Modern kori Rómeó és Júlia - ikerlelkek eltántorítása

Modern kor Rómeója és Júliája a hős fiatal szerelmesek, akik két éve próbálkoznak a kapcsolatuk építésével, sikertelenül. Rajtuk élősködők, rosszindulatú akarnokok tántorítják el őket egymástól. Olybá tűnik, mintha amnéziásak lennének és többedjére futnának neki az első randinak. A negyedik első randi után már teljesen vicces a történetük a külvilág számára. A környezetük értetlenül áll az egymást állandóan fürkésző szempárok előtt. 

Közben a két család igazából el sem jut odáig, hogy közelebbi ismeretségbe kerüljenek, számos gátló, tiltó felfedetlen mechanizmus van a háttérben. Az egyik család, a fiú családja tehetősebb, a lány családja pedig szerény körülmények között éli a mindennapjait, egy alföldi, átlagos, unalmas kisvárosban. Telnek-múlnak a napok, a vágyak fokozódnak és nem csitulnak. A fiú édesanyja azonban még arra is vetemedik, hogy a kapcsolatot meggátolja: a lány telefonjába betörve lehallgatja a történéseket. A szerzett információból közvetítők segítségével eljut arra a pontra, hogy konkrét kárt okozzon a lánynak: kapcsolati tőkéjét felhasználva kirugatja a lányt a frissen szerzett állásából, az irodaszer áruházból. A vér forr, az indulatok hevesek. A lány családja továbbra sem érti miért kell tiltani a szerelmet, ha a vonzalom a tiltás ellenére is két éve folyamatosan fennáll. Míg a fiú édesanyja úgy gondolja: jobb lesz a fia élete a lány nélkül és neki jogában áll ezt eldönteni. A háttérben meghúzódó pénz és érdek kapcsolatokat felhasználva annyira elszánt fia "megmentésében", hogy erőnek erejével véget vessen szerelmüknek. 

A dimenzióváltás okozhat zűrzavart nem csak az ikerlángoknál, hanem az egymással szoros lelki köteléket alkotó léleltársi kapcsolatoknál: ikerlelkeknél is. Annak ellenére, hogy nem ikerlángok a közösen felvállalt feladatuk adhat okot arra, hogy egyes negatív, ártó erők szánt szándékkal távolt tartsa őket egymástól, a szerelmüket pedig megakadályozza, ellehetetlenítse. Erre pénzt, időt, energiát, álspirituális tanítókat, külső segítőket, médiumokat is  egénybe vesznek, hogy a céljukat elérjék. Az univerzum bölcs tanító, teret ad a gonosznak egy ideig, amíg meg nem ássa saját vermét és elvégzi a karma által rá szabott feladatát. 

Feljegyezte: P. Anita (TAÉ)

2022.08.09.

 

Forrás: Thot - Ikerlelkek című műve nyomán , Sz.M. szellemi öröksége nyomán csatornázott gondolati üzenet. 

Ajánlás: Elkeseredett szerelmeseknek, akik azt hiszik a szerelmük sohasem teljesül be. 

Kép forrása: https://www.freepik.com/photos/ballet-dancer'>Ballet dancer photo created by master1305 - www.freepik.com

A bejegyzés saját szellemi tulajdon. Annak másolása, hivatalos közlése nem engedélyezett.