Ártatlan kis félelmek.

Az ember alaptermészetéhez hozzátartozik a félelem érzése. Ez egy normális reakció bizonyos helyzetekre. Van amikor a félelem irreális, megalapozatlan, felülről gerjesztett. Léteznek olyan érdekcsoportok, akiknek lételemük az emberek manipulálása. A manipuláció legelterjedtebb eszköze a félelem tudat alatt történő betáplálása, azaz elme program. Számos világvége jóslattal találkoztunk már, amik nem valósultak meg. Ettől függetlenül történhetnek bizonyos napokon szerencsétlenségek, amiket megakadályozni, elkerülni nem lehet. Az univerzum a karma és darma rendszerén belül szabályozza az együtthatókat. Létezik az egyéni karma felett átívelő, nemzet, ország és nép karma. Ha csak egy pillantást vetünk az elnyomó, leuraló, hódító országokra, akik az elmúlt 100 évben gyarmatosítottak, háborúztak nem kell hozzá jóstehetségnek lenni, milyen ország milyen jövőre számíthat. 

A legnagyobb fokú elkeseredettség sem adhat okot arra, hogy, az ember kétségbeesetten várjon egy bizonyos időpontot, dátumot és annak valószínűsíthető katasztrofális bekövetkeztét. Az univerzum nem ismer időt, csak mi emberek vetjük alá magunkat ennek a földi időszámításnak, ami több síkon, több dimenzióban, akár több naprendszerben is létezik. A nap, óra, perc meghatározása egyébként sem pontos, a nap mozgásához viszonyított. Csak a hold alakváltozása adhat csillagászati pontosságú időmérést. Őseink tudták a hold járásához viszonyítva mikor, milyen tevékenység elvégzése szükséges illetve időszerű. Az univerzum szempontjából nincsenek kőbe vésett dátumok, ezt csak maga az ember rendelheti el ultimátumként feljogosítva érezve magát a történések befolyásolására. Minden akkor jön el, amikor annak ideje van. Egy perccel sem korábban és egy perccel sem később. 

Ha a numerológiai elemzését vesszük alapul a 2022.09.24-es dátumnak, akkor a következő exact, matematikai hozzárendelésen alapuló következtetés olvasható ki a dátumból a számok alapján: előrelépés, haladás, megoldás, fejlődés. Persze ki-ki a maga szintjén tapasztalhat negatív történéseket is, amit a saját életútja határoz meg. Globális szinten valamilyen apokaliptikus katasztrófával riogatni az amúgy is félelemben élő embereket felettébb veszélyes és felelőtlen dolog. Még, ha úgy is lenne, mi magunk mit tehetünk a rettegésen kívül? Ha a tehetetlenség állapotába süllyedünk bele további negatív energiaspirált húzunk magunkra. Az élet és annak folyománya sokkal összetettebb annál, mintsem egyetlen egy dátumhoz való ragaszkodás. A félelemenergia pozitív irányba való transzformálása lényegesen nagy erőhatást fejt ki a kollektív térben, ami az előrelépést segíti. Ennek tudatában mindenki saját maga tehet hozzáállásának revidiálásán. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.17.

 

Forrás: Thot - Időszámítás alapja, Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Ajánlás: örökös félelemben és rettegésben élőknek, próbáljanak meg pozitív dolgokra koncentrálni. A tudat kondícionálása nagyban hozzájárul a félelmeink elengedéséhez. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/photo-scared-woman-covers-face-with-both-hands-looks-through-fingers-peeks-with-fear-has-dark-hair-dressed-comfortable-jumper_11409440.htm#query=fear&position=4&from_view=search">Image by wayhomestudio</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.