Az inga használata

Az inga olyan közvetítő tárgy, ami fizikai energiát képes megjeleníteni az álló vagy mozgásban lévő helyzetből való kibillenésével és mozgási irányának megváltoztatásával. A tudat közvetítése által eldöntendő kérdéseinkre kaphatnak konkrét választ az ingát használók. Az egyik legegyszerűbb önfejesztési eszköz azok számára, akik még nem képesek a belső hangjukat használni. Az inga tulajdonképpen nem más, mint a belső hang, a lélek hangjának fizikai síkra, fizikai eszköz révén való megjelenítése. 

Mivel a gondolat energia, így fizikai formában ugyan nem látható, de tudattal érzékelhető. Minden tudati energia akkor aknázható ki a legnagyobb mértékben, ha az egyén a tudatszintjét maximális fokozatra kapcsolja. Az átlag ember az agykapacitásának körülbelül 6-8%-át használja jelenleg. Az a magas tudatszintű egyén, aki tudati energiát képes mozgatni az agykapacitását teljes mértékben, azaz 100%-ban kihasználja. Ennek köszönhetően olyan képességekre tehet szert, ami a mai világban rendkívülinek számít. Az ősi civilizációk valamikor ezt nem tekintették annak, mivel általános volt. 

Az inga használatának vannak fontos szabályai, ami könnyen elsajátítható. Első használatkor össze kell hangoldóni a tárggyal. Meg kell tőle kérdezni, mutasson: igen, nem, talán és nem tudom irányokat. A kérdés előtt (ami mindig eldöntendő) képzeljük gondolati kivetítéssel az ingára a saját agyunkat. Ez megakadályozza, hogy az ingát távolról, más személy tudati energiával befolyásolja és a kapott válaszok korrektek lesznek. Az, hogy milyen formájú illetve milyen anyagból készült ingát használunk a működés szempontjából indiferens. Keresztbe tett lábakkal soha ne ingázzunk, hiszen a zárt tartás nem befogadó állapotot jelent, így az inga nem fog működni. Az ingát saját magunk használjuk, más kezébe adva a válaszok nem lesznek korrektek, hiszen nincsen vele összekapcsolódva, nincs köztük összhang. Az ingatérképek (https://hu.pinterest.com/panitavers/inga-ingat%C3%A9rk%C3%A9pek/) számos módon képesek a személyiségünket, párkapcsolatunkat, jövőbeli eseményekkel kapcsolatos dolgokat meghatározni. Érdekes összefüggésekre lelhetünk használatával. Olyan dolgok kerülhetnek látóterületünkbe, amire nem is gondolnánk. 

Az inga a fizika nyelvére lefordítva a tudati energia megnyilvánulása fizikai síkon. Ha lenne a tudati energiának mérhetősége ill. láthatósága, akkor már régen kapott volna valamilyen mértékegységet. A tudat olyan mértékben képes az álló tárgyat kimozdítani vagy átbillenteni a tehetetlenségi illetve mozgási energiát is legyőzve, hogy a lélek hangján mutat utat fizikai megjelenési formában. A szkeptikusok bajban lehetnek az inga kérdéseivel, mert működési elvére nincs tudományosan alátámasztott rendszer, de ettől függetlenül mégis működő jelenség. Sokminden látható, érzékelhető általa a láthatatlan vlágból. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.29.

 

Forrás: Thot - Tudati energia és inga című műve alapján és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet.

Ajánlás: Az ingatérképek méltatlanul keveset szerepelnek a spirituális világgal ismerkedők körében, pedig az elindulásban a legnagyobb segítséget adhatják. Ingatérképek: https://hu.pinterest.com/panitavers/inga-ingat%C3%A9rk%C3%A9pek/

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/person-pointing-finger-destination-globe-pendulum_2573067.htm#page=2&query=pendulum&position=0&from_view=search">Freepik</a>

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.