A látás privilégiuma

A látás olyan, mint fényt látni az éjszakában, örülni a sötétséget felváltó első nappali fénysugárnak. Tudja ezt nagyon jól, aki egy idő után megvakul és elveszti ezt a képességét. Onnantól kezdve mindent megadna, hogy visszakaphassa, ha csak részben, töredékét is. A világ összes pénzét is összegyűjtené, hogy egészséges legyen. Hiszen a valódi látás nélkül valóban csak félember lehetünk és nem egész.

Ugyanez történik az érzékeken túli birodalomban is. Van, aki mindent megadna, hogy belső látással (aura) szemlélhesse multidimenzionálisan is a világot. Így vagyok ezzel jómagam is, akinek régi vágya, hogy megkaphassa ezt a képességet (látás módosult formáját képviselem - energia érzékelése) Vannak, voltak  jónhányan, szám szerint pontosan 550-en magyarországon, akik látóként élik - élték az életüket. Nekik bizonyára természetes, hétköznapi dolog ez a rendkívüli képesség, ami valaha, az ókori egyiptomban általános volt. Nehogy úgy járjanak, mint a egyszeri ember, aki látást kért a Teremtőtől, de a kérés nem volt pontos és ezért kizárólag a külső látást kaphatta meg. A képesség bárki számára eléhető, nem privilégium. Az univerzum bölcs tanítómester a szellemi fejlődés mezején tudja mikor kire milyen terhet rakhat, amit képes elviselni. Az a 300 ember, aki meg tudta őrizni tisztaságát és nem adta el a lelkét, holmi pénzért, jól sáfárkodott a tudásával. Van, volt azonban 201 látói minőségben ténykedő, akik a bukott médiumok társaságát szolgálják. Tudásuk elvétele folyamatos önmaguk által. Hiszen az a fajta negatív energia kiármoltatás (károkozás, egészségrongálás, rosszindulat, aljasság, lehúzás) többszörösen negatívként csapódik vissza hozzájuk, ami a szívtérben kisül, azaz megsemmisülnek. Így járhat az a további 49 látó is, aki még billegős milyen oldalt akar képviselni:  a fénymunkásokét vagy a fény hiányát, a belső vakságot azaz a sötétséget. Persze az út mindenki előtt nyitott, szabadon dönthet, mit választ. A duális világ teret ad mindkét félnek a spirituális háttérhatalom csatájában. A mai világ végtelenül aljas, gonosz és elvetemült. A cikk írásának pillanatában már éppen az utolsó símitásokat végeztem mire a laptopomból eltűnt szinte minden és egy korábbi mentett verzióra állt át. Egy korábban látói álspirituális ámítástechnikus fékezthetetlen folyamatos lelepleződés miatti dühe kerget hol a gépemen hol a telefonomban. A ténykedése súlyos anyagiakban mérhető veszteséget okoz napi szinten. (Kiss. A.)  Ezt az elvetemültséget csak akkor érezhetjük  még relevánsabban, amikor a saját bőrünkön tapasztaljuk szándékos egészségrongálás címén. Ezért nem árt az elővigyázat és az óvatosság, kritikus szemléletmód nehogy a csapdájukba essünk. Persze a kikecmergés sem lehetetlen, csak ára van, mint mindennek az életben. 

A megsemmisült látók, a bukott médiumokkal együtt pedig előbb-utóbb a süllyesztőbe kerülnek, hiszen azok a látók akik képesek megőrizni tisztaságukat a dimenzióváltáshoz közeledve komoly lépést tehetnek előre a fejlődésben. Ha úgy tetszik nem szükséges egy emberrő ujjlenyomatot venni, hogy ránézésre megtudjuk a jellemét, karakterét, tisztaságát. Ettől a kibővített belső látás privilégiumátől fosztják meg magukat azok, akik eladták magukat Ármánynak. Látóként vagy energiaérzékelőként, több mint 20 féle attribútum határozható meg egy egyénről, ami teljes képet ad. (Reinkarnációs származás, küldetés, szellemi tudatszint, karma, sorsút mérföldkövei stb.  Ezt a képességet örökre elvesztik és cserébe kopogtat hozzájuk az azonnali karma a felgyorsult idő világában. A maradék álspirituális látók, pedig úgy semmisülnek meg, hogy a kiterjesztett látás birtokában lévő emberek fogják őket leleplezni. Nincs ennél nagyobb szégyen, amikor belülről látom, hogy valaki hazug, megtévesztő és álságos. Közeledik a leleplezés órája. (Hamarosan, folytatás következik az auralátás 4D esszenciájáról) 

2022.12.02.

P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Buddha - Látás világa, Thot - Igazságok, Aekchnaten fáraó - Hogyan lássunk! című csatornázott művek alapján.  

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/close-up-eye-scanning_12810820.htm#query=eye&position=3&from_view=search&track=sph

Ajánlás: A dimenzióváltás tömegesen bekapcsolhat rendkívüli képességet bárkinél. Ne lepődj meg hát, ha különleges dolgokat látsz és tapasztalsz. (Aekchnaten fáraó i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalaos közlése nem engedélyezett.