Fennakadások

Néha van úgy, hogy a forgalmi dugóba keveredünk. Fennakadások vannak a pénzforgalomban. Kiesés történik a kapcsolatrendszerünkben vagy nem tudunk felismeri az orrunk előtt zajló eseményeket. Nem látjuk őket, mégis megtörténnek, mégis valósak. A valóság fogalmát nehéz tisztán látni. Ami segíthet benne az a belső hangunk, a legtisztább hang a lélek hangja.

Ha kellőképpen védett képes a legpontosabb üzenetet közvetíteni magadnak. Magas szellemi tudatszinten lévő emberek képesek eldöntendő kérdések mellett minden őket és a világot foglalkoztató kérdésekre pontos választ kapni a belső hangon keresztül. Ezt a tudást képezi le részben áthidalva az átmeneti hiányosságot, az ingatérkép rendszer. Az ingádon keresztül választ kaphatsz arra a téged leginkább foglalkoztató kérdésekre, hogy milyennek lát téged a külvilág? Valamint azt az érdekes összefüggést is feltárhatod magad előtt, hogy milyennek akar téged láttatni a külvilág mások számára. 

A perspektívikus látásmód nagyrészben átlendít az átmeneti fennakadásokon és realisan szemlélve a világot már más jövőkép tárul eléd. A ködfátyol amint eloszlott láthatod a valóságot és megfejtheted önmagad és igaz személyiségedet a Thot élet virága pszichoanalitikus modell segítségével. Ez a fajta percepció egy ingyenes, mindenki számára szabadon elérhető eszköz. Egy olyan lehetőség, ami bárhol bármikor elérhető, csak akaranod kell azt, hogy te önmagad legyél, önmagad lásd, a külvilág szemével is. A mai világ millió tükröt tart felénk, vannak amiben ha belenézünk elveszik a tekintet, átfut rajta. Van olyan, ami visszatükröz téged önmagadban, vagy a külvilágban De leginkább arra van szükséged, hogy olyan életet élhess, amiben egyenlőségjelet tudsz tenni önmagad és a világ között abban a tekintetben, ami a személyiséged, jellemed. 

2022.10.11.

Fejegyezte: P. Anita (TAÉ)

 

Forrás: Thot - Élet virága, ingázás című műve alapján, Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet.

Ajánlás: Az inga világába érdemes kicsit belemenni, elmerülni a sok-sok felfedezésre váró csodával találkozhatsz közben. 

Kapcsolódó inga térképek (hamarosan magyar nyelven is elérhető formában) 

https://hu.pinterest.com/pin/870883646668989480/ (pozitív tulajdonságok)

https://hu.pinterest.com/pin/870883646668989491/ (negatív tulajdonságok)

 

Kép forrása:  <a href="https://www.freepik.com/free-psd/scoreboard- mockup_26829762.htm#query=stoppage&position=44&from_view=search&track=sph">Image by qalebstudio</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.