Nemzeti várólista

Az élet várakozás. Még a leszületés előtt várakozik a lélek, hogy újra testet ölthessen. Vannak lelkek, akik türelmetlenek, a türelmetlenséget régóta, több reinkarnáció során hordozzák magukban. Ők idejekorán érkeznek a földi harmadik dimenziós világba. Nem győzik kivárni a megszületést. Aztán gyerekként arra várnak, hogy majd felnőve önálló életet kezdhessenek. Fiatalként és idősebben vágyják, várják a boldogságot, békét, szeretetet, elfogadást, megértést. Vannak olyan lelkek is jónéhányan, akik a testi ruhájuk jobbulását várják, az egészségük várományosai. Annak az egészségnek amire ugyan saját maguknak kell vigyázniuk, de idő előtti elhasználódás esetén a nemzeti várólistára kerülhetnek sajnos, mert az élet már csak ilyen várakoztat a születéstől a halálig. 

A magyar nyelv mágiája révén érdemes a szavak mögé kicsit benézni. Megnézni mit is rejtenek ősiségükben. Sajnos a nyelvújtás rengeteg kárt okozott a beszédünkben. Olyan szavak kerültek hátrasorolásra, többek közt mint a gyermekáldás, áldás vagy várományos szavaink. Kicserélték őket szándékosan, tudatosan negatív lelkülettel, töltéssel felruházott szavakra: terhesség, ámen és várakozó. Ha kellőképpen magas tudatszinttel rendelkezünk érezhetjük a magánhangzók és mássalhangzók összecsengését, a hangok által keltett rezgést, ami nem véletlen. A kimondott vagy kigondolt szónak ereje van. Még akkor is ha nem vagyunk a tudás birtokában. Így lett a várományos szavunkból is várakozó. A várományos szó pozitív kicsengése egyértelmű, a várakozóét pedig már tudjuk tapasztaljuk a való világban is. 

Anno őseink várományosként tekintettek a jövőre. Várták az eljövő jövőt, a kikeletet, a fényt hozó nappalt. Várományos volt a házasulandó ifjú is és várományos volt a trónra kerülő egyenesági legidősebb leszármazott. A szavak csengése mély tartalmat tükröz, amit a jelenkori egységes jobb és baloldali garnitúrája teljes mértékben hagyott elveszni, kiforgatni. Egy nemzetet is lehet várólistára tenni, betegállományba küldeni úgy is, hogy fogalma sincs arról mi történik a háttérben. Milyen paktumok, háttéralkuk játszhatnak közre a jelen valóságának megtapasztalására. Egyszer csak eljut odáig az egyéni érdek, hogy már várólistára sem iratkozik fel, mert értelmetlen. Felesleges erőködés és küzdelem. A várományosság a jobb létre tovaillant mint tavaszi szél suhanása a nyári zápor után. Már nem vár, nem remél, nem bízik és legfőképpen nem hisz. Mert az igazi, valódi, hiteles, nemzeti várományosok tovatűntek vagy régóta nem is léteznek csak mint fikciót festett fel a felettes érdek, hogy még elhiggyük jómagyar módjára, mint a magyar népmesékben: a jó mindig győzedelmeskedik. 

Kérdés kinek mi jut a várományosságból. Ki mit érzékel belőle? Egy ideig van, aki semmit, mert tehetős átlagon felüli jövedelemmel. Van aki pedig a nap minden percében várományos. Az igazi boldogabb világot skandáló szilveszeri rigmusok pedig nem csak nekik szólnak igazán, a teljes nemzet váromnyosaira. Hiszen ha széthull, szétesik akkor hiába a várólista, a rendszer alulról szagolja az ibolyát csak nemzeti sírgödröket áshat saját magának és a felnövekvő generációnak. Ezt elkerülendő a nemzeti várólistát életünk minden frontján ildomos végleg lecserélni, no nem egy újabb várólistára. Abból már kaptunk éppen eleget, megszerezte magának azt amit kívánt a felettes érdek. Most már elmehet, melegebb vizekre evezhet, mert a magyar földön, eredeti magyar lélekkel dobogó szív nélkül igazi, méltó nemzeti várományos sohasem lehet. 

2022.12.28.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Toth - Aknamunka a hatalomban, Aekchnaten fáraó - Birodalmi érdekszövetségek, Voltaire - Államapparátus, Arisztotelész - Külhon és belhon, Szókratész - Belviszály a politikában, Rousseau - Államcsíny. csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/empty-blue-leather-chair_1274342.htm#query=waiting%20in%20line&position=44&from_view=search&track=ais">Image by topntp26</a> on Freepik

Ajánlás: Két pohár ital mámora közt érdemes megnézni a fent és lent állapotát. Amíg fent vagy veled van a mámor. De ha leérkezel elhagyhat örökre. (Rousseau) 

A bejegyzés saját szellemi tualjdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.