Állj ellen Ármánynak!

A különlegesség sohasem idomul be a rendszerbe. Külön utakon jár kéz a kézben a művészettel, szokatlan viselkedésmóddal, a szokásostól eltérő gondolkodásmóddal. A különleges ember kitűnik a tömegből még akkor is, ha nem áll szándékában hivalkodni. A társadalom pedig elvár, megítél, esetenként ítélkezik és dobozol. Olyan címkéket aggat rád, ami nem a te önmagad terméke, nem a sajátod és nem hozzád tartozik. Mégis a világ a káoszból kivezető úton haladva egy cél irányába kell bandukoljon, még ha lassan is, de fedezze fel önmagát, az önmagában rejlő kincseket, ami teret ad a kinyilatkoztatáshoz, önkifejezéshez. Az önfejlesztés pedig óhatatlnaul ráirányít a felismerésre, hogy mondj nemet a gonoszságnak és állj ellen Ármánynak! 

Így vagy úgy, de mondd azt, hogy elég volt a sötét viharfelhőkből, a hideg szeles, borongós időből. Vágyom a napos, meleg indián nyarat, az őszi szines tájat. Az ember lelke a legborongósabb napokon is megélheti legbelül, lelke mélyén a szépet. Felfedezi önmagát és felépíti az elveszett kincseit: a tudást. Az ősi tudást, ami nemet mond a velejéig romlott erkölcsnek, jogtiprásnak és csalásnak. Nem tűri el az árulást, a becsapást, a kisemmizést. Ellenáll a a hazugság viharának és felfedi az álságot, a látszat világot. 

A legnagyobb kérdés mégis az: hogyan? Hogyan tedd mindezt? Hiszen annyian elbuktak ebben a spirituális - informatikai modern világháborúban. Áldozatul estek Ármány oltárán és behódoltak vagy elbuktak és életük bevégeztetett. A legnagyobb fegyver, ami a kezedben van, a nyilvánosság eszköze. Az a töltény nélküli fegyver, amit ha ellened fordítanak visszájára fordul és fordítva sül el. Ha éppen a blogjaidra fáj a foga a fekete seregnek, akkor írd ki magadból, a belsődből jövő fájdalmat, hogy éppen mivel fenyegetnek. Ha egy napon csak hűlt helye lesz a nevednek, akkor a tézis már nem antitézis, hanem az igazság kendőzetlen felfedésének szintézise. Az igazsággal szemben pedig töltények nélkül is elbukik a hamisság. Ott áll majd pőrén, csupaszon a maga saját rideg valóságában. A bátor ember lehet vakmerő és elszánt is egyben, de ha a cél nemes  és jószándékkal ötvözött, akkor a kelepcében ragadt, fogva tartott kinyilatkoztatás is eléri a kívánt hatást. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.22.

 

Forrás: Voltaire - Gondolatiság, Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Ajánlás: A félelem a legnagyobb gátja a megvalósításnak. A félelem nem enged a komfort zónádból kiszabadulni és fogva tart az egód. Ragaszkodik a mentsvárához. Ha a gondolataidat képes vagy visszavezetni a félelem forrásához és megtalálod a kiutat a kitöréshez nyert ügyed van. Minden idea egy valóság alapú elképzelés fizikai síkra levetített gondolati sémája. Ha a gondolataid szárnyra kapnak, csitisd le őket és találd meg az eredőjét, ahonnan a megoldás származik. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/serious-confident-redhead-girl-telling-stop-saying-no-showing-extended-palm-prohibit-action-standing-blue-background_16786095.htm#query=Say%20no&position=7&from_view=search">Image by benzoix</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.