Bal fogás, jó fogás vagy nyafogás.

Azt hinné az ember az internetes felület számtalan lehetőséget ad a saját maga által készített vagy használt portékák árusítására és a jó üzletek lebonyloítására. Ám van olyan helyzet amikor a jó üzelti fogás elmarad, a feleslegesen elvégzett munka inkább csak nyafogássá alakul át a rengeteg befektetett idő és energia tengerében úszkálva. 

A tehetetlenség dühöt és agressziót is válthat ki, ha egyes személyek hasznot húznak abból, ha náluk bizonyos IP címről nem történik eladás. A leleplezés kellemetlen lehet ugyan, de nem váratlan. Hisz senki sem úszhat meg semmi aljas indokblól elkövetett nyerészkedést. Az univerzum visszavág, pontosan ott ahol a legjobban fáj. 

Saját gondolatok. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.09.03.

 

Ajánlás: a fájdalmas felismerések okot adhatnak arra, hogy belesavanyodjunk az élet keltette nehézségekbe. De még több lehetőséget nyújt a továbblépésre, ha megtanuljuk tisztán látni a valóságot. 

Kép forrása: <a href="https://www.freepik.com/free-photo/top-border-euro-money-notes_3837358.htm#query=money&position=4&from_view=search">Image by kstudio</a> on Freepik

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.