Hármas szövetség - az ikerlángok ősellenségei.

Három nő, három médium szövetkezik, hogy az őket ért sérelmeket másokon megtorolják. A gonoszságuk végtelen.  Az egyiket becsapták a férfiak, a másik elvesztette imádott szerelmét, a harmadik pedig az egyetlen fiát. Mindhárom egyén bosszút esküszik a szeretet, szerelem ellen. Megpróbálják véghezvinni a kivitelezhetetlent: eltéríteni, ellehetetleníteni, megakadályozni az ikerlángok egyesülését, találkozását. Egy dologgal azonban nem számolnak: az univerzum nem támogat semmi olyan tevékenységet, ami az univerzális szeretet egység megvalósulását akadályozza. Jelen esetben az ikerlángok pont ezt képviselik. Pont ezt hivatottak találkozásukkal megvalósítani: ők a dimenzióváltás letéteményesei. 

A három grácia, pedig alattomosan, csendben szőtte álságos tervét, amit kiagyaltak évekkel ezelőtt egy csendes, alföldi kisvárosban. Az egyik, a legidősebb közűlük, országos hírű radioesztéta feltérképezte és lehívta név szerint az ikerlángok személyét. Rögtön munkához is látott a másik angyalinak titulált személy, aki egyáltalán nem angyal forrásból táplálkozott, amikor megalkotta az ikerlángok kapcsolódásánank (szenvedésének) 7 hamis fázisát. Tanait elterjesztve a neten csendben ült és várakozott. Míg a harmadik nő a, a családállítás mestere, Sátáni, mély hangjával alattomosan, hátulról, aljas módon támadta meg az ikerláng szerelmeseket tudati energiával, hogy a találkozás biztosan ne lehessen gyümölcsöző.

Az ő hármas szerepvállalásuk ideje lejárt. Nincs több lehetőség, nincs több opció, csak a megsemmisülés és a bukás. A mérhetetlen fájdalom, lelki gyötrelem amit okoztak lélektársaiknak visszaszáll rájuk, a megbélyegzéssel és megszégyenítéssel illetve a teljes tudásuk elvételével együtt. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.23.

 

Forrás: Thot - deimenzióváltás című műve alapján és Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Kép forrása: https://stock.adobe.com/hu/Library/urn:aaid:sc:EU:3936137a-6b4f-430b-b5a5-c2d985f8663d?asset_id=135558761

 

Ajánlás: minden kínban, gyötrelemben élő ikerláng szerelmesnek. Vegye le magáról a kívülről ráaggatott tudati manipulálást. Fürödjön meg a tisztán látás és érzékelés forrásában.