Tudati lehívás

A tudat energia alapon működik. A gondolat, mint rezgés fizikai attribútummal leírható, tehát negatív vagy pozitív töltésű. Az univerzum minden negatív vagy pozitív töltésű gondolathoz társít egy képekben, képkockákban megjeleníthető tulajdonságot, cselekvést, eseményt. Egy ilyen összetett folyamat révén, így az emberi inteligencia működése nem más, mint fiziológiai, kémiai és matematikai működés összessége. Ennek pontosan mérhető meghatározó eleme is van, amit a fizikában is használnak, elektron-neutron-proton, azaz részecske sűrűség. Nyilván a tudománynak a felettes érdek jóvoltából nem érdeke ébresztgetni az embereket, így amit misztikumnak, csodának gondolnak arra tulajdonképpen bárki képes, és nem lenne ez a mérhetetlen mennyiségű megvezetés, leuralás a földön.

A tudat (elme) olyan csodálatosan megalkotott gépezet, ami rendkívüli, egyedülálló. Bár a technokrata, újvilágrend számos módon képes azt a biorobotikában (ember és gép elegye) illetve mesterséges inteligenciában (robotizált társadalom) leképezni, egyetlen egy dologra nem képesek a lélek teremtésére. Innentől kedzve az MI (mesterséges inteligencia) halálra van ítélve. Az ember földi küldetését a lélek vezérelte tanulófolyamatokon keresztül képes beteljesíteni. Ha ebből kivesszük a lelket, mint ahogy a világ urai szeretnék, akkor a humán erőforrás menedzsment egy állatias, egóvezérelte a lét és alapszükségletekre irányuló életformát képes megvalósítani általa. Biztos, hogy a gondolkodásra, önálló képalkotásra (értsd képletesen, képekeben való látásra, azaz képesség elérésére) született embernek ez a jövője. Erre az irányba mutató folyamatok ha a felettes érdek akarata szerint valósulnának meg akkor a háborúk, vírusok és éghajlat manipulációk révén az emberiség pár éven belül a töredékére csökkenne. De mint tudjuk ember tervez és az Isteni önvalójával azonos része végez, így az a pár száz globalista, egomán, kapzsi ember nem fogja tudni az akaratát rákényszeríteni a 7 milliárd emberre. (Egy kissé megfogyatkuztunk az elmúlt két évben) Az emberiségnek ennél jóval több a sütnivalója, tömegesen ébrednek rá a megvezetésre (ébredés folyamata) és fordulnak szembe a hatalommal. A ellenállás persze nehézkes és lassan kialakuló változásokat hoz, de a tudatára ébredt embert már nem lehet hamis tudománnyal, oktatással, történelemmel, vallással és ideologiákkal etetni. Már nem hisznek a felettes érdek pártpolitikán keresztül hírdetett lózungjainak, pusztán abban hisznek amit ők saját két kezükkel, önmaguk vagy szűkebb-tágabb értelemben vett közegükön keresztül egymás segítségével, támogatásával, összefogással képesek létrehozni.

A globalista világrend egy igen jól felépített, tudatos, szándékos elnyomó rendszeren alapszik szerte a világon. A küzdelem nagyon nehéz, mert szinte mindenki mindenkinek a valakije. Tehát az izmusból ránk tapadt besúgás, elárulás, lehúzás, megvesztegetés általános, mindennapi jelenség. Addig amíg nem látsz tisztán önmagadon kívül családodban, baráti és munkahelyi környezetben, hogyan is láthatnád a tágabb értelemben vett tisztaságot. Hogyan is lennél képes téves képzetek helyett valós, értékalapú gondolkodásra. Kicsiben kezd magadon a változást. Meglátod a világ is kitárulkozik előtted. A 2023-as évben elengedhetetlenül fontos a tisztánlátás. Enélkül az emberiség színe, java bedarálódik, elveszik. Lehet, hogy nem tudják, de ez a sors vár rájuk. Ja, hogy erről nem tanítanak az iskolában és nem beszélnek a híradóban? Semmi probléma, az élet iskolája majd bepótoltatja azt. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2023.01.23.

 

Forrás: Thot - Kapzsiság lélektani okai, Aechnaten fáraó - Lélek pótlása, Voltaire - Hogyan lehetne az embert kiváltani? Belaver - Létezhet emberi test lélek nélkül? Buddha - A lélek kiiktatása, Osho - Hogyan működik a test lélek nélkül? Patanjali - Agy és gépezet összefüggései című tudati lehívás. 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-vector/ai-concept-background-abstract-artificial-human-head-with-eyes-light-digital-future-vision-illustration_10817242.htm#query=Brain&position=41&from_view=search&track=sph">Image by zaie</a> on Freepik

Ajánlás: A lélek sok szinten képes olyan megértést kapni az univerzumtól, ami a modern civilizáció számára csak egy filmbeli riogató szellemként van ábrázolva (Albert Einstein) 

 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.