A terrorizmus árnyéka

A brutalitás, agresszió, elnyomás egyidős az emberiséggel. A politika és vallás összekapcsolódása vezetett a terrorizmus világába. A mögöttes szándék sokszor átláthatatlan és szövevényes. Történnek események, amik negatív, elrettentő momentumként vonulnak be az emberiség történelmébe.

A dátumok alapvető fontossággal bírnak az életünkben. Megszületünk, születésünk pillanata is egy pontosan meghatározott időponthoz köthető. Történnek életünk során életesemények: házasságkötés, gyermekáldás. Így van ez a test halálával is amikor a lélek leszületésével vagy be tudja teljesíteni a születésekor felvállalt sorsútját vagy általa független, külső körülmények hatására kénytelen távozni. Ez az önhibáján, akaratán kívüli távozás sokszor nyomot hagy a szellemben és nem hagyja nyugodni az őt ért igazságtalanság. A megbékélés a hátramaradottak szellemi hagyatékával való kapcsolatteremtés az elfogadás egyik formája. Látszólag rémisztő, ijesztő és elborzasztó mert az anyag világában csak azt fogadjuk el, ami látható. A láthatatlant pedig elutasítjuk, nem létezőként tekintünk rá. Pedig megvan a mód, az eszköz, hogy a szellem örök békére leljen magában. Az örök béke, és megbocsátás a Krisztusi tanítás alapja. Hiszen a karma törvénye szerint a brutális, erőszakos halált halt lélek a következő reinkarnációjában erőszaktevő lesz hogy a létezés mindenkét oldalát megtapasztalhassa a duális világban. Ha a szellem nem képes megnyugodni és elfogani a sorsát, akkor a békére való törekvése és felhívása bármely katonai szervezetnek, politikai szerveződésnek, polgári-civil kezdeményezésnek hasztalan marad. Hiszen a körforgás nem áll meg, a karmakörök folytatódnak. Kilépni a megbocsátás által, a karma tisztításával lehetséges szellemi közvetítőkön, mediátorokon keresztül. Az ő univerzális feladatuk az egyetemes szeretet közvetítése és képviselete a földi 3. dimenziós tanuló bolygón. Ha az ember képtelen megtanulni a leckét leszületésével minduntalan megkapja azt feladatként. 

A másik tényező a numerológia világa. Jelentős hatással bírnak a számok az univerzumban, mert azt a matematika és fizika szellemisége hatja át. A sajnálatos dátum 2001.09.11. pontosan az erőszak, támadás, agresszió numerológiai képletét írja le a matematika nyelvén. Sajnos a modern világban a természettudományos tanítás nagyon egysíkú. Az értelmezéseknél a számok nem hívják fel az univerzum komplexitására a figyelmet. Ahogy a leszületési számok (dátum) meghatároznak egy bizonyos fő csapásirányt, sorsutat, amin belül van szabad akarat a cél elérésére tett szándékok, lépések megtétele révén. A halál dátuma is egy esemény, bekövetkezte sok mindent elmond a mögöttes világról. Nyitott szellemiséggel további érdekes asszociációra, összefüggésre derülhet fény, ami a 911-es segélyhívó szám spirituális, numerológiaia elemzését boncolgatja: betegség, halál, baleset, támadás. 

Minden mindennel összefügg a világban ha elfogadjuk, ha nem. Mi emberek ennek szeves részét alkotjuk, ránk is hatással van, ha akarjuk ha nem. Egyedül a tudatosodási folyamatban történő emelkedés hozhat megértést, elfogadást és rendezést a bennünket érő szörnyűségek tekintetében. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.11. 

 

Forrás: Thot - Számmisztika, Patanjali - Megbocsojtás és Buddha - Háború és béke című művek nyomán

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-vector/bomb-with-timer-illustration_3886826.htm#query=terrorist%20attack&position=7&from_view=search">Image by macrovector</a> on Freepik

Ajánlás: Az áldozatok és jövőbeli áldozatok a megbékélés és megbocsátás meglehetősen nehéz és rögös útján tudnak örök megnyugvásra lelni az unverzumban. A szemet szemért - fogat fogért alapelv további brutalitást hoz. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.