Vessünk keresztet

A kereszt vetés a vallásos ember sajátja, a vallások kisajátítás révén jutottak ehhez a kiváltsághoz. Holott eredendően a vallás, spiritualitás és tudomány egy néven: misztérium néven oktatták az ókori egyiptomban. Nem volt széthúzás, egymásra mutogatás vagy elutasítás. Az univerzális egység hármasban kezelte az örök létezőtől,a Teremtőtől származó hármasságot. A kereszt vetés szokása megmaradt ugyan, némi módosulással, ami a szimbolikát illeti. 

Az egyenlő oldalú kereszt volt alapvetően az a jelkép, ami az örök Teremtővel azonos egységet hordozta, hiszen a nők a Teremtői minőséget hordozzák magukban az életadással. Ebből kellett kihagyni a nőt és eredendően bűnösnek kikiálltani, mert bűnbe esett az Éden kertben. Ez a történet sokkal régebbre utaztat el bennünket, nem a Kánaán földjére, hanem az ősgenezis idejére amikor az Orioni fiúk Enki és Enlil illetve Izmail és Izolda fiú és lánytestvér képtelenek voltak megegyzni az uralkodáson illetve az uralmon. Jelenlegi reinkarnációjukban is ugyanazt a zűrzavart okozzák, ami már több ezer éve tart a földön. Többször leszülettek és többször csatáztak. A  végső, utolsó csatájuk mostanra lett ütemezve, a világ végre felsóhajthat ha megkapják az univerzum által nekik járó sorsot. 

Sok történet létezik mítosz formájában a testvérpárról, sajnos nagy tudású médiumok, lelki tanítók is tévesen közlik a mitológikus személyek harcát. A Nibiruval (Anunakik) való elszámolást vizualizálják, hibásan mert a Nibiru bolygó szülöttjének ehhez a csatához semmi köze. A tudatos, időnként szándékos megvezetéshez viszont a spirituális háttérhatalomnak van köze. Ez a figyelemelterelés éppen arra volt jó, hogy ne kereljünk képbe az alapvető szimbólumokkal és az azt hordozó ősiséggel, magyar mag népét (magor) érintő univerzális küldetéstudattal. 

A bibliai alakok (Ádám és Éva) illetve az Édenkert mítosza nem véletlenül került bele elferdítve a Bibliába. Ennek az ősgenezishez (Adamok és Evak törzs egyesülése) visszavezető nyomós oka van, ami az Enki és Elil illetve Izmail és Izolda szálakat fedik le. Nem holmi újfeminista irányzat van születőben, hanem a téveszmék és vak hittel párosult elméletek feloldása. Ehhez persze idő kell, hiszen a megvezetés óriási. Az emberek úgy hajbókolnak keresztvetés közben, hogy nem is tudják mekkora téveszme áldozatai. Én jómagam sem vagyok kivétel ez alól, én is keményen megfizettem a tanulópénzt, mire átástam magam a hazugságon és felnyitottam végre a szemem, hogy lássak is. Ez az a fajta folyamat, amit a tudat ébredésének neveznek. Rendszerben,  átfogóan látjuk a miérteket és a hogyanokat. Kik, miért és milyen alapvető szándékkal száműzték a női Teremtői telekinetikus mivoltot az élet minden területéről, így a vallásból is. Ezzel képbekerülni a ma emberének alapvető feladat. 

A Teremtő sohasem tesz különbséget a férfi vagy női mivolt között, nem nevezi meg nemileg a Teremtőt (szakállas bácsi), hanem univerzális alap létezőnek fogadja el. Ez nem Istentelenség, vagy vallás tagadás hanem pontosan ellenkezőleg helyiértéken való kezelés. Így az egyenlő oldalú kereszt az alapvető spirituális, tudományos és vallási szimbólum, ahol megfér a fiú és a lány gyermek az imában, a nő mellett és a legfontosabb a szívben lakozó lélekkel is, mint örök létező egység. Nem úgy, mint Izmail és Izolda, akik ezt képtelenek voltak megoldani mind a mai napig is hatalmi harcukban a nőiség, a női nem bukott el. Aki tehát az univerzum alapelvének megfelelően akar keresztet vetni a Teremtő (Atya, Isten) gyermek (egységesen fiú és lány) nő (anya) és Szent Lélekhez fordul imájában. Akkor kerül közel ahhoz a benne lévő Teremtői mivolthoz, ami eredendően minden lélekben megtestesül a fizikai harmadik dimenziót felöltve. Ettől fosztott meg bennünket az összes vallás, ezt utasítja el a tudomány mint láthatatlan, így bizonyíthatatlan állítást. Így maradtak magukra a spirituális útkeresők, akik remélem hamarosan többségben lesznek és a forrás energiáját, a Teremtőt követik.

Nem elég keresztet hordani, szépen beszélni, hozsannázni, szeretet egységet hírdetni, lelki tanítóként álspirituális vezetőként szeretetet mímelni. Mert a tény az tény, az igazság pedig igazság marad örökre. Bármekkora az igyekezet a fekete fellegek árulkodnak a mivoltról és beigazolják az elhallgatást és ferdítést. Ugyanez a helyzet a vallás által állított bálványokkal, akikről lehull a csuha vagy a reverenda, mind okafogyottá, értelmetlénné válik a spiritualitás, vallás és tudomány hármas egységében minden, amit valaha tanítottak és tanítanak ma is. 

Feljegyzte: P. Anita (TAÉ)

2022.12.27.

 

Forrás: Thot - Mi micsoda? Aekchnaten fáraó - Ima ereje és szerepe. Belaver - A kereszt története, Ősi szereplők az óegyiptomi mitológiában csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása: saját fotó

Ajánlás: Ne érezd magad kellemetlenül ha az igazság fátyla fellibben és alul marad a fénytelen hazugság. Nem vagy egyedül a mérhetetlen megvezetés miatt csalódottak között. 

Kapcsolódó bejegyés: 

https://hu.pinterest.com/pin/870883646670754281/

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.