Miért gonosz a gonosztevő?

A gonoszság egyidős az emberiéség létezésével. Megszületünk, élünk, tapasztalunk, követünk el hibákat illetve ellenünk is követnek el hibákat társlelkek. A fájdalom olykor nehéz és reinkarnációkon átível. Mindenkét oldalon lehetnek elakadások, blokkok, annál is aki adta és annál is aki kapta. A lényeg mégis a felismerésben rejlik: mitől gonosz a gonosz? 

Vannak lelkek, akikhez réges-réges kapcsolódtunk valamilyen szerelemi, családi szálon keresztül. Az élet viharos és fájdalmas olykor, a lélek pedig sok-sok leszületésen át cipeli magával ezt a fájdalmat. Hoz valamit, amiről maga sem tud, hogy mit csak szenved. Még segítséget is ad számára az univerzum, kinyitja a végtelen tudás tárházát és bepillantást nyerhet a médiumi világba, de nem él a felajánlott hatalmas lehetőséggel. Csak visszaél a tudással, emberek leuralását, megrontását, gyalázását idézi elő. Ebben éli ki minden bosszúvágyát, agresszióját, kishitűségét, gyarlóságát, féltékenységét és irígységét. Pedig a sors kegyes hozzá, teret ad neki és időt. Időt pont eleget: fél évszázadot, hogy rájöjjön az összefüggésekre: miért akarja egy nő mindenáron való ellehetetlenítését és megsimmisítését. Ezzel szemben lesátorozik az Ármány adta birodalomban és dúskál a vagyonban. Mégsem boldog, mégsem képes a bosszúszomját kielégíteni. 

Az univerzum bölcs. Nem enged teret a végtelen Ármánynak. A bukott médiumok akár 25-50 leszületésen keresztül is megtapasztalhatják a sorstalanság, kilátástalanság, éhezés, fájdalom, magány, társtalanság, betegség, elesettség szenvedéseinek végtelen tárházát. Nincs irgalom és kegyelem. A kölcsön kenyér visszajár. A lelkük nem dönthet a leszületés ellen, ők nincsennek ott a hatodik dimenzióban abban a pozícióban, hogy erről önállóan dönthessenek. A reinkarnálódások többszöröse hozza meg számukra az igazi ítéletet, azt a sorsot, amit a földi törvények nem képesek megadni: a méltó büntetést. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.23.

 

Forrás: Thot - Igazságosság című műve nyomán és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet.

Ajánlás: Tanácsadómnak, az örök szeretet mezejéről, akire szeretettel gondolok az igen viszontagságos megtapasztalás ellenére is. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/nightmare'>Nightmare photo created by liuzishan - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.