Feketék világa

Hajdanán, elhitették a fehérekkel, hogy a feketék alsóbbrendűek. A rabszolgaságba, leuralásba terelésük egy általánosan hírdetett ideológiai eszme mentén alakult ki. Legalábbis ezt akarták elhitetni a nyilvánossággal. A valóság teljesen más képet fest. A fekete kultúra olyan ősiséget hozott magával, ahol tisztelték a gyökereiket, őseiket. Tisztelték, helyiértéken kezelték a szellemiséget, a szellemvilágtól kértek áldást, támogatást tevékenységeikre. Ha ezt az ősi kultárkört nem igázzák le, nem törik be, az elnyomás bizonyos feketék lakta közegben nem valósult volna meg. Ők azok az emberek, akik az ősi kultúrákból átmentett test, lélek, szellem hármas holisztikus egységet képviselték. Tudatában voltak értékeiknek, büszkék voltak a kultúrájukra és hagyományaikat tisztelve szerették volna azt fenntartani. az ősi világból átmenteni a modern "civilizált" társadalomba. 

Mitől tekinthető egy társadalom civilizáltnak? Az elfogadás, megértés és megbélyegzés nélküli tolerancia világa tenné őket civilizáltnak. Ennek azonban mára nyomát sem lehet felfedezni a nyugati világban. Ha lenne is akkor sem rendelkeznek mára csak a tömegében lebutított, lealacsonyított tudatszinttel ami a befogadást képletelenné teszi számukra. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ) 

2022.08.26.

 

Forrás: Patanjali - Ősiségek nyomában és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet.

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/black-lives-matter-concept-with-people-faces_13378214.htm#query=black%20people&position=6&from_view=search">Freepik</a>

Ajánlás: a fekete kultúra több sebből vérző elutasítóinak, akik a faji és rasszista alapú megkülönböztetéstől sem hátrálnak meg. 

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása vagy hivatalos közlése nem engedélyezett.