozitívabb, leuralásmentes világkép lebeg az ember szeme előtt, akkor az élet bármilyen minőségben, jóval alacsonyabb szinten is elviselhető mint az eddig megszokott formában. 

Fejegyezte: P. Anita 

2023.03.17.

 

Forrás: Thot - Dimenzióváltás, Aechnaten fáraó - Változások szele, Meritaton - Mi lesz holnap? Voltaire - Földtani változások, Rousseau - Mi lesz a földdel? Belaver - Szép, új világ, Albert Einstein - Idő, változás és együtthatók című tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-psd/view-happy-woman-jumping-mid-air_37299232.htm#page=2&query=Individual&position=48&from_view=search&track=sph">Freepik</a>

 

Kapcsolódó bejegyzés:

https://pin.it/7xXUus1

 

Ajánlás: Légy tudatos, ösztönös, határozott és eltökélt. Az a cél lebegjen a szemed előtt, amikor a tervek mentén haladsz előre az életutadon. (Aekchnaten fáraó) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.