A szabadesés képlete számokban.

22:33. Ennyit mutatott az óra éppen, amikor ránéztem. A spirituális agyam lehozta a numerológiai képletet, ami számok formájában a szabadesés, Albert Einstein nevéhez fűzódő relativitás elméletet jelenti. Albert Einstein szabad gondolkodású fizikus volt megannyi bolondos hóborttal. A fizika kutatásának szententelte életét. Számos mendemonda kering róla, hogy csaló és felesége volt az igazi feltaláló. Ám a nyilvánosság mégis neki ad teret, mert az ő nevéhez fűződnek a máig fennmaradt fizikai elméletek, amit tudósként az unverizum örök tudástárából hívott le. Az igazság gondolhatnánk sohasem derül ki, hisz magával vitte a sírba. Ám az univerzum teret ad a szellemen keresztül a kinyilatkoztatásnak és lehetőséged nyújt a igazságnak még akkor is, ha az esetenként fájó és ijesztő. 

Valóban Einstein alkotta meg az alaptézist, amit felesége egészített ki. De mivel akkoriban a nők egyenjogúsága hadilábon állt, így az ő nevére jegyezték be. Az elmélet egyszerű, komplikációtól mentes levezetése az alábbi:

Fizikai síkon minden test tömegének a 33  szorosával kerül önmagával kölcsönhatásba, azaz 3x3x3= 27, ami a numerológia nyelvén 9. Ha kivonjuk belőle saját tömegét, ami 1-et jelent, akkor kapunk 8-at. Az együtthatók, amik a testre hatással vannak a matematika képletén leírva kétszeres duplikáció, azaz 2x2=4, ami a szabadesés során az összeadódik, azaz 9+4=13. A numerológia nyelvén 1+3=4 Tehát a szabadesés törvénye nem más, mint 4x-es erőhatással ér földet minden test esés közben. 

A matematikát nem szabadna a numerológia nélkül tanítani. A kettő kéz a kézben jár. Az univerzum alapja a matematika és a fizika. Ha ezeknek az elveknek a mentén építjük fel a gondolkodásunkat sallangtól mentes világban élethetünk. Nem torzítjuk el felesleges számolásokkal. A gondolkodást alapvetően a nyitott szellemiség határozza meg. Ha az elméd nyitott, befogadó tered ad új lehetőségnek és megoldásoknak. Látszik, hogy azoknak az embereknek akiknek a gondolkodásmódjában változás történt, megjelent azt követően jól körvonalazható, elkülöníthető és behatárolható levezetésmódbeli megnyilvánulás, a matematikában és fizikában is. Sok mindenben így a matematikában az érvelés és logikus következtetés levonására kellene koncentrálni és nem bonyolítani túl a képleteket, a gyerekek amúgy is túlterheltek. Felesleges és szükségtelen mindenki számára a legmagasabb tudást közvetíteni és elvárni. Ki-ki a maga szintjén befogadó abban amiben tehetséges. Adjunk teret az elmélyülésnek és a kiteljesedésnek. Akkor tudunk igazán gondolkodó, hasznos tagokat nevelni a társadalom, a közösség számára. Ellenkező esetben fásult, unott, érdektelen emberek kerülnek ki onnan, akikkel egy életre megutáltatták az unverzum két fő alap tantárgyát: a matematikát és a fizikát. 

2022.09.22.

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Thot -  Gondolkodjunk és számoljunk, Albert Einstein - Hogyan is volt? című művei nyomán. 

Ajánlás: Kis tudoroknak és utálkozóknak, akik elvesznek a tudás dzsungelében. Találják meg önmagukat és saját önkifejezési formájukat. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-vector/illustration-chemical-formulas_2808073.htm#query=phisics%20formulas%20on%20computer&position=24&from_view=search">Image by rawpixel.com</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.