Transzhumanizmus

Az angol trans szó magyar jelentése valamin átmenő, keresztüljutó. Pont ennek a transz állapotnak a negatív eszemeiségét akarja megjeleníteni számunkra a világuralomra törő globalista elit. A magyar nép ősi mítoszában, őstörténetében a transz szó egy révületi (nem drogos!) állapotot takar, amikor a zene, a ritmusosan behívó sámán dobszó hatására tudtak őseink csatlakozni az égi világgal, az őket támogató szellemiséggel. A ránk erőltetett transzhumanista ideológia pont a szellemet, a tudást és a lelkiséget kapcsolja ki ebből a folyamatból. 

Mi is valójában a terv? Egy olyan mesterséges alacsony tudatszinten tartott, lebutított tömeget (kis számban, világszerte összesen kb. 1 millió fő) megtartani, akik a felettes érdek hatalmi elvárásainak megfelelnek. A többi mehet a kukába, mert számukra haszontalan: gondolkodik, van önálló elképzelése az élethez társított elvárásokról, nem hódol be ideológiáknak, független, szabad akaratú emberi lény. Nem hajlandó elfogadni, hogy biorobotként irányítsák. Tisztában van saját értékeivel, szellemiségével, becsüli őseit, tiszteli és elfogadja embertársait. A leuralás és kizsákmányolás mindenféle formáját elutasítja. A bálványokat, mint vallási szervezetek, egyházak által elvárt imádnivaló Isteneket saját belső énjében, lelkületében, Isteni mivoltában, önvalójában találja meg. Ennek a keretrendszernek a szellemében él és próbálja az önkifejlesztése során beteljesíeni saját leszületési feladatát. 

Ezzel ellentétben a globalista, nagytőkés, világuralmi elit harcol még a saját berkein belül is, hiszen kapzsisága mérhetetlen. A pénz és tőkefelhalmozása korlátlan. Az embert mint díszletet tartják elképzelhetőnek az állatkerben, akire ha kedvük szottyan vadászhatnak. Nincs semmi erkölcsi nívójuk, csak és kizárólag az egó vezérelte uralkodási vágy. Állandó torzsalkodásaiknak köszönhetően vallási- és polhárháborúkat akár világháborúkat, éhínségeket, járványokat is képesek generálni. Ez a fajta életidegen értékrend és látásmód elfogadhatatlan az emberiség 99%-a részére. Nemet mond a felfuvalkodott egóra és az azt beárnyaló mindenféle tevékenységükre. 

Mi is a transzhumanista ideológizált nézet pontosan? Az ember létszükségleteire korlátozódó életvitel biztosítása. (élelem és víz), totális ellenőrzés, megfigyelés alatt tartott szaporodás a népesség növekedésének a túlzott mértékű elburjánzása érdekében. A lélek teljes mértékű kiiktatása, biorobotként alkalmazott emberi szövetből álló test és tudat (agy) ötvözete, ami a mesterséges intelligencia által teljes mértékben irányítható. Csak éppen annyit és akkor teljesít, amire a felettes érdeknek szüksége van. Nem szív feleslegesen levegőt, ha már a humán erőforrását nem tudják kellőképpen hasznosítani. A mesterséges intelligencia észrevétlenül, alattomosan szivárog be az életünkbe. Először csak a fiatalabb korosztályt mérgezi meg, olyan mértékben teszi a rendszer használójává, aminek nem tud a jövőben ellenállni. Ennek láthatjuk az elsődleges jeleit a chatgp révén  esszé  dolgozat, kód feltörő, meseíró és egyéb funkciók felbukkanásában. Nem szükséges bőr alá ültetni szemmilyen chipet az azonosításra, hiszen a vituális valuta bevezetése révén csak mobil eszközzel képes az egyén létezni. A készpénz eltüntetése és kivonása a következő lépés. A bankoktól való 100%-os függés, a polgárok eladósítása révén valósulhat meg. A élelmiszer biolgiai laboratóriumokban való genetikus minták alapján történő előállítása esetén nincs szükség mezőgazdaságra, iparra és egyéb üzletágakra. A létforma leegyszerűsítése és a népeség radikális csökkentése révén válik kivitelezhetővé.

Az elmebaj határát súroló elképzelés sajnos valós, reális jövőkép, ha az emberek továbbra sem akarnak tisztán látni és nem veszik kezükbe a saját sorsuk irányítását. Sajnos a közterhek jelentős mértékű megemelése, ami elviselhetetlen mértékben rongálja a lakosság életkörülményeit és életkilátásait már folyamatban van az álenergiaválságnak titulát folyamattal. Ez pedig csak az első lépcső, az idén ránk váró felülről geresztett eladósítási hullámban. A közbeszédet tematizáló végrehajtók és feletteseik mentén kialakult botrány csak a figyelmet tereli el a háttérben már jóval korábban előkészített tervekről. A ki nem fizetett közüzemi számlák sajnos további súlyos terheket jelentkhetnek a lakosságra is áthárítható, eredendően csak vállalatoknál, vállalkozásoknál alkalmazott kötbér igénnyel. Ez sajnos nem fantazmagória. Nem kitaláció. Jóhéhány jogász polgártásunk, akik megalkották és előkészítették ezeket a törvényi előírásokat lapítanak, mint az a bizonyos a fűben. Nyugodtan nézzünk a szemükbe és kérdezzük meg őket: tudtak, hallottak róla? A szem mindent elárul. Nem kellenek hozzá szavak. A szem nem hiába a lélek tükre. A testbeszéddel párosítva pedig tudjuk jól, hogy a sunyítás az álságos hazaáruláshoz való aszisztálás pedig megbocsáthatalan. Kiváncsian várom mikor bújik elő a bokorból az a kb. 250 ezer megvásárolt tisztségviselő, közalkalmazott akik ebben serényen ténykedtek. Vagy még mindig folytatólagosan, bűnszövetkezetben ekövetett bűncselekményt valósítanak meg továbbra is a magyarság kárára. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.03.02.

 

Forrás: Voltaire - Emberszerű, Szókratész - Hogyan uralkodjon az ember? Aekchnaten fáraó - Az uralkodás alapjai, Aküpülosz - A nép haragja, Arisztotelész - A feldühödött ember, Belaver - Hogyan képes ember ember ellen fordulni? tudati lehívások. 

 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/ai-robot-frame-technology-abstract-futuristic-tech-design-with-blank-space_17850542.htm#&position=2&from_view=collections">Image by rawpixel.com</a> on Freepik

Ajánlás: Ne bízz senkiben sem kellőképpen kritikus gondolkodás nélkül, ha csak nem akarod a saját sírodat megásni. (Belaver) 
A bejegyzés saját szellemi termék. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.