Nemzeti megtisztulás

A tavasz beköszöntével újjáéled a természet is. Igaz lehet, hogy idén a tavasz érzete kicsit hamarabb érkezik el hozzánk, mert a télies idő kevésbé mutatja meg magát. Az időjárási viszonyok is változnak, a föld megújulási képességével párhuzamosan, ami egyben az emberek életébe is elhozhatja a nemzeti megtisztulás kezdetét. 

Számtalan kísérletet tettek bizonyos érdekvédelmi szervezetek, gazdasági körök már az 1750-es évektől kezdődően, arra vonatkozólag, hogyan befolyásolhatják a világ rendjét. Ez a folyamat az első szabadkőműves titkos társaság megalakulása óta franciaországból kiindulva mind a mai napig tart. Egy bizonyos elit kör, dúsgazdag, bankár család 300 tagja jómódjában már azt sem tudja mit is Ármánykodjon. Annyi pénzt és vagyont birtokolnak, ami elég lehetne több száz évre is. Azonban a jószándék messze elkerüli őket. Enyhén szólva is!  A világuralmi elit a világ újrafelosztásán fáradozik, szeretnék eldönteni, hogy az orosz érdekcsoportok és kína valamint a gazdasági összeomlás előtt álló usa vonhatja rabigába a föld országait. Ennek a hatalmi harcnak, hátsó hadműveletnek, belharcnak vontak alá mindent: vírus fenyegetést, háborúkat, világgazdasági válságot és klíma katasztrófával járó fenyegetettséget. A lényeg a félelem energia tombolása és közvetítése, miközben az álspiritualitás csúcsra járatódik és az álspirituális megtévesztő mesterek, tanítók és médiumok a politika berkein keresztül a zavarosban halásznak. A lényeg a figyelemelterelés a lényeglátásról a valóság megtapasztalásáról. Amerika ebben élen jár a lázítások, faji megkülönböztetések terén. A politika eszközévé tették embercsoportok egymás ellen hangolását (Lsd. Black Lives Matter) Egy ideológia mögé rejtve dróton rángatják az embereket, minél nagyobb fejetlenség, káosz kirobbantására. Ez az álságos tevékenység ugyan nem hozta a várt eredményt, hiszen a kiagyalók nem számoltak a vegyes házasságokkal, akik számára éppen ugyan olyan fontos minden ember. Így időközben a mozgalommá nőtt szervezet egyformán küzd a feketék és a fehérek szabadságjogaiért. 

A világ kormányainak bábjai aszisztálnak a felettes érdeknek. Nincs ezalól kivétel egy sem. Már réges-régen bedarálták, leszalámizták őket. Régóta ismerjük még a kommunista, bolsevista érából mindig van egy felettes elvtárs, aki jelent valakinek. Ez most sincsen másképpen csak az izmus neve változott. A rendszer kinevelte a palántákat amiből nemzeti ültetvény lett. Egy probléma van az ültetvénnyel, hogy nem éltető oxigént termel, hanem káros, mérgező, fullasztó gázt. Ez a szervezeti méreg sajnos arra is képes, hogy az amerikai mintát beágyazza a magyar társadalomba és a saját fegyveres testületének fiatal szolgálóját beáldozza a nemzet egymás ellen hangolására. A felbőszült, haragos tömeg torkán pedig mindent le lehet nyomni, olyan rendeleteket, eljárási szigorításokat is, ami a totális diktatúra, és rendőrállam kiépítését jelentené a jövőben. Van rá példa (lsd. Kína, van honnan mintázni) Nem felejtjük el a nem is annyira régen tüntetőkbe lövetést kiadó parancsot sem. Mi magyarok nem felejtünk. Nem hagyjuk magunkat megvezetni még akkor sem, ha látszólag oly nagyon fájdalmas és szomorú fiatal szolgálati rendőr fizetett életével, mert a szálak a háttérben láthatatlanul másképpen szövődtek. Mint ahogy a pók szép csendben szövögeti hálóját. A rendőreink ellen nem fordulunk, bár a felettes érdektől kapják a fizetésüket, de a magyar népet szolgálják. Hiszen tudjuk, hogy egyszer eljön a nap amikor a magyar egységbe érve rendőr és nem rendőr fogja elérni azt amire már régóta vár: szabadság. Nem eltűrünk, hanem kivárunk nyugalommal. Megvárjuk a pillanatot, amikor a magyar népnek valóban jelenése van és elérkezik az idő. Nem engedünk semmilyen belülről, mesterségesen generált uszításnak sem, ami a cigányság ellen fordítaná a magyart. Legyen bármilyen tömeges késelési terv a jövőben, a magyar türelmesen vár és helyén van nem csak az esze hanem a szíve is. Nem kopirozzuk át az amerikai mintát. Tudjuk, hogy a gyűlölködés, a harag és viszály nem vezet sehova, csak a közös sírba, a magyar nemzet halálába. Aki a dollár baloldal általi idegen beavatkozástól fél, ami nettó felülről gerjesztett riogatás, az kicsit melléfogott. Már többszáz éve beavatkoztak és beavatkoznak mind a mai napig is a magyarság életébe. 

Egyszer eljön a kikelet, szabadon éneklő madárdallal. Jelzi a tavasz beköszöntét. Nem fél a sötét fellegektől sem madár, sem ember. Tudja, érzi a sötétség már elvonulóban van, háttérbástyáit építgeti miközben centin vagdossa a bukásáig hátralévő napjait. A fény megérkezéséhez elegendő csupán 300 ősmagyar genom, mag népe küldött, aki képes elkergetni a világuralmi elit azonosan 300 főt számláló seregét. Nem szükséges százezer vagy egymilliós tömeg. Elégséges 300 ember, aki szívében igaz hithű magyar és tudását a fény szolgálatába állítja. Ennyi pontosan elég mert a mi fegyverünk a tudás, a bölcsesség és a legmagasabb szellemi támogatás. A sötét oldalé pedig a harc, a belviszály, az ego vezérelte kapzsiság, ami nélkülöz minden szeretetet és összefogást. Kitartás mag népe! 

2023.01.17. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ) 

Forrás: Thot - Végidők, Aekchnaten fáraó - Harcoljunk, Voltaire - A belső viszály, Arisztotelész - Hogyan szíts viszályt, Aküpülosz - A hatalom fenntartó eszköze, Szókratész - Hogyan hozz létre erőszakszervezetet gondolati csatornázott üzenet. 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/birdhouse-branches-with-flowers-wooden-table-with-copyspace_12328104.htm#page=2&query=Spring&position=1&from_view=search&track=sph">Image by wirestock</a> on Freepik

és

https://www.freepik.com/free-vector/hungary-representative-elements-collection_1155263.htm#&position=3&from_view=collections">Image by aranjuezmedina</a> on Freepik

Ajánlás: az élet minden tekintetben elbukik azok számára, akik nem a jót szolgálják. Pusztán idő kérdése. Legyen elég erőd és kitartásod kivárni. (Aekchnaten fáraó - i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.