Az önvédelem négy szintje

Az önvédelem szó kapcsán a legtöbben a fizikai szintű védelemre gondolnak. Pedig a védekezés sokkal összetettebb képet fest, lényegesen árnyaltabb ennél. A fizikai síkon túl szükséges a lélek védelme mellett, a tudat (szellem) védelmén túlmenően az energetikai test védelmére is figyelmet fordítani. Ez a fajta látásmód, ami a maximális biztonságot és egyéni függetlenséget adja.

A test fizikai védelmére több ezer éves múltú kulturák nagy gondot fordítottak. Kivállóan edzett harcokoskat  képeztek, akiknek a test kiképzésen kívül jóval több tudást is nyújtottak. Így lettek legyőzhetetlenek a maguk nemében. A ma embere kizárólag a testi és vagyontárgyi védelemre koncentrál, a jogrendszert is ez alapján építette fel. Elfelejtette a lélek védelmét (belső hang, szívtér), ami a kiegyensúlyozott, külső befolyástól mentes élet egyik alapfeltétele. A lélek mellett kiemelten fontos a tudat (szellem) védelme, hiszen ártó magas tudású médiumok az elme programozásával képesek a gondolkodást negatív irányba terelni, akár kollektív szinen is. Aki ezt mesének gondolja az nyugodtan térjen vissza oda, de a mese egyben az egyén valóságát is takarja. Megmutatják megfilmesítik az arcunkba tolják mire lennénk képesek a magas szintű tudati energia világában. 

A negyedik tipusú védelem, amiről szinte egyetlen egy spirituális tanfolyam sem beszél az energetikai burkok (aura, étertest, asztrál test és Buddha test) védelme lenne. Olyan szintű befolyásolás, irányítás valósítható meg az energetikai testek birtokbavétele által, amire a ma embere egyáltan nem gondol. A fénylő kard a harcos filmekben vagy a zöld, piros energiaburok valós természeti jelenség az embernél, amit scifiként ábrázolnak. Sajnos mára elfelejtettük azt az ősi magas szintű tudást, amit az óegyiptomi nép tudott. Mára már csak filmekben mutogatják, mint valami mesét, fantasyt és csak ülünk és bámulunk mint a díszpinty.

Nézzük azt a csodát, ami az életünk része, a mindennapjaink valósága lehetne. Ehelyett virtuális valóságba burkoljuk az elmét (tv, videójáték, telefon, laptop) nem látunk és hallunk kizárólag csak a fizikai valóságnak vélt szemünkkel és fülünkkel. Miközben a felettes érdek (hatalom) mosolyog és vigyorog az ember iszonyatos megvezetésén és megtévesztésén. Persze ehhez az örömhöz kellenek társak is, a spirituális háttérhatalom emberei, magas tudású médiumok, akik az informatika szakavatott mestereivel közösen kis Istent akarnak játszani az emberiség felett. A játéknak előbb-utóbb vége lesz. Kérdés: ki nevet a végén?

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.11.21.

 

Forrás: Thot - Teljes test védelme, Buddha - Energetika és telekinézis, Osho - Lélek és szellem védelme. Aekchnaten fáraó - Energia védelem csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/horizontal-shot-stylish-young-woman-boxer-wearing-blue-handwraps-training-indoors-getting-ready-boxing-match-reaching-out-arm_10897788.htm#query=self%20defense&position=39&from_view=search&track=sph

Ajánlás: Védd magad, mert akkor a támadások hasztalanok lesznek. A teljes védelem négy zónáján áthatolni már nem könnyű feladat. (Aekchnaten fáraó - i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.