Idősíkok

Az idő fogalma egységes: a múlt, jelen, jövő idő egyet jelent. Ezt a ma élő ember nyelvére lefordítva úgy lehet a legegyszerűbben megfogalmazni: minden múltban történt esemény a reinkarnáció által átível a jelenbe, ami meghatározza a jelenedet és ezáltal felépíti a jövőképedet. A magas tudatszintű egyén képes a múlt energiáját a szellemen keresztül behívni, mivel a gondolat energia. Így minden tárolt információ lehívható a múltból és kivetíthető a jövőből. Ez a fajta megértés elsődleges a jelenkori társadalom ébredési folyamatában, hiszen az emberiség jelentős része még mélyalvó fázisában van. 

Az idő kiterjesztett értelmezése Albert Einstein szerint a végtelenbe mutató számegyenes, ami elkezdődött valamikor és végtelen számú leszületések révén folyamatosan tart a földi 3. dimenziós tanuló bolygón. Tehát a kezdet bizonytalan, pláne úgy hogy számtalan elmélettel bombázták a tudatunkat, aminek bizonyítékát senki sem tudja alátámasztani. A vég pedig azért nem létezik, mert döntehet úgy a lélek, hogy nem reinkarnálódik tovább, de abban az esetben is örök a léte a 9. dimenzióban a szelleme által. 

A történelem sok-sok ezer évet megélt, megírt, fogalmazzunk úgy, hogy átírt vagy felülírt már. A ma emberének elméjét bezárták abba a tudati ketrecbe, hogy kb. 6000 évvel ezelőtt indulhatott el valamiféle életkezdemény. A valóság igen sokkoló lehet, de a legkorábbi időszak az i.e. 35 ezer évvel ezelőttből datálódik. Az akkor élt szellemiségek, mint Aekchnaten fáraó vagy Thot bölcs tanító mester szelleme örök és a jelenkor emberét kívánják tudásukkal szolgálni. A manapság már sokak számára tudvalevő 25 ezer évenként megállíthatatlanul visszatérő dimenzióváltás a föld életében ciklikus. Volt már egy olyan ősi civilizáció óegyiptom néven, ami az akkori aranykorban élt. Tudásuk messze felülmúlta a ma emberét, aki a civilizáció csúcsának gondolja magát. A most beköszönő változások mind a környezetünkben, mind az ember tudatszintjének, életminőségének változásaiban nyilvánulnak meg. Ha akarjuk, ha nem bekövetkezik tőlünk függetlenül. Kérdés: az aranykor, azaz a lehetséges 4. dimenzióba való átlépés velünk vagy nélkülünk valósul meg. Azt a mérhetetlen mennyiségű mocskot, szennyet és szemetet, amit az ember a természet leuralásával megalkotott maga körül a föld kénytelen eltüntetni. Megtisztulva, megtisztítva önmagát folytatódik tovább az élet ilyen vagy olyan formában, de a jelneleg megszokott változatban huzamosabb ideig biztosan nem. Az az ember, aki érzékel valamiféle jeleket a környezetéből már érezheti a változás szelét, ami megállíthatatlan, bármennyire is szeretnék a felettes erők késleltetni. A legtöbb, amit tehetnek az elodázás. Ez a maximum, ha ezt elfogadja és tényként kezeli az egyén a félelmét hátratéve a hátsó tudati tárolójába, fog tudni logikusan felépített, rendszerben alkotott jelent kialakítani önmaga számára az átmeneti időszakban. A felettes érdek ránk zúdított félelem energiája láthatjuk micsoda rombolást vitt véghez az elmúlt időszakban. (vírus, háború, élelmiszer- és energiaválság) Ez alól való kivonás az elsődleges szerep, ami már elengedhetetlen feltétele az egyén túlélésének. Ha az elméjét továbbra is negatív elme manipulációkkal eteti, akkor kénytelen kelletlen, de a legnagyobb kárvalottja lehet a  beköszönő változás folyamatának.

Az idő több dimenziósíkon, akár párhuzamosan is él, létezik a földön. Ez persze sokak számára fikció és agyament konteo. De a valóság tükre teljesen mást mutat, amikor a magas szintű tudati energia lehívja az univerzum örök tudástárából (AKASHA Krónika) az adatokat. Minden eddig tanult és tapasztalt érzékelése átíródik függetlenül a történelmi könyvekben irataktól. Egyszerre érez undort és iszonyatot a mérhetetlen hazugság tengerétől, amivel a bennünket és gyermekeink elméjét traktálják tudatosan, szándékosan eltérítve a valóságtól. Az, hogy vannak olyan látói minőségben tevékenykedő tanárok, akik tudják az elvetemült igaztalanságot és hamisságot és ennek ellenére behódolnak a felettes érdeknek már csak hab a tortán, ami tovább fokozza a kiábrándultságot. Idővel minden olyan könyv porossá és elavultá válik, ami nem felel meg a valóság mércéjének, pláne nem a helyiértéken való kezelésnek.

Hiába az erőlködés, áltatás a világ változóban van. ha tetszik ha nem ez van! Vagy elfogadod és együtt áramolsz a változással vagy elutasítod és nem veszel róla tudomást. A végeredmény egyértelműen bukás a köbön, amit, az elme egotól vezérelt illuzórikus világképe képtelen feldolgozni és összeroskad a teher súlya alatt. Ez az a látásmód, ami mindenképpen szükséges az elkövetkező időkben.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.11.13.

 

Forrás: Thot - Aranykor, Voltaire - Állam- és jogelméleti összefüggések, Aekchnaten fáraó - Dimenzióváltás, Albert Einstein - Tudás alapú társadalom és idő fogalma című művek alpján. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/blank-paper-magnifying-glass-ink-bottle-historic-map_2559433.htm#&position=17&from_view=collections

Ajánlás: Ne félj a változástól! Ne haragudj a külső természeti erőkre, ami kierőszakolja azt. A változás lehet örömteli is a maga módján, ha képes vagy azt az elméddel befogadni és helyiértéken kezelni. (Aekchnaten fáraó i.e. 35 ezer évvel ezelőttből) 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.