Hiány

A hiány érzése áthatja a létezés teljes értelmét. Itt a fizikai síkon hiányban szenvedhetünk élelem miatt, javak miatt vagy baráti társasaág, társ hiánya miatt. A szellemi síkon a megbékélés, megbocsátás hiánya adja a legnagyobb problémát. Hisz a 9. dimenzióban, a szellem örök nyugvóhelyén már nincs szükség semmilyen megtestesült anyagi formára csak a feltétel nélküli szeretetre. a feltétel nélküli szeretet megélése és megtapasztalása a létezés értelme. 

Időnként az univerzum érdekes játékot játszik velünk. Összekeveri az igeidőket és egy időben mutatja meg számunkra, hogy ebben a játékban mi a tanítás. Az előző életek reinkarnációiban megélt apa-lánya szerep átível a jelen szerepébe, ismét alakot öltve egy másik testben. Az emlékek (dejavu érzés) előtörnek elménkből. A felismerés először lehet nyomasztó ám felemelő is egyben. A lélek újraéli az akkori megtapasztalásait, visszaemlékezik. A hiány fájdalma újra megjelenik, amit itt a jelenben élünk meg a múltból. A magasabb tudatszinten lévő személyeknek megadatik a lehetőség, hogy a múltban együtt élt reinkarnációik szellemi segítőivel felvehessék a belső látáson illetve halláson keresztül a kapcsolatot. Egy közös csatornán keresztül képes az emberi tudat kommunikálni az akkor megtestesült létezésének szellemével. Bölcs tanácsokkal, tanításokkal látja el, segíti, vezeti élete útján. A megélés, megtapasztalás rendkívüli, felemelő és magasztos, szavakkal leírni nem lehet. A médiumi képesség egy szintje, ami minden létező számára elérhető önfejlesztéssel, tiszta lelkiséggel. A megélés során a szellemi vezeztő, egykori apa megmutatja a múltból milyen lehetséges jövőbeli eseményt fog átélni a lélek, amikor kis időre távolkerül a jövőben a szeretett édesapától. Utat mutat, segítőn, óvón, féltőn a feltetel nélküli szeretet vezérfonala mentén támogatja őt sorsának kiteljesedésében.

Ebben a kontextusban egyértelműen megérthető és világos, hogy jelen, múlt és jövő egyidő. Nincs jelentősége melyik idősíkot használjuk éppen. A múlt árnyai a szellemi világból éppúgy felragyoghatnak a jelenben, mint a jövőben. Az idő fogalma egy mesterségesen kreált fogalom a fizikai síkon élő embernek. Az univerzum nem ismer időt. Nincs jelentősége annak sem, hogy bizonyos események mikor következnek be. Minden eljön egyszer, amikor itt van az ideje. 

Feljegyezte: P Anita (TAÉ)

2022.09.22.

 

Forrás: Thot - szellemi vezetés, mediálás, Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Ajánlás: az örök létezés mezején élő egykori apámnak, aki szellemi nagyságával rávilágított a létezés értelmére, a megtapasztalások okára. 

Kép forrása: 

<a href="https://www.freepik.com/free-photo/white-puzzle_6543615.htm#query=missing&position=0&from_view=search&track=sph">Image by Racool_studio</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.